מדריך | רוט לשיאומי +Qin1s בלבד (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית)
-
@hvusv1234 מאיפה אני משיג את האודקס?
-
@דניאל-שיין ובפעם הבאה, איך אני מגבה את האודקס גם?
-
@דניאל-שיין אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@דניאל-שיין ובפעם הבאה, איך אני מגבה את האודקס גם?
תתקין סייר תומך רוטוככה גם תחזיר גם תגבה.
תגיד איזה אפליקציות אתה צריך אני ישלח לך את האודקס שלהם -
@hvusv1234 יש לי סייר קבצים es תומך רוט, איך אני מגבה, מהגיבוי הרשמי או מתיקיה system app?
-
@דניאל-שיין אני צריך ל messenger
-
באנדרואיד הרגיל לא צריך קובץ אודקס נכון, רק בשיאומי מקשים?
-
@מוגן אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
אשמח לקבל הבהרה קטנה מהמבינים. אם אני קונה שיאומי עם גירסא של וויז בלבד (לצורך העניין) ואח"כ אני מבצע זה רוט, זה ישאיר את אותה גירסא מבחינת התרגום שלה לעברית ורק יפתח את האופציה להוסיף עוד אפליקציות או שזה מחזיר אחורה את המכשיר ומבטל את הגירסא?
לא תוכל לעשות רוט.
-
@tfryt אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
מישו פה הצליח לצרוב רוט כמו במדריך??
כן למה?
-
@זונדל-גרנד תוכל להגיד איך?
-
@tfryt אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@זונדל-גרנד תוכל להגיד איך?
מה הסתבכת המדריך פה מאוד ברור
-
@זונדל-גרנד לא יודע תכלס זה התקין בתפריט משו אבל ניסיתי להכניס מחשבון מסתיר והוא אומר שאיו לו רוט
-
@hvusv1234 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
(המדריך אינו הופך את המכשיר לעברית.כבר היו כאלו שחשבו שכן והתבאסו לגלות שאין קשר)
כדאי לשנות את זה, זה נשמע שזה לא נוגע בעברית.
זה מחק לי את העברית.
יש דרך לשחזר? -
@benedri אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
@hvusv1234 אמר במדריך רוט לשיאומי (המדריך הנ''ל לא יעזור להפוך את המכשיר לעברית):
(המדריך אינו הופך את המכשיר לעברית.כבר היו כאלו שחשבו שכן והתבאסו לגלות שאין קשר)
כדאי לשנות את זה, זה נשמע שזה לא נוגע בעברית.
זה מחק לי את העברית.
יש דרך לשחזר?לא יודע מה עשית אבל לגעת בעברית זה לא אמור לגעת
-
@benedri זה לא מור לקרות אבל אם הטלפון שלך באמת תומך את השפה העברית תתקין את מורלוקל ותשנה דרך שם את השפה של הטלפון ..https://drive.google.com/file/d/0BxHZt3I9BpoZeXlTNi14Nk14b3c/view?usp=sharing
לטובת כולם ערכתי את האפליקציה לעברית morelocale.apk
תחלץ את התקייה תחליף את האפליקציה שתרגמתי עם מה שיש בתקיה תלחץ על הפקודה זה יתקין לך את האפליקציה תלחץ על מקש אפשריות , הוסף אזור , על הראשון תכתוב "עברית", על השני תכתוב iw , על השלישי תכתוב il , ואז הוסף ייתווסף ברשימה עברית תשנה את השפה בחזרה.. וזהו...