מדריך | רוט לשיאומי +Qin1s בלבד (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית)
-
@hvusv1234 איך מגיעים לcmd עם ה-adb שמופיע בסרטון ב-1:40 בערך, הקלדתי באופן ידני בcmd לפי מה שכתוב שם וקיבלתי שגיאה שהמערכת לא מצאה את הכתובת (באנגלית כמובן) ניסיתי דרך התוכנה ללחוץ 4 במקום 2 וכתוב על המכשיר הרבה זמן mode fastboot ואין לי אפשרות ללחוץ 2 לעשות רוט כי כשהמכשיר ב-mode fastboot המחשב לא מזהה את המכשיר
דרך אגב אני עושה רוט למכשיר שהזמנתי מחו"ל כי אני רוצה שיהיה לי אפשרות להתקין אפליקציות על המכשיר האם זה באמת יעזור או שזה לא קשור??? -
@shlomi1 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@hvusv1234 איך מגיעים לcmd עם ה-adb שמופיע בסרטון ב-1:40 בערך, הקלדתי באופן ידני בcmd לפי מה שכתוב שם וקיבלתי שגיאה שהמערכת לא מצאה את הכתובת (באנגלית כמובן) ניסיתי דרך התוכנה ללחוץ 4 במקום 2 וכתוב על המכשיר הרבה זמן mode fastboot ואין לי אפשרות ללחוץ 2 לעשות רוט כי כשהמכשיר ב-mode fastboot המחשב לא מזהה את המכשיר
דרך אגב אני עושה רוט למכשיר שהזמנתי מחו"ל כי אני רוצה שיהיה לי אפשרות להתקין אפליקציות על המכשיר האם זה באמת יעזור או שזה לא קשור???לא קשור.
צריך תהליך אחר. -
@hvusv1234 איך אני יוכל להתקין וואטצאפ על המכשיר (אין בו שום חסימה או גרסה הזמנתי את זה מחו"ל)?
-
@hvusv1234 איך אני יוכל להתקין וואטצאפ על המכשיר (אין בו שום חסימה או גרסה הזמנתי את זה מחו"ל)?
יש בו חסימה להתקנות
ככה זה מגיע מחו''ל. -
@hvusv1234 קודם כל תודה רבה על המדריך ב הורדתי את הנל (דריברים ותוכנה) וברגע שאני עןשה רוט עם התוכנה היא כותבת שאין לי דריברים ניסיתי ללחוץ עליהם ובכך להתקין וכן דרך מנהל התקנים להתקין עי חיפוש בתיקיה של הדריברים שהורדתי וכלום לא עוזר
אולי פשוט חסר איזה דריבר לכן זה לא עובד לי ולרובם (חוץ מאלה שכבר מותקן להם מהעבר)?
אז יש מצב לבדוק אם לא חסר או להדריך אותי מה לעשות אני אשמח (די דחוף לי)
(גילוי נאות אין לי adb) -
@איש-אמת אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@hvusv1234 קודם כל תודה רבה על המדריך ב הורדתי את הנל (דריברים ותוכנה) וברגע שאני עןשה רוט עם התוכנה היא כותבת שאין לי דריברים ניסיתי ללחוץ עליהם ובכך להתקין וכן דרך מנהל התקנים להתקין עי חיפוש בתיקיה של הדריברים שהורדתי וכלום לא עוזר
אולי פשוט חסר איזה דריבר לכן זה לא עובד לי ולרובם (חוץ מאלה שכבר מותקן להם מהעבר)?
אז יש מצב לבדוק אם לא חסר או להדריך אותי מה לעשות אני אשמח (די דחוף לי)
(גילוי נאות אין לי adb)בלי adb זה לא אמור לעבוד
-
@נוקיה אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@hvusv1234 תודה רבה על המדריך!!
האם זה פותח את המכשיר להתקנת אפליקציות?לא
-
@hvusv1234 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
תודה על המענה
איך פותחים להתקנות? יש מדריך כאן בפרום?אני חושב שיש אבל נראה לי לי שלא הכי ברור
צריך לשנות את הגירסא 1.2.2 שחסומה להתקנות לגירסא 1.0.4 שפתוחה להתקנות הצלחתי לפתוח את המכשיר לפי מדריך באנגלית
-
@hvusv1234 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
תודה על המענה
איך פותחים להתקנות? יש מדריך כאן בפרום?אני חושב שיש אבל נראה לי לי שלא הכי ברור
צריך לשנות את הגירסא 1.2.2 שחסומה להתקנות לגירסא 1.0.4 שפתוחה להתקנות הצלחתי לפתוח את המכשיר לפי מדריך באנגלית
לא צריך לשנות שום גירסא.
אולי זה עוד דרך אבל לא חובה. -
@hvusv1234 האם הדרך המומלץ הוא כמו שמופיע כאן:
https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/stable-xiaomi-duoqin-qin-1s-resolve-t3957421? -
https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/stable-xiaomi-duoqin-qin-1s-resolve-t3957421?זה מה שאני עשיתי, זה שינוי הגרסא ל-1.0.4 @hvusv1234 תבדוק ב-setting>about phone>software build number תבדוק שם איזה גרסא יש לך
-
https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/stable-xiaomi-duoqin-qin-1s-resolve-t3957421?זה מה שאני עשיתי, זה שינוי הגרסא ל-1.0.4 @hvusv1234 תבדוק ב-setting>about phone>software build number תבדוק שם איזה גרסא יש לך
אמרתי אולי זה דרך נוספת אבל לא חייב.
יש דרך עם אותה גירסא לאפשר התקנות.