שאלה | מה יתרונות וחסרונות במטען מגנטי
-
@צייר-מקצועי ברור שרגיל
-
@צייר-מקצועי כתב בשאלה | מה יתרונות וחסרונות במטען מגנטי:
מה עדיף מגנטי או רגיל
חייב להוסיף, יש חיסרון עצום במגנטי, שהוא בולט מחוץ לטלפון, ואם הטלפון נופל על החיבור, זה הורס את החיבור של ההטענה.
-
אפשר להוציא
אז מה כבר העניין במגנטי?
כל הנקודה זה שישאר תמיד מחובר -
@מיישה אפשר להוציא
כמעט יוצא הציפרניים בכל הוצאה כזו...
-
אני מניח שאתה מתכוין לכבל מגנטי כזה למשל
לכל יו אס בי יש אורך חיים מתוכנן של כניסה והוצאה מהשקע.
הכבל המגנטי משאיר את הראש המגנטי תקוע בחור של היואסבי ובכך מקטין את הבלאי.
בנוסף כאשר ישנם מספר סוגי יואסבי שנצרכים להשתמש בבית כמו למשל מיני,מיקרו ואפילו typec מספיק כבל אחד כשבכל מכשיר תוקעים את המתאם המגנטי המתאים לו.אמנם במקרה של typec מקבלים הטענה איטית ממתח הטענה נמוך של 5v בלבד אבל מצד שני זה מאפשר שימוש בראש מטען הישן והטוב לכל המכשירים בבית
-
@מיישה כמה פעמים זה קרה לך? אצלי מעולם לא נהרס שקע הטעינה עקב החלק הבולט
אמנם הכבל המגנטי עצמו לפעמים מתפרק מהחלק המגנטי שבו ואפשר להחזירו על ידי דבק מהיר אם מחברים אותם נכון
עוד לפעמים רחוקות קרה לי שהנהרס החלק הקטן שנכנס למכשיר ואז פשוט החלפתי אותו ענייו של כמה שקלים בודדים ממש(לכן עדיף להזמין מעלי קצת יותר ממה שצריך )
במקרה הזה לשים לב שצריך להוציא את החלק לאט ובשלמות
נ.ב
אין לי שום קשר מסחרי לכבל המגנטי
-
@jack במקרה בניתי עמדת טעינה עם עשרות מקומות להטענה לכולל שלי עם למעלה מ-150 אברכים.
באו אליי אברכים, וביקשו טעינה מגנטית, הגדלתי לעשות, ומעבר לכך ששמתי בעמדה כמה כאלו, גם מכרתי במחיר עלות כמה עשרות כבלי טעינה, כדי שלאברכים יהיה גם בבית את הטעינה הזו, ולא יצטרכו להוציא בבית את המגנט.
כולם היו מאושרים, ואז טיפין טיפין באו אברכים עם 'חקירה' למה לא עובד להם ההטענה, אחר כמה וכמה תלונות כאלה, הבנתי לאן הרוח נושבת, והמלצתי להם להיזהר שהטלפון לא ייפול על המגנט, אבל עד כמה שהם רצו שהטלפון לא ייפול על המגנט, כנראה ילדיהם כן רצו שזה ייפול על המגנט, ואחר כמה וכמה כאלה, ההפסיקו לגמרי להשתמש בזה, וכיום עמדות הטעינה המגנטיות עומדות מיותמות לחלוטין, ואני בדיוק השבוע החלטתי לבטל אותם לגמרי. -
@מיישה ומה עם המשטח שמניחים עליו וזה מטעין
זה צריך תמיכה בטלפון, מישהו כאן העלה כאן אתמול שאלה לגבי המתאם לזה, אבל טוענים שזה איטי וגרוע, וגם בזה יש את אותה בעיה שהזכרתי...
-
@מיישה בלי קשר לנושא הנוכחי, יש לי המנגן פלוס עד כמה אמפר מומלץ?
אני רואה ששאלת את זה כבר כאן, אני לא רוצה להיות 'עמלק' שאומר שאין הבדל, וזה שטויות, אבל וודאי ש2A זה בסדר, אני אף פעם לא בודק את זה, ואני לא אחד שמקלקל מכשירים, לשם העניין, יש לי פוקט כבר 5 שנים...
-
@מיישה כתב בשאלה | מה יתרונות וחסרונות במטען מגנטי:
אבל וודאי ש2A זה בסדר,
בכלל לא בטוח
טכנאי סלולר אמר לי פעם לא להטעין נגן ביותר מ1 אמפר -
אני משתמש בו הרבה מאוד זמן, אף פעם זה לא הרס לי את הטלפון,
אין מה לומר שהבלאי של המגנטים הם יותר,
אבל זה עולה כמה שקלים בודדים,
ואין על הנוחות של המגנט, לא צריך לתחוב בחור של ההטענה, שקע טעינה לא מתקלקל,
נראה לי שהרבה יותר מתקלקל שקע טעינה על ידי הלהכניס ולהוציא את השקע טעינה, מנפילה בדיוק על המקום של המגנט (אגב זה מראה כמה עדין השקע טעינה, מא שאומר שיותר מומלץ להשתמש בשקע טעינה),
יש אנשים שזה לא בשבילם כי אתה צריך כבל הטענה מיוחד לזה, והם לא מטעינים את הטלפון באותו מקום כל פעם. -