באג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה
-
@מוישי-ר לענ"ד זה לא קשור לנטפרי כלל, זה עובד מצויין גם בנטפרי, ולפעמים יש תקופות שזה לא עובד ואז גם בלי נטפרי לא עובד.
באפשרויות אימות מופיע לך אפשרות בסמס? אם כן תוכל לנייד לגולן ולהכניס את הסים למכשיר תומך כשר ולקבל את סמס האימות מגוגל. אם לא תצטרך לחכות שזה יחזור לעבוד...
ולהבא, קודי גיבוי אמורים להיות קודי גיבוי ולא כתחליף לאימות
לא אמורים להגיע איתם לקצה... -
@צדיק-תמים כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
לענ"ד זה לא קשור לנטפרי כלל, זה עובד מצויין גם בנטפרי, ו
צודק, לא קשור לסינון
זה נראה איזה באג של מספרים כשרים או מה
הפניה לסקר אם אתם נתקלים בבעיה הזאתhttps://mitmachim.top/topic/51721/סקר-סקר-בין-אלו-שמקבלים-אימות-טלפוני-של-גוגל
-
@Yanky אני רוצה לומר שגם אחרי אימות דו שלבי עדיין לא מוכנים לגמרי, אצלי היה אימות דו שלבי ובכל זאת פרצו לי, כנראה דימו את המחשב שלי ולאחר מכן ביטלו את האימות ונכנסו מעוד מכשיר, למזלי לא עשו לי בלאגן אבל כמובן שהיה צורך בהחלפת כל הקודים
אני אומר את זה בשביל הידיעה שתמיד צריך להיות ערני ולשים לב להכל ( עליתי על זה לאחר שראיתי שמחקו לי מיילים) -
באפשרויות אימות מופיע לך אפשרות בסמס? אם כן תוכל לנייד לגולן ולהכניס את הסים למכשיר תומך כשר ולקבל את סמס האימות מגוגל. אם לא תצטרך לחכות שזה יחזור לעבוד...
לא מופיע לי שום אופציה כרגע רק הוא כותב "יותר מדי נסיונות כושלים וכו' לא זמין עקב ניסיונות כושלים רבים מדי. נסה שוב בעוד כמה שעות."
ולהבא, קודי גיבוי אמורים להיות קודי גיבוי ולא כתחליף לאימות
לא אמורים להגיע איתם לקצה...צודק לגמרי הייתי מקפיד קבוע שיהיה לי קודי גיבוי אבל בדיוק ביום שישי האחרון זה נגמר לי ולא הספקתי להוציא חדשים ואז נתקעתי
תכלס למישהו יש איזה פיתרון דחוף?????
-
@Yanky כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
צודק, לא קשור לסינון
זה נראה איזה באג של מספרים כשרים או מהיש פה מישהו שכן קיבל בימים האחרונים קוד אימות לטלפון? (בשיחה או בהודעה, שנדע אם הבעיה היא רק בטלפון כשר או בעיה כללית באימות)
-
-
@מוישי-ר כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
צודק, לא קשור לסינון
זה נראה איזה באג של מספרים כשרים או מהיש פה מישהו שכן קיבל בימים האחרונים קוד אימות לטלפון? (בשיחה או בהודעה, שנדע אם הבעיה היא רק בטלפון כשר או בעיה כללית באימות)
לי עבד גם הודעת sms במספר של ימות המשיח,
והודעה קולית קרטע, נשלח לי פעם אחת מתוך כמה ניסיונות. -
@מוישי-ר
משהו התקדם?בינתיים לא
@משה-144 כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
@מוישי-ר כתב בבאג | תגובה למדריך אימות טלפוני בגוגל - חובה:
צודק, לא קשור לסינון
לי עבד גם הודעת sms במספר של ימות המשיח,
והודעה קולית קרטע, נשלח לי פעם אחת מתוך כמה ניסיונות.לי דווקא עבד מצוין הודעות קוליות עד לפני יומיים
@משה-144 @מוישי-ר @sxsx @צדיק-תמים @סקרן-להבין
עשיתי פנייה לגוגל בנושא הזה
בא נראה אם יזוז משהו בקרובגם אני פתחתי כזה פנייה ( ע"י גיסי, @א-פושטער-איד (יש לו/לי גם גוגל און google one) הוא נכנס עם החשבון שלו ופתח את הפניה כאילו על המייל שלי) - כבר אתמול אחה"צ והוא עוד לא קיבל שום תגובה (למעט הודעה לקונית היום בבוקר שהיה כתוב: לצערנו עוד לא קיבלתי שום תשובה מצוות המומחים וכו')
-
@מוישי-ר
לכל התקועים מחוץ למייל עקב הבאג שגוגל לא שולח אימות
אולי תגישו תלונה למשרד התקשורת https://forms.moc.gov.il/f/PublicInquiries
או בלשכה לפניות הציבור https://main.knesset.gov.il/About/Departments/pages/publicinquiries.aspx