בעיה | גיבוי וואצפ לחשבון גוגל
-
בוקר טוב חברים
יש לי מכשיר פרו 21 שהוא כבר די גמור.. קניתי מכשיר חדש ואני רוצה להעביר את הוואצפ עם כל התוכן והשרשורים שיש לי למכשיר החדש,
הבעיה היא שכשאני עושה גיבוי של הוואצפ במכשיר הוא לא נותן לי אפשרות לגבות לחשבון גוגל שלי... רק למכשיר עצמו, כנראה זה קשור לגירסה שקנתי בזמנו את המכשיר.. או שלא..
למישהו יש פתרון? זה וואצפ עסקי עם המון חומר חשוב, מה אפשר לעשות?תודה רבה!
-
@yosi66 כתב בבעיה | גיבוי וואצפ לחשבון גוגל:
בוקר טוב חברים
יש לי מכשיר פרו 21 שהוא כבר די גמור.. קניתי מכשיר חדש ואני רוצה להעביר את הוואצפ עם כל התוכן והשרשורים שיש לי למכשיר החדש,
הבעיה היא שכשאני עושה גיבוי של הוואצפ במכשיר הוא לא נותן לי אפשרות לגבות לחשבון גוגל שלי... רק למכשיר עצמו, כנראה זה קשור לגירסה שקנתי בזמנו את המכשיר.. או שלא..
למישהו יש פתרון? זה וואצפ עסקי עם המון חומר חשוב, מה אפשר לעשות?תודה רבה!
אפשר גם מגיבוי מקומי אתה עושה גיבוי ואז לוקח את הקובץ של הגיבוי מתיקיה Databases שנמצאת בתוך WhatsApp ומעביר אותו לטלפון החדש באותו מקום שזה היה בטלפון הישן (WhatsApp-Databases) ונרשם לוואטספ וזה אמור למצוא את הגיבוי המקומי, בהצלחה!
-
@ברמן אני מעביר את הקובץ לטלפון החדש לפני שאני מתקין עליו וואצפ או קודם להתקין עליו וואצפ?
ההתקנה של הוואטספ עצמה זה לא משנה, צריך שההרשמה לוואטספ תיהיה אחרי שהעברת את הקובץ,
ולפני שאתה מתקין את הוואטשפ אין לך תיקיה במכשיר וואטספ ולכן כדאי קודם להתקין ואח"כ להעביר את הקובץ ואז להירשם...
-
@ברמן תודה על העזרה,
אני פועל לפי השלבים שכתבת, הבעיה היא שבטלפון החדש אין לי בשלב הזה תיקיה בתוך הוואצפ שנקראת Databases אז איפה בדיוק להעביר את הקובץ של הגיבוי?
דבר נוסף - אני עובר עכשיו משיאומי לסמסונג, זה יכול לשנות משהו שלא יעבור טוב הקובץ של הגיבוי?
תודה רבה! -
@ברמן תודה על העזרה,
אני פועל לפי השלבים שכתבת, הבעיה היא שבטלפון החדש אין לי בשלב הזה תיקיה בתוך הוואצפ שנקראת Databases אז איפה בדיוק להעביר את הקובץ של הגיבוי?תפתח תיקיה חדשה בתוך הוואטספ בשם Databases ולשם תעביר
דבר נוסף - אני עובר עכשיו משיאומי לסמסונג, זה יכול לשנות משהו שלא יעבור טוב הקובץ של הגיבוי?
תודה רבה!לא אמור להיות שום בעיה