באג | מסך הטלפון משתגע
-
מישהו יודע מה הפשט של הדבר הזה??
אחרי מנוחה של הטלפון הוא נדלק רגיל ויפעל רגיל עד שיכבו אותו וידליקו אותו מיד, ואז המסך יעשה בלגן (בדלק כזה לשניה ואז נהיה חשוך רק שורת ההתראות למעלה עובדת חלש) כמו כן אי אפשר לצרוב קושחה, אפילו שבאודין יש סימון שהמכשיר מחובר, המכשיר לא מתחבר לצריבה וכן מידי פעם הוא נותן התראה של לחות בשקע טעינה (בדרך כלל שהמכשיר יהיה בסביבה חמה) כמובן שחשבתי אולי יש משהו בלוח של השקע שמחרפן את המערכת פתחתי את המכשיר ניסיתי לנקות קצת לבדוק חיבורים רופפים או משהו לא עזר
מצרף סרטון
סרטון.rar -
@אני-אני-אני מניסיוני הדל, לפעמים זה באג במערכת, ולאו דווקא במשהו פיזי, היה לי גם תקופה, שנהייתה לי מסגרת אדמוה מהבהבת בטלפון, בכל מאמץ הכי קל של הטלפון, ממש שיגע אותי, עד שעשיתי איתחול לטלפון, וזה הסתדר...
-
@מיישה כתב בבאג | מסך הטלפון משתגע:
היה לי גם תקופה, שנהייתה לי מסגרת אדמוה מהבהבת בטלפון, בכל מאמץ הכי קל של הטלפון, ממש שיגע אותי, עד שעשיתי איתחול לטלפון, וזה הסתדר...
אני חושב שזה הגדרה באפשרויות מפתחים (אני חושב שזה נקרא "מצב קפדני") ולא "באג במערכת"...
-
@צדיק-תמים אבדוק את זה אגב אני מסתכל גם בהגדרות מפתחים וגם כשאני במצב הורדה אין לי נעילת oem בהגדרות אין לי את האפשרות הזו ובמסך הצריבה לא מופיע לי האם זה נעול או פתוח
-
@צדיק-תמים בדקתי המצב הזה מכובה
-
@אני-אני-אני כתב בבאג | מסך הטלפון משתגע:
@צדיק-תמים בדקתי המצב הזה מכובה
אולי עשית איפוס מאז?
תנסה להדליק, ותראה... -
@צדיק-תמים איפוס ממתי
אני גם לא חושב שזה קשור כי זה שם את הטלפון המצב שא"א להשתמש בו לא יכלתי להלות סרטון גדול אבל תסתכל בסרטון ששלחתי זה באג במערכת -
@אני-אני-אני אה, לא שמתי לב שאתה הגבת. לא כתבתי שזה הבעיה שלך אלא כתגובה ל @מיישה, לא יודע להסביר את הבעיה שלך.
-