בעיה | מקלדת שלא מפסיקה להקליד כוכביות
-
הצילו המקלדתמשוגעתהיא לא נחה לרגע מהכוכביות האלה* ממש צריך להילחם איתה כל רגע ולמחוק את כל הכוכביות.
יש לציין שהשורות האחרונות נכתבו ממחשב אחר.
אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא פיתרון אמיתי לעניין (ובלי עיצות להחליף מקלדת, כי זה מחשב נייד וזה הון להחליף מקלדת. מה גם שהבעיה קיימת גם כשאני מקליד עם לוח מקשים על המסך). -
@הבריסקע-ר גם מקלדת חיצונית?
-
@הבריסקע-ר כתב בבעיה | מקלדת שלא מפסיקה להקליד כוכביות:
הצילו המקלדתמשוגעתהיא לא נחה לרגע מהכוכביות האלה* ממש צריך להילחם איתה כל רגע ולמחוק את כל הכוכביות.
יש לציין שהשורות האחרונות נכתבו ממחשב אחר.
אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא פיתרון אמיתי לעניין (ובלי עיצות להחליף מקלדת, כי זה מחשב נייד וזה הון להחליף מקלדת. מה גם שהבעיה קיימת גם כשאני מקליד עם לוח מקשים על המסך).אם זה רק במקלדת של המחשב ולא במקלדת חיצונית, כנראה יש לך תקלה במגעים של הכפתור שעושה *
תוכל לטפל בזה רק בצורה טכנית (פירוק/החלפה/ניקוי של הכפתור)
לחילופין, תוכל בינתיים לבטל בהגדרות את המקש הזה.
חפש כאן בפורום "שינוי יעוד של מקשי המקלדת"
-
@מטעמים בדיוק עכשיו שמתי לב שאם המקש num lock לחוץ זה מפסיק להריץ כוכביות.
לפי מה שאני מבין המקש הנ''ל מבטל את אפשרות הקשת מספרים במקלדת ולכן אין כוכביות שבעצם זה 8 עם שיפט ביחד, אבל מ''מ בעיה לא נפתרה אלא רק הודחקה הצידה, כי לא היה שום בעיה עם זה עד לפני יומיים שפתאום זה קרה , אחרי שהכנסתי למחשב כרטיס זיכרון מפוצץ וירוסים. אז כנראה זה איזה וירוס, למרות שהאנטי וירוס שלי מעודכן נונ סטופ. -
@הבריסקע-ר מומלץ לשים את smadav להגנה מכרטיסי זיכרון ואונקי תוכל גם לשדרג לפרו על ידי הכנסת שם משתמש שמסתובב פה בפורום
לגבי המקלדת זכור לי לא מזמן שהיה מישהו עם אותה בעיה תנסה לעשות חיפוש בפורום ותראה אם הוא הסתדר בהצלחה -
@אני-אני-אני כתב בבעיה | מקלדת שלא מפסיקה להקליד כוכביות:
@הבריסקע-ר מומלץ לשים את smadav להגנה מכרטיסי זיכרון ואונקי תוכל גם לשדרג לפרו על ידי הכנסת שם משתמש שמסתובב פה בפורום
לגבי המקלדת זכור לי לא מזמן שהיה מישהו עם אותה בעיה תנסה לעשות חיפוש בפורום ותראה אם הוא הסתדר בהצלחה
מה זה בדיוק smadav? -
אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא פיתרון אמיתי לעניין
עיין כאן
-
Y YAAKOVSAS התייחס לנושא זה ב
-
@הבריסקע-ר אם num lock פתר, זה אומר ש99% שזה בעיה פיזית במקלדת ולא וירוס.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 קצת מוזר שפתאום נהיה בעיה פיזית ללא שום מכה או שפיכת נוזלים...
פעם שמעתי שיש דבר כזה שנקרא התיישנות מתוכננת, אולי זה הפשט למה שקורה כאן? -
@צדיק-וטוב-לו-0 קצת מוזר שפתאום נהיה בעיה פיזית ללא שום מכה או שפיכת נוזלים...
פעם שמעתי שיש דבר כזה שנקרא התיישנות מתוכננת, אולי זה הפשט למה שקורה כאן?לו זה משהו ממוחשב, num lock לא היה אמור לפתור את זה. [וכן לגבי ההתיישנות הנ"ל]
-
@צדיק-וטוב-לו-0 טוב, שומע, תכל'ס אין פיתרון...............
-
תכל'ס אין פיתרון...............
זה שאתה מגביל עם פתרונות לא אומר שאין פתרון
-
@הבריסקע-ר
זה התוכנה וזה הקוד
תוריד מהאתר הראשי כי יש גירסא מעודכנת למתי שנכתב השרשור