באג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה
-
@מוישי-ר כתבו לך שבגולן מקבלים סמס מגוגל. לא יכול להתחייב לך שזה עדיין כך אבל זה עזר כבר להמון אנשים, ועובד כבר שנים
אני במקומך לא הייתי מחפש את הפתרון מתחת לפנס, אלא מנסה את מה שכן אפשרי, גם אם זה עולה 50 שקל (אלא אם כן זה לא חשוב לך עד כדי כך, וזה לא היה נראה ככה מהפוסטים שלך) -
@צדיק-תמים כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
@מוישי-ר כתבו לך שבגולן מקבלים סמס מגוגל. לא יכול להתחייב לך שזה עדיין כך אבל זה עזר כבר להמון אנשים, ועובד כבר שנים
אני במקומך לא הייתי מחפש את הפתרון מתחת לפנס, אלא מנסה את מה שכן אפשרי, גם אם זה עולה 50 שקל (אלא אם כן זה לא חשוב לך עד כדי כך, וזה לא היה נראה ככה מהפוסטים שלך)צודק מאה אחוז
אני מנסה כבר כמה ימים לנייד לגולן ושום חנות לא מסכימה לנייד לי מסלקום לגולן כי הם לא מקבלים על זה כסף, (וזה עוד לפני האופציה שהסים ייחסם ואני יצטרך להתקשר אליהם בשביל לשחרר את זה, ואין לי גם מכשיר תומך אלא רק לא כשר אבל אני מקווה שזה כן יעבוד על זה כי כבר השתמשו עם זה עם סים כשר כמה פעמים)
אם יש פה מישהו שמוכן לעשות לי את זה יותר מאשמח לעזרה@Yanky כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
@משה-דוד
שלח לי מייל אולי ננסה יחד
Yankystech@gmail.comהצלחת?
@Yanky כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
@מוישי-ר כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
תכלס יש למישהו פיתרון?
לא היה כתובת נוספת לשחזור החשבון?!
יש, אבל אני לא זוכר את הסיסמא וחוץ מזה הוא לא נותן לי לשחזר את החשבון דרך מייל לשיחזור אלא רק ע"י קבלת sms
מה לגבי ניוד לתומך ?
כתבתי בתחילת ההודעה הזאת
-
@y058 כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
מוייראי ורבוייסאי!!
הנני להכריז בסוף שלאחר שבוע של התנהלות עיקשת עם קודי גיבוי בשעטו''מ חזרו לי השיחות באימות.
כן... וכל יום פתחתי תמייל....( חוץ משבת....)
תודה לבורא עולם!!!
(אולי זה קשור לרפורמה המשפטית ....;)גם לי!!!!!!!!!!! ( @y058 בזכותך ניסיתי עוד פעם, כבר התייאשתי מלנסות )
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו!!!פשוט וקל, מתקשר אליי המספר המוכר כ"כ של גוגל!
וכמובן תודה ענקית לכל חברי הפורום שכ"כ רצו והתאמצו לעזור
@Yanky @צדיק-תמים ותסלחו לי אם שכחתי מישהו -
עדכון,
חבר שהיה נעול מחוץ למייל כשבועיים, המייל שלי משמש לשחזור שלו, אבל אפילו כשיקבלתי התראת אבטחה ונכנסתי מהלינק לבדיקת פעילות עדיין הוצרכתי להזין את הסיסמה שלו ואח"כ הבעיה הידועה שלא מקבל הודעה קולית.
בסוף במקום להכנס כל פעם עם הסיסמה שלו, לחצתי על שכחתי סיסמה, אימתתי את כתובת המייל לשחזור וקיבלתי לינק למייל שלי ליצירת סיסמה חדשה (נדרשה סיסמה יותר חזקה עקב הנסיונות הכושלים), כרגע מהמחשב שלי ניתן להכנס למייל שלו, וכן אישרתי את כל הפעילות האחרונה. טרם נבדק לגבי מחשבים אחרים. -
גם אני נתקעתי מחוץ למייל (במחשב לפחות),
ועכשיו אכן חזר האימות הטלפוני -
@y058 @מיגו-להוציא @מוישי-ר להכין מהר קודי גיבוי.
לאף אחד אין כוח לאשכול חדש עוד תקופה... -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
@y058 @מיגו-להוציא @מוישי-ר להכין מהר קודי גיבוי.
לאף אחד אין כוח לאשכול חדש עוד תקופה... -
-
-