שיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.
-
@שלמה11 כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
(מונע מילה אחת בשורה האחרונה בפיסקה)
תודה על העדכון - כי ניסיתי להפעיל את המאקרו וזה לא עשה לי כלום
-
מונע מילה אחת בשורה האחרונה בפיסקה)
-
מה הבעיה בפקודה דלהלן?
אני מעוניין שכל אות שתבוא אחרי סימון פיסקה ואחריה (אחרי האות) יש נקודותיים,המאקרו ידגיש ויוסיף קו תחתון, משון מה הוא רק מוסיף קו תחתון אך אינו מדגיש את המילה.Sub סימון_אותיות_עיון_ההלכה() ' ' סימון_אותיות_עיון_ההלכה Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find.Replacement.Font .Bold = True .Underline = wdUnderlineSingle End With With Selection.Find .Text = "^p^$:" .Replacement.Text = "^&" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub
-
@יאיר-דניאל
כלומר בחיפוש והחלפה זה עבד לך ובמאקרו לא?סליחה שאני קצת מנגז רק לתועלת הציבור עדיף ששאלות חיפוש והחלפה יהיו במקומם ושאלות מאקרו במקומם למען הסדר הטוב -
@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
כלומר בחיפוש והחלפה זה עבד לך ובמאקרו לא?
כן@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
סליחה שאני קצת מנגז (מנג'ז)...
@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
חיפוש והחלפה יהיו במקומם ושאלות מאקרו במקומם למען הסדר הטוב
זוהי שאלה על פקודת מאקרו, בחיפוש והחלפה זה עובד מצויין
-
הבעיה היא עם שורת הקוד שמגדירה את ההדגשה א הצריך להחליף את
Bold
עםBoldBi
כל עיצוב עברי בחיפוש והחלפה במאקרו דורש תוספתBi
מעניין מאוד למה ההקלטה לא עובד טוב? אולי לא הגדרת בהקלטה הדגשה עבור גופן עברי?
-
מעניין מאוד למה ההקלטה לא עובד טוב? אולי לא הגדרת בהקלטה הדגשה עבור גופן עברי?
מה אתה מתכוון, איפה מגדירים?
-
-
@pcinfogmach כן, הגדרתי
-
@pcinfogmach לא עבד לי מצורף -
Sub סימון_אותיות_עיון_ההלכה() ' ' סימון_אותיות_עיון_ההלכה Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find.Replacement.Font .BoldBI = True .Underline = wdUnderlineSingle End With With Selection.Find .Text = "^p^$:" .Replacement.Text = "^&" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub
אגב, איך אני מוסיף לו הוראה להחליף את זה לפונט אחר?
(משום מה הוא לא מקליט את הפעולה הזו) -
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
.Replacement.Font.Name = "Arial"
-
@שלמה11 כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
.Replacement.Font.Name = "Arial"
זה לפונט באנגלית, לפונט בעברית צריך
.Replacement.Font.NameBi = "Arial"