בירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]
-
למה לא מוזכר פה הדרקון MSI ?
דיל ממש טוב עכשיו על זה: ₪7,413 במקום ₪10,399 -
@יהודה-12 כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
@ישיביש כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
אתה לא צריך מחשב מסדרת גיימניג, אתה צריך מחשב עם כרטיס מסך חזק כמו 3050 יש מחשבים כאלו בסביבות ה4K
כמו זה
אין במחיר 4K
המחיר של המחשב הזה (ללא מציאון) הוא 5Kוזה לא מתקרב לאיכות ולביצועים של הלגיון, שנמכר גם ב 5.5 אלף.
המעלות היחידות שלו זה המסך, וקצת המשקל ...
משום מה ... אני לא מתחבר למחשבים של אסוס, כי הלוח אם שלהם לפעמים מחליט על פרישה מוקדמת לפנסיה ...ולמי ששאל על אסוס רוג, ... לא, זה לא מתקרב לאיכות של לגיון, (יש לי אחד כזה). האסוס רוג זפירוס כן נקרא מחשב טוב (אין לי היכרות אישית איתו), אבל המחירים שלו הרבה יותר יקרים.
https://ksp.co.il/web/cat/271?search=3050&ln=30507x0271
יש בסביבות 4K ראיתי שם אפילו ב4100 בלי מציאון ובכל מקרה מה זה משנה אם זה זול אז למה לא שיקנה אותו אחלה מחשב וגם יש לו אוורור כפול ומסך OLED יפה
-
@KINGYOS כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
למה לא מוזכר פה הדרקון MSI ?
דיל ממש טוב עכשיו על זה: ₪7,413 במקום ₪10,399משקל 2.38 ק"ג
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
@בן-דוד לא יודע להגיד לך לגבי המחיר אבל לא נראה לי שהקירור יהי טוב מדי
ואת הכרטיס גרפי אני ממש לא מכיר ואין לי מושג לגבי הביצועים שלויש בעיה עם הקירור במעבד P?
זה לא H -
@aaaa כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
@בן-דוד כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
חברים!
מתפשר על המשקל, יאלה מי מביא את המחשב המנצח?מהי תקרת המחיר?
5-6K
-
@בן-דוד כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
ואת הכרטיס גרפי אני ממש לא מכיר ואין לי מושג לגבי הביצועים שלויש בעיה עם הקירור במעבד P?
זה לא Hזה לא קשור למעבד זה קשור למארז שהוא לא מותאם לגיימינג
לדעתי לך על זה https://ksp.co.il/mob/item/208428 -
חברים!
מתפשר על המשקל, יאלה מי מביא את המחשב המנצח?תקשיב, גם אם תתלבט שנה, דקה אחרי שתקנה - תתחרט. ככה זה בחיים...🥺 אל תקנה משהו גרוע וסלמת...
-
זה לא Hזה לא קשור למעבד זה קשור למארז שהוא לא מותאם לגיימינג
גם מעבד סדרה P נחשב לגיימינג? ממה שדיברו כאן לעיל רק הסדרה H צריכה אריזה וקירור מיוחדים.
לדעתי לך על זה https://ksp.co.il/mob/item/208428
מה ההבדל בין הכרטיסי מסך שמופיע שם לבחירה?
-
קיבלתי הצעה למחשב לנובו טיקפנד
מעבד Intel Core i7-1260P
זיכרון 16GB
אחסון 512GB SSD M.2 2280 PCIe Gen 4x4
מסך 16" FHD+ (1920x1200) IPS 300nits
כרטיס מסך NVIDIA Quadro T550 4GB GDDR6
משקל החל מ 1.6 קג
Wireless Intel AX211 Wi-Fi 6E, 2x2 + BT5.2
מערכת הפעלה Windows 11 מקורית
טעינה בTYPE C
חיישן ביומטרי
3 שנים אחריות עד הביתמחיר 6700 שח
הרעיון של המחשב הזה שהוא מעבד P עם משקל נורמלי
זה שווה? יש עוד משהו בכיוון הזה?
כוונתך למחשב הזה?
