מדריך | רוט לשיאומי +Qin1s בלבד (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית)
-
@מוגן אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
אשמח לקבל הבהרה קטנה מהמבינים. אם אני קונה שיאומי עם גירסא של וויז בלבד (לצורך העניין) ואח"כ אני מבצע זה רוט, זה ישאיר את אותה גירסא מבחינת התרגום שלה לעברית ורק יפתח את האופציה להוסיף עוד אפליקציות או שזה מחזיר אחורה את המכשיר ומבטל את הגירסא?
לא תוכל לעשות רוט.
-
@tfryt אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
מישו פה הצליח לצרוב רוט כמו במדריך??
כן למה?
-
@זונדל-גרנד תוכל להגיד איך?
-
@tfryt אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@זונדל-גרנד תוכל להגיד איך?
מה הסתבכת המדריך פה מאוד ברור
-
@זונדל-גרנד לא יודע תכלס זה התקין בתפריט משו אבל ניסיתי להכניס מחשבון מסתיר והוא אומר שאיו לו רוט
-
@hvusv1234 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
(המדריך אינו הופך את המכשיר לעברית.כבר היו כאלו שחשבו שכן והתבאסו לגלות שאין קשר)
כדאי לשנות את זה, זה נשמע שזה לא נוגע בעברית.
זה מחק לי את העברית.
יש דרך לשחזר? -
@benedri אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@hvusv1234 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
(המדריך אינו הופך את המכשיר לעברית.כבר היו כאלו שחשבו שכן והתבאסו לגלות שאין קשר)
כדאי לשנות את זה, זה נשמע שזה לא נוגע בעברית.
זה מחק לי את העברית.
יש דרך לשחזר?לא יודע מה עשית אבל לגעת בעברית זה לא אמור לגעת
-
@benedri זה לא מור לקרות אבל אם הטלפון שלך באמת תומך את השפה העברית תתקין את מורלוקל ותשנה דרך שם את השפה של הטלפון ..https://drive.google.com/file/d/0BxHZt3I9BpoZeXlTNi14Nk14b3c/view?usp=sharing
לטובת כולם ערכתי את האפליקציה לעברית morelocale.apk
תחלץ את התקייה תחליף את האפליקציה שתרגמתי עם מה שיש בתקיה תלחץ על הפקודה זה יתקין לך את האפליקציה תלחץ על מקש אפשריות , הוסף אזור , על הראשון תכתוב "עברית", על השני תכתוב iw , על השלישי תכתוב il , ואז הוסף ייתווסף ברשימה עברית תשנה את השפה בחזרה.. וזהו... -
@זונדל-גרנד ניסיתי שוב וזה לא נותן להקפיא ע"י המחשבון הוא כותב לי אזהרה לפני ועשיתי אישור ואז כתוב 4 מילים באנגליתת שזה נכשל מה הבעיה יש לך מושג?
-
@hvusv1234 איך מגיעים לcmd עם ה-adb שמופיע בסרטון ב-1:40 בערך, הקלדתי באופן ידני בcmd לפי מה שכתוב שם וקיבלתי שגיאה שהמערכת לא מצאה את הכתובת (באנגלית כמובן) ניסיתי דרך התוכנה ללחוץ 4 במקום 2 וכתוב על המכשיר הרבה זמן mode fastboot ואין לי אפשרות ללחוץ 2 לעשות רוט כי כשהמכשיר ב-mode fastboot המחשב לא מזהה את המכשיר
דרך אגב אני עושה רוט למכשיר שהזמנתי מחו"ל כי אני רוצה שיהיה לי אפשרות להתקין אפליקציות על המכשיר האם זה באמת יעזור או שזה לא קשור??? -
@shlomi1 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@hvusv1234 איך מגיעים לcmd עם ה-adb שמופיע בסרטון ב-1:40 בערך, הקלדתי באופן ידני בcmd לפי מה שכתוב שם וקיבלתי שגיאה שהמערכת לא מצאה את הכתובת (באנגלית כמובן) ניסיתי דרך התוכנה ללחוץ 4 במקום 2 וכתוב על המכשיר הרבה זמן mode fastboot ואין לי אפשרות ללחוץ 2 לעשות רוט כי כשהמכשיר ב-mode fastboot המחשב לא מזהה את המכשיר
דרך אגב אני עושה רוט למכשיר שהזמנתי מחו"ל כי אני רוצה שיהיה לי אפשרות להתקין אפליקציות על המכשיר האם זה באמת יעזור או שזה לא קשור???לא קשור.
צריך תהליך אחר. -
@hvusv1234 איך אני יוכל להתקין וואטצאפ על המכשיר (אין בו שום חסימה או גרסה הזמנתי את זה מחו"ל)?
-
@shlomi1 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@hvusv1234 איך אני יוכל להתקין וואטצאפ על המכשיר (אין בו שום חסימה או גרסה הזמנתי את זה מחו"ל)?
יש בו חסימה להתקנות
ככה זה מגיע מחו''ל. -
@hvusv1234 קודם כל תודה רבה על המדריך ב הורדתי את הנל (דריברים ותוכנה) וברגע שאני עןשה רוט עם התוכנה היא כותבת שאין לי דריברים ניסיתי ללחוץ עליהם ובכך להתקין וכן דרך מנהל התקנים להתקין עי חיפוש בתיקיה של הדריברים שהורדתי וכלום לא עוזר
אולי פשוט חסר איזה דריבר לכן זה לא עובד לי ולרובם (חוץ מאלה שכבר מותקן להם מהעבר)?
אז יש מצב לבדוק אם לא חסר או להדריך אותי מה לעשות אני אשמח (די דחוף לי)
(גילוי נאות אין לי adb)