סקר | רוצים לפתוח מדור למשתמשי מקינטוש?
-
@100ממת-אחת זה סקר ממש כמו הבחירות בסין... יש רק אופציה אחת בהרבה ניסוחים
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@100ממת-אחת גם אם יפתחו קטגוריה כזאת היא תהיה שוממת כמעט לחלוטין כי ל99% מהפורום יש ווינדוס
מה גם שאני מתנגד עקרונית לרעיון של אפל : מה הבעיה שלי עם אפל? [עושים טכנולוגיה]אני בעד תנועת הזכות לתקן ראה פה: המלחמה האינסופית על הזכות לתקן [עושים טכנולוגיה]
https://www.ifixit.com/
-
@100ממת-אחת רק לציין שלא אחת ולא פעמיים עזרתי למשתמשי אפל בכמה תוכנות שהיו צריכים.
חשבתי לרכז את כל הבקשות שלהם לאשכול אחד מסודר ולהביא את כל התוכנות הפופולאריות שיש בצורה מסודרת כי באמת לשוק הזה אין הרבה בקשות מיוחדות חוץ מאופיס פרוץ או תוכנות של אדובי וכדומה.
אם זה יכול לעזור לך אז תוכלו לעקוב כל כמה זמן בנושאים האחרונים שלי ואז אני יעלה את זה בזמני הפרטי. -
בתור משתמש apple (מחשב, פלאפון, שעון, אוזניות).
הייתי שמח שיהיה פה משהו לאפל לעזרה הדדית או משהו כזה.
למרות שתכלס אם יודעים לעבוד קצת עם טרמינל ויש לך את https://brew.sh/ אז יש לך הכל למק.
לאייפון עצמו יש רק אופציה אחת לפרוץ אפליקציות שזה תקף לשבוע בלבד כל פעם, ומחדשים את השבוע שוב ושוב עם מחשב של מק.
ושעון ואוזניות אין מה לפרוץ או לשנות
אבל בכל זאת , הייתי שמח לעזרה אם אני צריך למשל תוכנה שעושה משהו מסויים ואני לא יודע אם היא קיימת, ואיך היא נקראת ב brew, או סתם היכרות עם כל התוכנות במחשב שלא פתחתי מעולם
קיצור, אני בעד לפתוח כזאת קטגוריה,ואשמח לעזור וליהעזר שם בידע ש(אין)(יש) לי.
-
@מישהו12 כתב בסקר | רוצים לפתוח מדור למשתמשי מקינטוש?:
@MGM-IVR כתב בסקר | רוצים לפתוח מדור למשתמשי מקינטוש?:
לאייפון עצמו יש רק אופציה אחת לפרוץ אפליקציות שזה תקף לשבוע בלבד כל פעם
או לעשות jailbreak
כן, התכוונתי בדרך ה״רשמית״ של אפל, כמפתח אפליקציות
-
הנקודה העיקרית ושבגללה כמעט כל הבקשות לקטגוריות חדשות (לדעתי) לא נענות היא,
שלא קטגוריה מביאה תוכן, אלא הפוך - אם יש הרבה תוכן בנושא מסוים, עושים לו קטגוריה כדי לשמור על הסדר.אם לדוגמה מישהו רוצה לשאול/לכתוב מדריכים או כל דבר אחר על מק הוא יכול לכתוב את זה ב" מחשבים וטכנולוגיה" בתת קטגוריה המתאימה (עזרה הדדית/מדריכים)
אם רואים שכמעט שאין שואלים ועונים בתחום, גם אין טעם לפתוח קטגוריה מיוחדת לנושא, שתעמוד ריקה.זה השנקל שלי
גילוי נאות: משתמש במק למעלה מחצי שנה ומרוצה מאוד. -
@זונדל כתב בסקר | רוצים לפתוח מדור למשתמשי מקינטוש?:
@MGM-IVR כתב בסקר | רוצים לפתוח מדור למשתמשי מקינטוש?:
מי ישלם על יוטיוב פרוץ או על ספוטיפיי 100 דולר לשנה?
@מישהו12 גם ככה טוען שזה גזל כל הדברים האלה
לא @מישהו12 אלא הרב שלו, וזה בחלט לא מופרך בלשון המעטה.
-
@MM77 כתב בסקר | רוצים לפתוח מדור למשתמשי מקינטוש?:
אולי בכל זאת, זה יהיה עזרה גדולה.
למה צריך קטגוריה, תתחיל מיוזמתך לשאול ולהעלות מדריכים, ואם יהיה מספיק חומר יאגדו את זה בתוך קטגוריה.