בקשת מידע | מעבד קוואלקום Snapdragon 8cx Gen 3
-
@big-boy
תודה רבה
המחשבים האלו מיועדים לווינדוס.
השאלה שלי אם ההתקנה היא רגילה או מסובכת? ובעיקר האם כל תוכנה שעובדת על ווינדוס, תעבוד חלק גם בזה או שיתכנו בעיות -
@ישראל-2 מעבדי קוואלקום עברו במשך השנים התאמה מלאה לממשק של windows ויש להם דרייברים שמתאימים לכל דבר שצריך לא אמור להיות שום הבדל בין המחשבים ברמת התוכנה
אם אתה צריך מחשב לצרכים מסוימים בתקציב מסויים תשאל ונשמח לעזור בלמצוא את הבחירה המשתלמת ביותר בין המחשבים מהחברות השונות בלי התמקדות במעבדים של חברה אחת... -
@big-boy תודה רבה
אני צריך את המחשב בעיקר כמחשב נוסף, שיתמוך בתוכנת תג ואינדיזיין, ושיהיה לו מודם פנימי.
אני חושק במחשב הזה כי יש לו מודם 5G במחיר משתלם.
עדיין אין באזורי רשת 5, אבל גם מחשב עם מודם פנימי 4G לא מצאתי במחיר כזה.
אם יש לכם הצעה טובה אחרת אשמח מאוד. -
-
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | מעבד קוואלקום Snapdragon 8cx Gen 3:
@ישראל-2 יש לי מחשב כזה, ליתר דיוק טאבלאט, SURAFCE PRO והוא מעולה!
לגופו של עניין וקצת ידע מעניין על המעבד הנוכחי מוזמן לקרוא במדריך שלי כאן. ההקדמה רלונטית.
ההתקנה של Windows אמרוה להיות רגילה כי כבר מותקן UFEI, אבל תמיד טוב לבדוק! [אתה בטוח שזה לא מגיע לך עם מערכת הפעלה?]
בהצלחה!
תודה רבה.
יש שמגיעים עם מערכת ההפעלה, אבל אני רק רוצה להיות בטוח שתוכנות עימוד יעבדו לי טוב.
אגב SURAFCE PRO, אם יורשה לשאול 2 שאלות על זה.
לאיזה מעבד היית משווה את מעבד הקוולקום ביחס לאינטל, i3\5\7?
האם אפשר לקנות באמזון, או שיהיו בעיות בתאימות של התדרים בארץ.תודה רבה רבה
-
@ישראל-2 כתב בבקשת מידע | מעבד קוואלקום Snapdragon 8cx Gen 3:
יש שמגיעים עם מערכת ההפעלה, אבל אני רק רוצה להיות בטוח שתוכנות עימוד יעבדו לי טוב
ווינדוס רגיל. נקודה.
אגב SURAFCE PRO, אם יורשה לשאול 2 שאלות על זה.
לאיזה מעבד היית משווה את מעבד הקוולקום ביחס לאינטל, i3\5\7?לא ניסיתי עליו ביצועים כבדים. לזה יש מחשב. הוא טאבלאט. אבל הוא יחסית מהיר ממש.
האם אפשר לקנות באמזון, או שיהיו בעיות בתאימות של התדרים בארץ.
האמת שלי אין בו סים, ואכן קניתי בחו"ל, לגופו של עניין תבדוק במפרט [לא שונה מפלאפון לכאו' שמביאים במפרט אילו תדרים נתמכים]
-
פוסט זה נמחק!