בעיה | הפלאפון נטען רק כשהוא מכובה
-
@אלעזר-כהן @rtrt
במידה ויש לכם רוט,
הורידו והתקינו סייר קבצים MT Manager
היכנסו לנתיב /system ואז תבחרו בקובץ ה Build.prop, כעת ייפתח לכם הקובץ, אל תשנו דבר בלי הוראות זה יכול להרוס לכם את הטלפון תבדקו האם יש לכם את השורה הזו
תוכלו להיעזר בחיפוש ע"מ למצוא את השורה הנ"ל או שמא אצלכם זה נמצא באותו מספר שורה... (לא בטוח בכלל.)
אם יש לכם את השורה הזו בדיוק אז הטענה אמורה לפעול מעולה, אם לא, פשוט תוסיפו את השורה בקובץ ה Build.prop ||# USB Charge only function
ro.sys.usb.charging.only=yes||
ואז תלחצו על סמל שסימנתי בירוק ע"מ לשמור את השינויים.
ואז תבצעו הפעלה מחדש למכשיר. זהו
אם אין לכם רוט, תוכלו לצפות בקובץ ה Build.prop עם סייר קבצים MT Manager אך לא תוכלו לבצע בו שינויים אם יידרש. -
@rtrt ע"מ לבדוק האם יש רוט תתקין MT Manager ותבדוק האם מופיעה לך הודעה על נתינת/הענקת הרשאות משתמש כאשר אתה פותח את האפליקציה, לחילופין תוכל לנסות לשנות שם לקובץ כלשהו בקבצי המערכת, (כמובן לא לשכוח לשנות שם חזרה לשם המקורי...) אם השם ישתנה אז יש רוט, אם לא כנראה שאין רוט או שהוא רק חלקי. בהצלחה
-
@Harwona בוקר טוב, עשיתי את מה שכתבת ויש לי את השורה הזאת, אבל עדיין יש תקלה. יש עוד מה לעשות בעניין? אגב הוא מקפיץ לי הודעה (כל הזמן) שיש עדכונים לעשות (המכשיר חסום לאינטרנט) והודעה של טעינה של התקן מחובר באמצעות usb (למרות ששום כבל לא מחובר למכשיר) וכשאני נכנס זה בצבע אפור ולא נותן לבחור אופציות בין טעינה להעברת קבצים.
-
@rtrt לגבי העדכונים שאתה מדבר עליהם, האם אין אפשרות לבצע אותם אופליין? (שזה לא יעדכן עכשיו מה שצריך רשת...)
ולגבי מה שציינת שכל הזמן יש הודעה כאילו מחובר USB ייתכן שמשהו במגעים לא טוב. דבר ראשון תנסה לנקות מעט את שקע הטעינה ולחבר מטען ולנתק, במידה וזה לא עזר נסה לפתוח את הטלפון ולבדוק את המגעים של שקע הטעינה האם הם מחוברים היטב ללוח אם. יש שכתבו בפורום בעבר שאיפוס להגדרות יצרן אמור לעזור אבל אם אתה מאפס אל תשכח לגבות נתונים. בהצלחה -
@Harwona מחזק הייתה לי בעיה כמו שהוא מתאר עם המכשיר הזה ובסוף התברר שכמה חתיכות ניר כסף או משהו כזה(רק ה' יודע איך הם הגיעו לשם) נדבקו לתחתית שקע הטעינה. ובאמת לא ברור לי עד עכשיו מדוע הטעינה מתאפשרת יותר כשהמכשיר מכובה אבל בכל אופן הטעינה הייתה חלשה כי הספק הטעינה היה 1W בעוד שכרגע זה בקלות מגיע ל5W
-
@אלעזר-כהן כתב בבעיה | הפלאפון נטען רק כשהוא מכובה:
שלום וברכה יש לי שיאומי F21 PRO ופתאום הוא התחיל להטעין רק אם מכבים אותו , במקרה שהוא דלוק הוא לא מטעין צריך קודם לכבות ואז אפשרי להדליק מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה רבה
@rtrt @אלעזר-כהן
יש לי את הבעיה הזאת בדיוק, כמו שתיארתם.
שיחזרתי הגדרות יצרן, אבל זה לא פתר את הבעיה.
האם מצאתם פתרון לזה?
תודה -
@יוסף-תקשורת כתב בבעיה | הפלאפון נטען רק כשהוא מכובה:
@א-א-א-א
קרה לי אצל לקוח
החלפתי לו שקע טעינה וזה עזר
לא בטוח שזו הבעיה אצלך אבל אפשר לבדוקכפי שציינו פה, לא יכול להיות שהבעיה בשקע טעינה, כי כשאני מחבר לחשמל בזמן שהטלפון כבוי זה כן מטעין אותו!!!
זה פשוט באג בתוכנה, והשאלה היא האם יש למישהו פתרון לתיקון הבאג הזה.