מדריך | בניית חנות אפליקציות דינמית + Firebase (בעריכה)
-
היי שלום לכולם
בשרשור הזה תכננתי לכתוב מדריך מפורט איך לבנות חנות אפליקציות עם פיירביס דינמיות ועוד מטעמים
הבעיה שהקצבתי לפרויקט הזה רק כמה ימים והם נגמרו לי באמצע...
אז החלטתי שאני יעלה את זה איך שזה אפילו שזה לא גמור ועם בעיות ואו שהחברה כאן ידעו לתקן או כשיהיה לי זמן אני יתקן
בכל אופן כשאני יתפנה בעזרת ה' אני יכתוב מדריך מסודר על מה בדיוק עשיתי שם
כרגע הבעיות הרציניות שמצאתי הם:
1 כשהאפליקציה עולה הרשימה עולה X3 - לא מצאתי את הבעיה....
2 בלחיצה על אחד האריחים שהתקבלו בחיפוש - הוא מציג משהו שונה - בגלל שאני הגדרתי לו להביא את האפליקציה שנמצאת מספר X1 ברשימה הדינמית ולהביא את האפליקציה שנמצאת במיקום X1 ברשימה של האפליקציות שהתקבלו מהאתר ושם האפליקציה הזאת היא שונה, אשמח לפתרון...
3 בעיות כלליות בחיפוש
4 בעיה בעת ההתקנה שהוא לא מוחק את הקובץ הקודם במקרה שלא בוצעה התקנה או בזמן שנכשל...
אשמח לעוד הערות והארותלגבי קובץ ה aia:
סידרתי את הבלוקים באופן כזה: באופן אנכי - פעולה אחר פעולה, אך בבלוקים שנגזרים מאב מסוים הם יעמדו מימין לאותו אב, כדוגמת הורדת קובץ ישנו בלוק תחילת ההורדה ומימינו בלוק התקדמות ההורדה ומימין ימינו בלוק סיום ההורדה - ומתחתיו יהיה בלוק לחיצה על כפתור X, שהרי הוא לא בן של בלוק הורדה....
דבר נוסף אני יודע שממש קשה ללמוד מקבצי הדגמה כאלו לכן התחשבתי בלומדים והוספתי על כל בלוק שקצת לא מובן, חלונית מידע וכדי לפתוח את אותה חלונית כל שעליכם לעשות זה ללחוץ על הסימן שאלה בכחול שעל הבלוק
ובמקרה שהחלונית קטנה מידי לטקסט ישנה אפשרות להגדיל את החלונית ע"י צביטה בצד ימין למטה
להורדה
שימו לב כדי לסנכרן את האפליקציה עם פיירביס יש לפעול לפי המדריך שלי להתחברות לפיירביס ולרשום את האפליקציה הזאת ולהכניס בה את הטוקן והקישור
ניתן לקבל אצלי בפרטי מאגר אפליקציות קטן בשביל הניסוייםאני יצרף סרטון אומנם יש בו עיוותים מהמקור בגלל שזה אימולטור אבל בכל אופן..
20230215084659.mp4 -
@איש-אמת למה זה לט נתן בMIT?
This project was saved with a newer version of the App Inventor system. We will attempt to load the project, but there may be compatibility issues.
תרגום: פרויקט זה נשמר עם גרסה חדשה יותר של מערכת App Inventor. אנו ננסה לטעון את הפרויקט, אך ייתכנו בעיות תאימות.
-
@אליר325000 כתב במדריך | בניית חנות אפליקציות דינמית + Firebase (בעריכה):
למה זה לט נתן בMIT?
בדיוק מהסיבה שכתוב לך תפתח בקודולר
-
@איש-אמת עדיין לא ראיתי את הaia
בכל מקרה את בעיה 2 ניתן לפתור כך שבמקום יזהה את אינדקס הרשימה על פי id (משער שזה מה שעשית)
אז לשים בלחיצה על פריט מהחיפוש - בלוק שמחפש את המיקום של שם האפליקציה ברשימה המקורית של האפליקציות, ומחזיר את האינדקס שלו, ואז שולף את הפרטים מהרשימות השונות על פי האינדקס שהתקבל.בנוגע לבעיה 4 של מחיקת הקובץ יש 2 פתרונות
או לשים בלוק מחיקה שירוץ לפני כל הורדה (עם תנאי שאם קיים קובץ בשם זה)
או לשים בפקודת ההתקנה את המשתנה של file path המובנה בבלוק של סיום הורדה, וכך אם הקובץ נשמר לדוגמא בשם file(1).apk וכן הלאה, הפקודה עדיין תצליח.את הבעיות האחרות אני לא יכול לדעת מבלי לשבת על ה aia עצמו.
-
@משה-144 כתב במדריך | בניית חנות אפליקציות דינמית + Firebase (בעריכה):
או לשים בלוק מחיקה שירוץ לפני כל הורדה (עם תנאי שאם קיים קובץ בשם זה)
נסתי אבל זה לא הצליח למחוק בשום אופן
אבל הוא בנה את זה ב mit app
@אליר325000 בניתי את זה בקודולר וכיוון שאין למיט אפפ את כל הרכיבים שיש בקודולר אז זה יקרוס