באג | הקלטת שיחות בטלפון מקליט רק אותי בלי להקליט את הצד השני
-
@שמעון-חבצלת כתב בבאג | הקלטת שיחות בטלפון מקליט רק אותי בלי להקליט את הצד השני:
היי,
קניתי טלפון חדש KING KONG MINI 3 והבעיה שכאשר הוא מקליט לי את השיחות הוא מקליט רק אותי אבל לא מקליט את הצד השני של השיחה,
מה עושים?
הטלפון הוא אנדרואיד 12
נסיתי גם במקליט של החייגן
גם במקליט חיצוני
ובשתיהם אותה בעייה
ובמקליט חיצוני יש עוד בעיה שהוא בכלל לא יודע מאיזה מספר מדובר
ובשתיהם "אין הרשאות שנדחו"מגבלות של אנדרואיד, כי הקלטה ללא ידיעת הצד השני לא חוקית בהרבה מדינות
יש פתרונות עם רוט וכדו'
https://telegra.ph/Call-Recording-Magisk-Module-10-27 -
@שמעון-חבצלת כתב בבאג | הקלטת שיחות בטלפון מקליט רק אותי בלי להקליט את הצד השני:
KING KONG MINI 3
לא קשור אבל איך הוא אתה מרוצה מימנו??
-
@Tיו_
הוא טלפון ממש חזק, אבל לא כצעקתה
המקלדת מאוד לא נוחה ולא מצאתי תשועה במקלדות אחרות
המצלמה - אפילו שהיא 20MP היא ממש לא מתקרבת לאיכות של 20 MP כמו שיש למשל אפילו בS8. היא לא מצלמה כל כך טובה אבל בהחלט לא גרועה.
המסך מצויין -
אין כבר את הבעיה שהטלפון מתחמם כמו במיני 2 ומיני 3 - אבל זה כן קורה בהטענה וכו'
הטלפון עצמו מוגן מנפילות ומים אבל בלי תקן עמידות - לא בדקתי
הוא יותר גדול מהמיני 2 ויותר נראה כמו סמארטפון - קח בחשבון
תשאל אותי עוד - אני אענה -
@שמעון-חבצלת אני יגיד ל יש לי את המיני 2 פרו ואני מתלבט לגבי השלוש בגלל האןאףסי
לא הבנתי מה הבעיה עם המקלדת? -
@Tיו_ סליחה על ההקפצה אבל איך המיני 2 פרו?
איך המצלמה?
ואגב הכשרת אותו?(פשוט הזמנתי ואני רוצה לדעת אם קשה להכשיר) -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבאג | הקלטת שיחות בטלפון מקליט רק אותי בלי להקליט את הצד השני:
@Tיו_ סליחה על ההקפצה אבל איך המיני 2 פרו?
איך המצלמה?
ואגב הכשרת אותו?(פשוט הזמנתי ואני רוצה לדעת אם קשה להכשיר)מכשיר ממש מעולה המצלמה סבבה רק שלפעמים הפוקוס לא משהו אבל מכשיר מומלץ ביותר
לגבי ההכשרה התעניינתי פה ומישהו עשה לי הכשרה אחד התותחים בציבור אבל אני לא יודע אם הוא עושה עדיין לפרטיים פתח אשכול כאן ובטוח יהיה מי שיעשה לך -
@Tיו_
@משה-144 עושה גירסאות לכל הרינג קונג מיני ממש כבקשתך.
עשיתי אצלו ומאוד מאוד מאוד נהנתי מהשירות!!גמאני עשיתי אצל @משה-144 ואני מרוצה עד הגג אחד התותחים בתחום ובנאדם עם לב זהב