בקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID
-
שלום
עשיתי איפוס לאייפון ועכשיו הוא מבקש ממני את ה ID של האייפון הבעיה שהוא היה רשום ע"ש מישהו מחו"ל לפני כמה שנים והיום אין לי דרך להשיג אותו מישהו יודע איך ניתן לעקוף את מגבלת ה- ID כדי להיכנס לאייפון??
תודה רבה. -
-
שלום
עשיתי איפוס לאייפון ועכשיו הוא מבקש ממני את ה ID של האייפון הבעיה שהוא היה רשום ע"ש מישהו מחו"ל לפני כמה שנים והיום אין לי דרך להשיג אותו מישהו יודע איך ניתן לעקוף את מגבלת ה- ID כדי להיכנס לאייפון??
תודה רבה.@מוישל-ה כתב בבקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID:
תעשה איפוס או עם זהאו עם הכלי זה
-
@מוישל-ה זה לא כלכלי היום לפתוח את המכשיר דרך שרת לצמיתות לצערי, יש אולי אופציה אם נתך (אני לא בטוח) לעקיפה רק של החשבון- ולא הסרה לצמיתות
-
@ע-1195 כתב בבקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID:
@מוישל-ה כתב בבקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID:
מניסיון או מחיפוש גוגל
@לידור כתב בבקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID:
@מוישל-ה זה לא כלכלי היום לפתוח את המכשיר דרך שרת לצמיתות לצערי, יש אולי אופציה אם נתך (אני לא בטוח) לעקיפה רק של החשבון- ולא הסרה לצמיתות
סליחה, לא כ"כ הבנתי אפשר הסבר?
המסקנה שלא משתלם לך לשלם על הפתיחה זה הרבה כסף...
-
שלום
תודה רבה.@מוישל-ה
לפעמים זה נותן אפשרות לעקוף את זה ו/או לשנות באמצעות הקוד גישה -
@ע-1195 כתב בבקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID:
מניסיון או מחיפוש גוגל
@לידור כתב בבקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID:
סליחה, לא כ"כ הבנתי אפשר הסבר?
המסקנה שלא משתלם לך לשלם על הפתיחה זה הרבה כסף...
@yos כתב בבקשת מידע | כניסה לאייפון ללא ID:
מניסיון או מחיפוש גוגל
מחיפוש... אבל היום אחרי חיפוש ממושך מצאתי אתר מענין עם תוכנות לביטול נעילה צריבה וכו'
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות