בעיה | שיתוף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים
-
@משחזר-מידע אני לא מצליח להבין למה זה מיועד
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
אני לא מצליח להבין למה זה מיועד
לפני שנות דור...
בשביל לחבר 2 מחשבים כרשת (רק עם כבל, ללא ראוטר) זה היה אפשרי אך ורק עם כבל מוצלב -
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@2580 תקנה ראוטר תחבר את המחשבים לראוטר עם כבל רשת
תיצור תקיית שיתוף ותכניס את המסד נתונים לתיקיה
בהצלחהצריך לחבר את המחשבים עם כבל רשת דווקא? או שאני יכול להתחבר עם וואי פיי??
-
@2580 כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@משחזר-מידע כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@2580 ל2 מחשבים בלבד אפשר עם כבל רשת
ליותר תצטרך כבר דברים אחרים שכתבת שאין לך תקציבאיך אפשר עם כבל רשת?
אני עובד עם 3 מחשבים על אקסס עם קבל רשת וראוטר עובד מצויין אפשר גם יותר משלוש מחשבים
-
יש לי מסד נתונים של אקסס שאני חייב לעבוד עליו משני מחשבים (ובהמשך מיותר...) הבו רעיונות איך ניתן לקשר ביניהם...
נ.ב. דרך מיקומים ברשת וחיבור ע"י ראוטר זה לא אפקטיבי כי אני עובד עם ראוטר נייד וזה איטי להחריד...
@יוסי-מחשבים אולי?
שים לב לנכתב שם, אני לא בדקתי האם יש סיכון גם בתקייה משותפת גם בחיבור קווי
https://tchumim.com/topic/3497/איך-לשתף-מסד-נתונים-של-אקסס-ברשת
-
@3157686 כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@משחזר-מידע כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@2580 ל2 מחשבים בלבד אפשר עם כבל רשת
ליותר תצטרך כבר דברים אחרים שכתבת שאין לך תקציבאיך אפשר עם כבל רשת?
אני עובד עם 3 מחשבים על אקסס עם קבל רשת וראוטר עובד מצויין אפשר גם יותר משלוש מחשבים
עם תקיית שיתוף או ב RDP?
@2580 אם תחליט שאתה רוצה RDP נראה לי זה יעזור לך https://tchumim.com/topic/12344/שליטה-מרחוק-rdp
-
אפשר גם ב WIFI לחבר שני מחשבים ישירות ללא ראוטר כמו בכבל ישיר/מוצלב
HD HOChttps://seowow.co.il/ad-hoc-network/
ומשחזר ... לי יצא גם לבנות כבל LPT מוצלב להעברת נתונים
אז גם הצורב עבד על זה ולקח לו שעה בדיקת צריבה ועוד שעה צריבה עם המון פרקי תהילים . -
@kktao אני לא ממש מצליח להבין על איזה השחתה מדובר
אני עובד עם זה כמה שנים ולא נתקלתי בבעיות
צריך רשת יציבה וזהועם קובץ אקסס? כי אני הבנתי שהבעיה באקסס זה בגלל הקריאה והכתיבה התמידה למסד, אז שניה אחת של ניתוק יכול לשבש.
-
@kktao כן בקובץ אקסס, ועל זה בדיוק אני מדבר
קניתי ראוטר וסוויצ' טובים כבלי רשת תקינים כולם, כל מה שלא מאחוז לפח
לעיתים נדירות כשהתרחשו ניתוקים, התוצאה לא הייתה כאוטית כל התוכן נהיה סימני שאלה וזהו
אבל כנראה זה משתנה מאחד לשני -
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | שיתוף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים:
@2580 תקנה ראוטר תחבר את המחשבים לראוטר עם כבל רשת
תיצור תקיית שיתוף ותכניס את המסד נתונים לתיקיה
בהצלחהבהמשך לנושא עשיתי את מה שאמר @קינג-קומפיוטר והסינכרון עובד אחלה... הבעיה שפתאום הוואי פיי חדל מלעבוד כלומר הוא קולט ראוטר נייד שאני מחובר אליו אבל הוא כותב שאין אינטרנט...
למקרה שלא הובנתי הרשת הפנימית אינה מחוברת לאינטרנט ואני מתחבר לאינטרנט מראוטר חיצוני הבעיה שלפתע אין אינטרנט בראוטר הנייד...
-
@אמיר כתב בבעיה | שיתוף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים:
בגלל שמערכת ההפעלה נותנת תיעדוף לרשת הקוית החדשה שלך על פני האלחוטית
תצטרך לשנות את סדר העדיפות או להגדיר כתובות ידניתואז זה יתן תיעדוף לוואי פיי וזה יאט את קצב העדכונים ואת כל השימוש באקסס