ע"פ התיאור הוא נועד לשימושים הבאים
מעצבים גרפיים, מחשב נייד ייעודי לאוטוקאד AutoCAD, רוויט Autodesk Revit, מחשב נייד לאדריכלים, מהנדסים ולמעצבים על בסיס סולידוורקס SOLIDWORKS
אולי גם זה יהיה לך טוב - אני לא מכיר את הסדרה הזאת כך שאני רק בדקתי על פי המפרט
-
@A0533057932 כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
קיבלתי הצעה למחשב לנובו טיקפנד
מעבד Intel Core i7-1260P
זיכרון 16GB
אחסון 512GB SSD M.2 2280 PCIe Gen 4x4
מסך 16" FHD+ (1920x1200) IPS 300nits
כרטיס מסך NVIDIA Quadro T550 4GB GDDR6
משקל החל מ 1.6 קג
Wireless Intel AX211 Wi-Fi 6E, 2x2 + BT5.2
מערכת הפעלה Windows 11 מקורית
טעינה בTYPE C
חיישן ביומטרי
3 שנים אחריות עד הביתמחיר 6700 שח
הרעיון של המחשב הזה שהוא מעבד P עם משקל נורמלי
זה שווה? יש עוד משהו בכיוון הזה?
כוונתך למחשב [הזה?]
לא יודע, מישהו הציע לי את המפרט הנ"ל
-
@משה-מזרחי כתב בבירור | מה המשמעות של מחשב גיימינג? [מחפש מחשב עם ביצועים גבוהים לעבודה בתוכנות גרפיות]:
@בן-דוד
https://laptopmedia.com/comparisons/comparison-nvidia-geforce-rtx-3050-60w-vs-rtx-3050-ti-60w-the-rtx-3050-ti-is-a-big-improvement-over-the-regular-rtx-3050/לא הצלחתי להבין מה יותר טוב?
יש שם סתירה שכל אחד יש לו פרמטר שהוא יותר טוב -
@בן-דוד הכרטיס 3050TI חזק ב10% מה3050 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3050-Laptop-vs-Nvidia-RTX-3050-Ti-Laptop/m1570008vsm1559532
גם מעבד סדרה P נחשב לגיימינג? ממה שדיברו כאן לעיל רק הסדרה H צריכה אריזה וקירור מיוחדים.
לא קשור לסיומת מעבד, קשור לזה שתפוקה גבוהה דורשת קירור רציני
והמארז של הטינקפדים בד"כ לא בנוי לקירור מאסיבי -
פוסט זה נמחק!
-
@בן-דוד הכרטיס 3050TI חזק ב10% מה3050 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3050-Laptop-vs-Nvidia-RTX-3050-Ti-Laptop/m1570008vsm1559532
לא קשור לסיומת מעבד, קשור לזה שתפוקה גבוהה דורשת קירור רציני
והמארז של הטינקפדים בד"כ לא בנוי לקירור מאסיביכל מעבד
תקרר אותו בצורה מאסיבית
תקבל ביצועים גבוהים פי כמה
(ע"ע אוברקלוקינג) -
קיבלתי על הראש כהוגן מאחד שבתחום מכירת מחשבים 15 שנה
הוא אמר לי שאני סתם מחפש I7 זה לא יתן לי כלום יותר מ I5
הסדרה של H מספיקה די ויותר לגרפיקה עם מעבד I5 + כרטיס גרפי 2 ג"ב ואם רוצים להחמיר אז 4 ג"ב
אבל אין שום טעם להשקיע I7H
חבל על הכסף
רק אם משתמשים בתלת מימד אז צריך I7. עד כאן דבריו. -
קיבלתי על הראש כהוגן מאחד שבתחום מכירת מחשבים 15 שנה
הוא אמר לי שאני סתם מחפש I7 זה לא יתן לי כלום יותר מ I5
הסדרה של H מספיקה די ויותר לגרפיקה עם מעבד I5 + כרטיס גרפי 2 ג"ב ואם רוצים להחמיר אז 4 ג"ב
אבל אין שום טעם להשקיע I7H
חבל על הכסף
רק אם משתמשים בתלת מימד אז צריך I7. עד כאן דבריו.תמיד מעבד יותר טוב, יתן ביצועים יותר טובים
וכל עוד אתה משתמש בגרפיקה, אין סיבה שלא תהנה מזה.
אבל בשביל עם ההפרש הספציפי בין המעבדים שווה את ההשקעה
צריך לעשות השוואה ספציפית בין המעבדים
השוואה אתה יכול לעשות כאן