-
יש לי קבוצת גוגל שיש בה הרבה נרשמים שאותם אני מצרף ידנית דרך דף הקבוצה, ומשום מה אחרי שצירפתי היום כ70 חבר'ה חדשים ששלחו לי בקשות הצטרפות אני פשוט לא מצליח לצרף נוספים!
ההתראה הזו כל הזמן מופיעה:
יש מה לעשות כדי לצרף בכל זאת? אני חייב את עזרתכם בעניין. תודה גדולה מראש
-
@סקופר במושכל ראשון ובלי ידע בנושא, כנראה יש מכסה יומית כמה אפשר להוסיף ביום ועברת את המכסה והפתרון הפשוט ביותר זה לחכות למחר, כמו שכתוב לך בשגיאה.
עריכה: חיפשתי קצת ובאמת לא מצאתי מושג כזה של הגבלה.
https://support.google.com/groups/answer/2465464?hl=iw
אז נמתין למומחים בענין, על מה לחצת ומה עשית חוץ מלהוסיף? -
-
@מגדלים זהו שבאמת בהדרכות של גוגל רואים שאין שום הגבלה!
ומה שהכי מוזר, שמקודם הופיעה לי ההתראה הזו וניסיתי לצרף מייל בודד ופתאום זה כן צירף לי ולאחר מכן שוב חזרה ההתראה הזו גם כשניסיתי לצרף בודדים...
ולגבי האם לחצתי או ששיניתי משהו: אז לא. אולי בטעות. אבל לא חושב שעשיתי משהו -
לאף אחד אין פתרון להתגבר על המגבלה ולצרף יותר? זה פשוט מעצבן שאי אפשר לצרף ביום יותר מכמה עשרות בודדות!
כל יום מצטרפים לקבוצה שלי כמה מאות, ועוד כמה מאות שולחים לי בקשה כי הם לא הצליחו מסיבה כזו או אחרת להירשם אוטומטית. וכך בכל יום אני בקושי מצרף עשירית מהרשימה שביקשה להצטרף ומייד אחרי שאני מתחיל לצרף כבר רשום לי "אין אפשרות לצרף היום" וכשאני שולח הזמנות אז גם הוא מאפשר לי לשלוח לעשרות בודדות ולאחר מכן גם רושם "אי אפשר להזמין היום" ורשימת הממתינים להתחברות מטפסת ומזנקת...
לאף אחד אין פתרון? -
@אדי-המתכנת רעיון יפה. אבל ניסיתי לחבר ולצרף גם מכתובת מייל נוספת וזה לא עזר. כי כנראה המגבלה זה על הקבוצה שאליה מצרפים, ולא על כתובת המייל שמנסה לצרף ולכן זה לא משנה מאיזה מייל מנסים.
-
@משתמשת-סקרנית כתב בבעיה | צירוף חברים ל 'קבוצות גוגל':
@אדי-המתכנת איך באמת מתחברים לקבוצות האלו
אני לא יודע מה הכוונה ב"הקבוצות האלו".
נשמע ש @סקופר יוכל לעזור לך יותר...
בכ"א אני לא משוכנע שזה קשור לפה.