שיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.
-
@pcinfogmach
לא ברור כל כך מה הקוד הזה.. מופיע רק מספרים. למשל זה מה שמופיע במעבר טור:
אשמח להסבר.
-
@mfmf
קודם כל תודה שסגרת בתבנית (פשוט שכחתי באיזה שרשור אני נמצא)את המספר שקיבלת (14) אפשר להכניס בתוך חיפוש והחלפה (עם שימוש בתווים כלליים) בתוספת התיו הזה ^ לדוגמא: ^14 ימצא את מעבר טור.
לא יודע אם זה יעבוד על מעבר טורים אבל ברוב התווים זה יעבוד לדוגמא ^2 ימצא את ההפניה הבאה להערת שוליים -
@455 כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:
@חוות-דעת כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:
כי להבעיה הראשונה לא יעזור ליצור עותק, כי זה בעיה עם כל המסמכים הפתוחים בעת הפעלת המאקרו.
צודק. ערכתי למעלה
@חוות-דעת כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:
אני צריך מסמך נפרד רק לטקסט הראשי בלי כל ההערות האחרות.
מה הכוונה? בסוף המסמך נשאר נקי מהערות. האם אתה רוצה שיהיה טקסט שאין בו כלל הפניות להערות?
צריך להיצמד לכלל הברזל, שאסור לסמוך כלל על המאקרו. העבודה שלנו מידי יקר בשביל כל טעות או שיבוש אפשרות.
ולכן, אם יוצרים עותק באופן ידני אתה צודק, שזה מעולה, כי המסמך הזה נשאר לטקסט הראשי, אבל מכיון שאני רציתי שהמאקרו גם יצור העותק, אז לכן לא רציתי לסמוך על זה, ורציתי שהמסמך הפעיל יישאר כמו שהוא, ורק ייצא כל הטקסט כולל הטקסט הראשי למסמך נפרד. -
@pcinfogmach כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:
קבלת הקוד של התיו המסומן לצורך שימוש בחיפוש והחלפה
Sub GetAsciiCode() Dim selectedChar As String Dim asciiCode As Integer ' Get the selected character selectedChar = Selection.text ' Check if a character is selected If Len(selectedChar) = 1 Then ' Get the ASCII code of the selected character asciiCode = Asc(selectedChar) ' Display the ASCII code MsgBox "The ASCII code of the selected character (" & selectedChar & ") is " & asciiCode Else ' No character or more than one character selected MsgBox "Please select a single character." End If End Sub
נראה שזה שגיאה בכתיב לכתוב 'תו' עם י (תיו). לקח לי כמה דקות לקלוט למה את מתכוון.
בכל אופן ייש"כ.
-
@pcinfogmach נראה לי שיהיה שימושי מאוד אם תוסיף אופציה לחפש ישירות מהמאקרו בלי צורך להעתיק את התווים
תודה רבה על כל המאקרואים המושקעים!!! -
@האדם-החושב כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:
נראה לי שיהיה שימושי מאוד אם תוסיף אופציה לחפש ישירות מהמאקרו בלי צורך להעתיק את התווים
עודכן תודה על ההצעה הנפלאה!
-
-
@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
@האדם-החושב כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:
נראה לי שיהיה שימושי מאוד אם תוסיף אופציה לחפש ישירות מהמאקרו בלי צורך להעתיק את התווים
איך מפעילים את האופציה הזאת [הוספתי כבר את התבנית לסטארטאפ של וורד], אני לא מוצא את זה במאקרואים.
-
@ששמעון כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
איך מפעילים את האופציה הזאת [הוספתי כבר את התבנית לסטארטאפ של וורד], אני לא מוצא את זה במאקרואים.
שם המאקרו הוא:
GetAsciiCode -
@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
הייתי מציע שתהיה אופציה גם לבחור כמה תווים ולא כמו במצב העכשווי שזה רק תו אחד
-
@menajemmendel
לדעתי צריך לעשות שתי אפשרויות האחת עם תיקונים של תיקונים סגורות והשני בלי תיקון של סוגריים סגורות.
וכן צריך להוסיף תיקונים של סוגריים מרובעות ומסלסולות -
@ASDF1345 כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
@menajemmendel
לדעתי צריך לעשות שתי אפשרויות האחת עם תיקונים של תיקונים סגורות והשני בלי תיקון של סוגריים סגורות.
וכן צריך להוסיף תיקונים של סוגריים מרובעות ומסלסולותהנה לעת עתה אני צריך לכתוב מחדש את כל המאקרו כי ב''ה התגלה בעיה נוספת והוא שהרבה פעמים אנו משתשמים בסוגר סוגריים כדי לסמן סעיף בחילת פסיקה וכדו' כזה א), ובמקרים כאלה המקראו מחשיב את זה כסוגר, ואם לפניו היה סוגריים לא סגורות [כלומר פותח שלא נסגר] כבר לא יזהה אותו.
אז הפתרון בפשטות הוא לעשות שיזהה כל הסוגרים הפתוחות שלא נמצא להם סוגר עד סוף הפיסקה, אבל החסרון הדרך הזו הוא שיש קצת מיקרים (לא כ''כ מקובל אבל יש קצת מיקרים) שעושים סוגריים שמתפרסים על כמה פיסקאות, ואז המקארו יזהה אותם כבעייתים, והנה מי שלא נוהג הרבה בזה לא נורא, מקסימום יסמן אותם, אבל מי שמרבה בזה (להכניס כמה פסקאות בסוגריים) יצטרך למצוא פתרון אחרתכלי'ס אני עדיין לא תיקנתי אז עוד חזון למועד,,, לאחר שאני אעשה אתה יכול להוסיף את שאר הסוגריים שתרצה ואכן אפשר לעשות שתי מאקרו אחד עם ואחד בלי