בקשת מידע | בעיות GPS באנדרואיד ישנים
-
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | בעיות GPS באנדרואיד ישנים:
יש לי שני מכשירי סמסונג אחד אנדרואיד 5 ואחד אנדרואיד 6 ובימים האחרונים התחיל בשניהם בעיות GPS קשות. אני מתחיל נסיעה בוויז הכל בסדר ואז באמצע המכשיר מאבד מיקום GPS ורק אם אני יעצור ויחכה זה יכול למצוא שוב מיקום GPS וגם אז יכול בהמשך שוב לאבד את המיקום.
האמת שלפני שנה+ גם הייתה תקופה כזאת וזה עבר, יש לי חשש שזה שוב תקלה בשרתים כמו שהיה אז כשאנדרואיד 5 הפסיק לקלוט GPS.
עוד מישהו נתקל/מכיר?
אני עם אנדרואיד 4, ויש תקלות כל הזמן, כי יש להם חיישני GPS גרועים, ממליץ לך להשתמש באפליקצייה הזו, היא מאד עוזרת למכשיר להינעל הל הGPS.
-
@מיישה כתב בבקשת מידע | בעיות GPS באנדרואיד ישנים:
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | בעיות GPS באנדרואיד ישנים:
יש לי שני מכשירי סמסונג אחד אנדרואיד 5 ואחד אנדרואיד 6 ובימים האחרונים התחיל בשניהם בעיות GPS קשות. אני מתחיל נסיעה בוויז הכל בסדר ואז באמצע המכשיר מאבד מיקום GPS ורק אם אני יעצור ויחכה זה יכול למצוא שוב מיקום GPS וגם אז יכול בהמשך שוב לאבד את המיקום.
האמת שלפני שנה+ גם הייתה תקופה כזאת וזה עבר, יש לי חשש שזה שוב תקלה בשרתים כמו שהיה אז כשאנדרואיד 5 הפסיק לקלוט GPS.
עוד מישהו נתקל/מכיר?
אני עם אנדרואיד 4, ויש תקלות כל הזמן, כי יש להם חיישני GPS גרועים, ממליץ לך להשתמש באפליקצייה הזו, היא מאד עוזרת למכשיר להינעל הל הGPS.
תודה אבל אצלי ממש אין בעיות כל הזמן. לפחות חצי שנה זה עובד פצצה בכל מצב ואז פתאום יש בעיות קשות.
אחזתי שפעמיים זה עשה לי בעיות ושניהם היה במזג אוויר סוער, אולי זה קשור. -
שמת לב האם זה קרא לך דווקא בנסיעה באזור הצפון, או שזה היה במרכז?
כי אני כאחד שנוסע הרבה בכבישי הצפון יש לי לאחרונה הרבה שיבושי לוויינים ולאחר בירור נודע שזה עקב המלחמה שבכל פעם שיש איזשהו חשש לחדירת כלי טיס מורידים את כל הלוויינים (גם אם אין התראה לציבור) ובדרך כלל זה חוזר לבד אבל לפעמים אם הקליטה לא חוזרת אז צריך לכבות ולהדליק.