בעיה | שיתוף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים
-
@קינג-קומפיוטר אין לי תשתית קווית (וגם לא כ"כ תקציב לקנות ראוטר...)
-
@2580 אתה לא צריך תשתית, אתה לא צריך לחבר את הראוטר לאינטרנט אלא רק להפעיל אותו
ראוטר עולה שקלים לדוגמא (לא מכיר את הראוטר הזה) https://ksp.co.il/web/item/202486 -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@2580 ל2 מחשבים בלבד אפשר עם כבל רשת
ליותר תצטרך כבר דברים אחרים שכתבת שאין לך תקציבאיך אפשר עם כבל רשת?
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@2580 אתה לא צריך תשתית, אתה לא צריך לחבר את הראוטר לאינטרנט אלא רק להפעיל אותו
ראוטר עולה שקלים לדוגמא (לא מכיר את הראוטר הזה) https://ksp.co.il/web/item/202486זה משמש בעצם תחנה/נתב בלבד? וא"כ זה בעם רק מפצל???
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
@2580 בערך
ומה בדיוק? זה חשוב!
-
@2580 כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
איך אפשר עם כבל רשת?
מחברים כבל רשת לשני המחשבים ומגדירים רשת ושיתוף ונגמר הסיפור
-
@משחזר-מידע טכנאי טען לי שזה לא עובד
אתה אומר מנסיון?
-
@משחזר-מידע הסיכויים שהוא יידע להגדיר IP סטטי גם ככה נמוכים
@2580 אתה צריך לבדוק שאתה קונה ראוטר שיגדיר כתובת IP לכל המחשבים ולא לקנות סוויצ שהוא "רק" מפצל -
@משחזר-מידע הסיכויים שהוא יידע להגדיר IP סטטי גם ככה נמוכים
@2580 אתה צריך לבדוק שאתה קונה ראוטר שיגדיר כתובת IP לכל המחשבים ולא לקנות סוויצ שהוא "רק" מפצלמישהו רצה למכור לי סוויץ' והוא אמר שהוא כן מגדיר IP לכל מחשב???
-
טכנאי טען לי שזה לא עובד
טכנאי של מה ?
רכבים? מכונות כביסה?
זה שאמר שלא עובד זה או בגלל שהוא לא יודע איך עושים זאת או שהוא רוצה להרויח יותר כסף ממכירת ציוד נוסף -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | שאלה דחופה! שיתןף מסד נתונים של אקסס לעריכה משני מחשבים!!!:
או שהוא רוצה להרויח יותר כסף ממכירת ציוד נוסף
זה היה החשש שלי לכן שאלתי...
-
אתה אומר מנסיון?
בהתחשב בממוצע הגילאים של חברי הפורום כאן
עשיתי זאת עוד לפני שנולדת (עם כבל מוצלב) -
(עם כבל מוצלב)
מה זה?...
-
מה זה?...
תמונה אחת שוה אלף מילים
-
@משחזר-מידע אני לא מצליח להבין למה זה מיועד
-
אני לא מצליח להבין למה זה מיועד
לפני שנות דור...
בשביל לחבר 2 מחשבים כרשת (רק עם כבל, ללא ראוטר) זה היה אפשרי אך ורק עם כבל מוצלב