בעיה | שיתוף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | שיתוף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים:
@2580 תקנה ראוטר תחבר את המחשבים לראוטר עם כבל רשת
תיצור תקיית שיתוף ותכניס את המסד נתונים לתיקיה
בהצלחהבהמשך לנושא עשיתי את מה שאמר @קינג-קומפיוטר והסינכרון עובד אחלה... הבעיה שפתאום הוואי פיי חדל מלעבוד כלומר הוא קולט ראוטר נייד שאני מחובר אליו אבל הוא כותב שאין אינטרנט...
למקרה שלא הובנתי הרשת הפנימית אינה מחוברת לאינטרנט ואני מתחבר לאינטרנט מראוטר חיצוני הבעיה שלפתע אין אינטרנט בראוטר הנייד...
-
@אמיר כתב בבעיה | שיתוף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים:
בגלל שמערכת ההפעלה נותנת תיעדוף לרשת הקוית החדשה שלך על פני האלחוטית
תצטרך לשנות את סדר העדיפות או להגדיר כתובות ידניתואז זה יתן תיעדוף לוואי פיי וזה יאט את קצב העדכונים ואת כל השימוש באקסס
-
https://getlabsdone.com/how-to-prioritize-your-pc-for-wifi-on-windows-10/
סורי זה מסובך לי כי זה באנגלית ואי דונט נואו אינגליש... יש מצב להסבר בקצרה בעברית צחה? כי הגוגל טרנסלייט לא עושה עבודה מי יודע מה וזה דברים שקצת בעיה לגעת בלי להיות בטוח במה שאתה עושה...
-
כנס לחלון CMD
תקליד
route printתראה לאיזה כרטיס רשת יש metric הכי נמוך
צריך לדאוג של-WIFIבמאפייני כרטיס הרשת
תזין ב metric של ה WIFI ערך קטן מזה של הקויזה מה שהcmd פלט איך אני מפענח את זה
-
למה אתה מתכוון "ראוטר נייד"
ואם שתי הרשתות היו מחוברות היינו אמורים לראות שני כתובות IP
מהתחלה אין לי תשתית קווית איפה שאני נמצא אז התחברתי לאינטרנט באמצעות ראוטר נייד (כעין סטיק רק בלי צורך לחבר ישירות למכשיר אלא שאפשר להתחבר אליו באמצעות wi fi) בנוסף רציתי לשתף קובץ אקסס בין כמה מחשבים ועל הראוטר הנ"ל באמצעות הwi fi איטי בטרוף לכן קניתי ראוטר וחיברתי אותם ברשת מקומית בנוסף לwi fi ואז שיתפתי את הקובץ רק הבעיה שאז זה עבר לרשת הקווית וכו'
-
OK מובן
אבל אם שני הכרטיסים היו מחוברים כעת לשני רשתות היינו אמורים לראות שני כתובות
ובנוסף אפשר היה לגשר בין שני הכרטיסים לאחד ואז ע"י סוויץ גם שאר המחשבים היו מתחברים על אותה רשת בצורה קוית.
מה דגם הראוטר ?
יצא לי מס' פעמים , בבחירות או מצינג וכדו' להקים חדר מחשבים שבו לקחתי ראוטר של TENDA למשל שתומך ב WISP / רפיטר
ואותו חיברתי באלחוט לנטסיק ששמתי בחלון ואת המחשבים בצורה קווית לראוטר וכך כולם גלשו דרך הראוטר מהסטיק -
ובנוסף אפשר היה לגשר בין שני הכרטיסים לאחד ואז ע"י סוויץ גם שאר המחשבים היו מתחברים על אותה רשת בצורה קוית
אמרו לי שעדיף עם ראוטר ולא עם סוויץ' כי ראוטר מחלק IP לכל מחשב לבד...
סליחה על הבורות זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם רשתות
-
מה דגם הראוטר ?
cisco linksys e1000
יצא לי מס' פעמים , בבחירות או מצינג וכדו' להקים חדר מחשבים שבו לקחתי ראוטר של TENDA למשל שתומך ב WISP / רפיטר
ואותו חיברתי באלחוט לנטסיק ששמתי בחלון ואת המחשבים בצורה קווית לראוטר וכך כולם גלשו דרך הראוטר מהסטיקאני מעדיף שהמחשבים יתחברו לאינטרנט ישירות באלחוט ולא דרך הראוטר...