בירור | האם יש מערכת שעונה בטלפון תשובות מבינה מלאכותית
-
@אהרן לפני חודש וחצי שמעתי על קו שעבד יופי כולל זיהוי דיבור. אבל זה נסגר מכיון שנגמר למנהל הקו כשהוא קלט שזה לא חינמי אלא סה"כ יש זיכוי 18$ למשתמש חדש!
אני מכיר את הבונה של המערכת, כך שאם אתה רוצה שהוא יכין לך את זה מחדש על חשבון GPT שלך - פשוט תיצור איתי קשר בצ'אט. -
@YOSUI כתב בבירור | האם יש מערכת שעונה בטלפון תשובות מבינה מלאכותית:
@אהרן לפני חודש וחצי שמעתי על קו שעבד יופי כולל זיהוי דיבור. אבל זה נסגר מכיון שנגמר למנהל הקו כשהוא קלט שזה לא חינמי אלא סה"כ יש זיכוי 18$ למשתמש חדש!
אני מכיר את הבונה של המערכת, כך שאם אתה רוצה שהוא יכין לך את זה מחדש על חשבון GPT שלך - פשוט תיצור איתי קשר בצ'אט.אין אתרים של בינה מלאכותית חינמיים לגמרי? באתר https://www.geko.co.il/ לדוגמא הוא לא ביקש שום פרטים עלי, גם לא הרשמה או חשבון גוגל, כך שכנראה אין הגבלה [מקסימום מוחקים עוגיות, נכנסתי מאנונימי וזה עבד] לא יודע כמה הוא מוצלח, אבל עדיף לעשות על זה מכלום. כמובן צריך לבדוק בתנאי השימוש אם מותר לעשות את זה.
-
@אהרן כתב בבירור | האם יש מערכת שעונה בטלפון תשובות מבינה מלאכותית:
@YOSUI כתב בבירור | האם יש מערכת שעונה בטלפון תשובות מבינה מלאכותית:
אני מכיר את הבונה של המערכת, כך שאם אתה רוצה שהוא יכין לך את זה מחדש על חשבון GPT שלך - פשוט תיצור איתי קשר בצ'אט.אין אתרים של בינה מלאכותית חינמיים לגמרי? באתר https://www.geko.co.il/ לדוגמא הוא לא ביקש שום פרטים עלי, גם לא הרשמה או חשבון גוגל, כך שכנראה אין הגבלה [מקסימום מוחקים עוגיות, נכנסתי מאנונימי וזה עבד] לא יודע כמה הוא מוצלח, אבל עדיף לעשות על זה מכלום. כמובן צריך לבדוק בתנאי השימוש אם מותר לעשות את זה.
דבר ראשון האתר שהבאת מבוסס על GPT. דבר שני כדי לפתח מערכת טלפונית אתה צריך איזה שהוא API להתמשק אתו, נראה לי ש-GPT הוא היחידי.
-
@אהרן פעם יצרתי קשר אם גקו (חזרו אלי טלפונית) והם לא קנו את הרעיון של התמשקות למערכת תכנים! (אפשרי גם ללא api זה סה"כ יותר מסובך ואם יותר קריסות) ובתקנון השימוש נכון חלפני חודשיים זה לשימוש אישי וכו' - כלל לא נכון כלפי מערכת תוכן!
האפשרות היחידה הנורמלית זה gpt אבל אם משתמשים אם מנוע דונצי 3 'הוא היחיד שסביר בעברית אז הזיכיון של 18 דולר נגמר מאוד מאוד מהר כמובן שאפשר לשלוח את השאלה לתרגום הלוך וחזור, אבל זה מאריך את הדרך ומה גם שאני לא הצלחתי לקבל מגוגל תשובה מאנגלית לעברית (בקריאת get בדפדפן זה כן הלך וזה נכשל רק בשרת ורק באנגלית לעברית).
אז כסף זה לא יוסיף לך!
כמובן שאם אתה רוצה אותו לבוט טלפוני זה מושלם, אבל שוב זה יעלה כסף יותר ממה שתקבל על דמי קישוריות.