בירור | דפדפן כרום גירסה אחרונה (110) עם תעודת אבטחה של נטפרי מותקנת כמערכת
-
למעוניינים שדפדפן כרום יעבוד להם חלק בנטפרי, פעלו לפי השלבים הבאים:
תחילה יש למחוק את התעודה מהסיסטם,
הורידו את התעודה כשאתם מחוברים לנטפרי מכאן
אחרי שיש לכם את התעודה התקינו אותה דרך ההגדרות:בתפריט ההגדרות עברו ל: מיקום ואבטחה/פרטיות > אחסון אישורים / מתקדם > הצפנה ופרטי כניסה > התקן מאחסון/התקן מכרטיס SD, באנדרואיד 11: > אבטחה > הצפנה ופרטי כניסה > התקנת אישור > אישור CA[2]. במכשירי סמסונג: > זיהוי ביומטרי ואבטחה > הגדרות אבטחה אחרות > התקן מאחסון המכשיר, (שימו לב! מיקום ושם ההגדרה המדויק עלול להשתנות בין מכשיר למכשיר, במידת הצורך תוכלו להיעזר בתיבת החיפוש).אחרי שהתעודה מותקנת במשתמש, התקינו את המודול הבא ב magisk שמעביר את התעודות שהמשתמש לסיסטם
AlwaysTrustUserCerts.zip
כעת הפעילו מחדש את המכשיר
ואם הסתרתם את הרוט מכרום לפי ההדרכה שלי כאן יעבוד לכם בעז''ה כרום חלק בנטפרי.
בהצלחה. -
@זונדל-גרנד כתב בבירור | דפדפן כרום גירסה אחרונה (110) עם תעודת אבטחה של נטפרי מותקנת כמערכת:
@משה-144 רימון אותו סיפור?
לא אמור להיות הבדל
-
-
-
@yeh לא ברור לי מה גורם לזה. כשאני עשיתי עם המודול כפי המובא במדריך הנ"ל כרום אכן עבד אך האפליקציה gmail לא עבדה, כששמתי תעודה בסיסטם gmail עבד... משהו לא ברור. אני עשיתי את זה בשיאומי f21 pro ייתכן שבמכשירים אחרים המודול יעיל לכל האפליקציות.
עד שנמצא פתרון נצטרך לבחור האם אנחנו רוצים כרום או אפליקציות... אם זה רק אתר מסויים תוכל להתקין את האפליקציה שלו.. -
@Harwona כתב בבירור | דפדפן כרום גירסה אחרונה (110) עם תעודת אבטחה של נטפרי מותקנת כמערכת:
@yeh לא ברור לי מה גורם לזה. כשאני עשיתי עם המודול כפי המובא במדריך הנ"ל כרום אכן עבד אך האפליקציה gmail לא עבדה, כששמתי תעודה בסיסטם gmail עבד... משהו לא ברור. אני עשיתי את זה בשיאומי f21 pro ייתכן שבמכשירים אחרים המודול יעיל לכל האפליקציות.
עד שנמצא פתרון נצטרך לבחור האם אנחנו רוצים כרום או אפליקציות... אם זה רק אתר מסויים תוכל להתקין את האפליקציה שלו..אפשר להתקין כרום עד גירסה מאה ויעבוד לך גם כרום וגם אפליקציות