עזרה | המחשב מבקש ממני אתחול לדיסק אונקי אני מאשר והוא כותב לא יכול לבצע
-
@פלפל כתב בעזרה | המחשב מבקש ממני אתחול לדיסק אונקי אני מאשר והוא כותב לא יכול לבצע:
מה עושים
בניחוש מושכל הייתי אומר שלא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים
ומכיון שאתה רוצה לאתחל אני מניח שהחומר בפנים לא חשוב
ולכן זורקים לפח וחסל -
@פלפל כתב בעזרה | המחשב מבקש ממני אתחול לדיסק אונקי אני מאשר והוא כותב לא יכול לבצע:
מה עושים
ולכן זורקים לפח וחסל -
מה עושים
ולכן זורקים לפח וחסל@משחזר-מידע מענין אותי האם ניתן לזהות למה זה קרה פשוט יום אחד נחסם אונקי אחד ולמחרת השני השאלה אם זה בעיה במחשב או משהוא אחר
-
@משחזר-מידע מענין אותי האם ניתן לזהות למה זה קרה פשוט יום אחד נחסם אונקי אחד ולמחרת השני השאלה אם זה בעיה במחשב או משהוא אחר
@פלפל אין לאפחד כאן רוה"ק (חוץ ממני ,אבל אינני משתמש בזה לדברים גשמיים), ובפרט שחסר פרטים
-
@פלפל אין לאפחד כאן רוה"ק (חוץ ממני ,אבל אינני משתמש בזה לדברים גשמיים), ובפרט שחסר פרטים
@משחזר-מידע תנתב אותי איך אני יכול לגלות מהם הכיונים לבעיות
-
@משחזר-מידע כתב בעזרה | המחשב מבקש ממני אתחול לדיסק אונקי אני מאשר והוא כותב לא יכול לבצע:
אין לאפחד כאן רוה"ק (חוץ ממני ,אבל אינני משתמש בזה לדברים גשמיים), ובפרט שחסר פרטים
יכול להיות שלא כולם אחזו את הטריק...

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות