aptX להתקני בלוטוס של אינטל - לא מוכר ו**שווה** מאוד!!
-
@יהודה-12 אמר בaptX להתקני בלוטוס של אינטל - לא מוכר ו**שווה** מאוד!!:
מה עם התקן intel 9560 ac הוא לא נתמך?
מצאתי תגובה על זה כאן
אולי זה המקור שהבאת? רשום שם שמישהו ניסה ועובד לו ההתקן של 8260 על 9560 אבל הדרייברים צריכים להיות קודם מעודכנים.
מצד שני ראיתי במקום אחר מישהו שמתלונן שאחרי שהוא ניסה את זה הבלוטוס שלו הפסיק לזהות התקנים נכנסים אז אני לא מנסה, אבל אם מישהו רוצה לנסות שיעדכן -
וואו לא הייתי כאן הרבה זמן..
תראו @aiib @יהודה-12 @מוטי-מן אני לא יודע לכל דגם בנפרד, מה שהבאתי היה על הדגמים שהבאתי, ייתכן מאוד שיעבוד גם על הבדלים של 0 ו-5 כמו ש @aiib כותב, לא יודע.
פשוט הכי קל זה לנסות. לא יקרה כלום, דרייבר אפשר להחזיר בשתי שניות ואם זה בכלל לא מתאים לו הוא בדרך כלל לא יותקן.
מה שכתוב בקישור שבתוך הקישור שהבאת @יהודה-12 (לא זה לא נראה לי המקור שלי, אני קיבלתי ממישהו עדכון על זה בפרטי) שם אכן יש כל מיני אנשים שלקחו את הדרייבר X ושמו על Y ולא קרה כלום אז למה לא לנסות?
חוץ מזה: תחפשו טוב באתר של דל, intel bluetooth driver, ו-intel bluetooth audio application, כל הניסוחים האפשריים אולי תמצאו משהו, כי תכלס זה נמצא שם בדל, רק שזה משום מה ל מגיע כעדכון (קורה הרבה פעמים עם דל, ברכיבי מחשב מסוימים).
בנתיים שבת שלום. -
@aiib אמר בaptX להתקני בלוטוס של אינטל - לא מוכר ו**שווה** מאוד!!:
@chv זה מתאים רק למחשבי דל?
כן.
לכולם: דבר ראשון תדקו אם אין לכם כרגע את האפשרות הזו. יכול להיות שכבר יש לכם ואתם פשוט לא יודעים. איך בודקים? מחברים אוזניה שתומכת aptX (כאלה דברים כתובים בפרטי האוזניה, חייב להיות כתוב) ומנווטים ללוח הבקרה > סאונד > האוזניה המסוימת > התאמה אישית (לא יודע, אני מתרגם לעברית בראש, אצלי זה באנגלית custom) ואם יש aptX זה יהיה שם כמו כאן: