באג | המחשב תקוע ללא סייר הקבצים ועוד
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבאג | המחשב תקוע במצב בטוח:
בהתחלה לא הצליח להסיר ואח"כ הוא הסיר ובכל אופן לא עזר.
תעשה system restore לתאריך מוקדם יותר (לפני התקנת העדכון)
-
@משחזר-מידע הוא לא נותן לי לשחזר מערכת כי אין נקודות שחזור.
-
@יוסי-מחשבים לא עזר.
-
@משחזר-מידע כתב בבאג | המחשב תקוע במצב בטוח:
תנסה להוריד את זה על ידי (דרך כניסה של) תיקון Boot של המערכת הפעלה
ניסיתי ביטול העדכונים, ורק עדכון התכונות האחרון הוא הצליח להסיר ולא את עדכון האיכות האחרון. [ז.א. רק את השני ברשימה שם הוא הצליח להסיר].
בכל אופן זה לא עזר כלום. -
@יום-חדש-מתחיל כתב בבאג | המחשב תקוע במצב בטוח:
אני מבין שכנראה זה משהו כמו מצב בטוח
כנראה זה לא מצב בטוח
אולי זה לא מאוקטב
תוריד את הקובץ הזה תלחץ עם הסיסמה 1234
ותקיש 2 -
תנסה את זה
בעיית מסך שחור
לחץ על הכפתורים Ctrl + Shift + Esc
יפתח לך מנהל המשימות, לחץ על "קובץ" ואז על " הפעל משימה חדשה"רשום שם Regedit ולחץ אנטר
נווט לכאן:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogonמצד שמאל אתה תראה "Shell", לחץ עליו פעמיים והדבק את הערך הזה "explorer.exe" ובחר OK
הפעל את המחשב מחדש וזהו
-
@amit5470 לא עזר, כבר לפני כן היה כתוב שם אקספלורר, בכל אופן כתבתי מחדש, ולא עזר.
כמו"כ ניסיתי את הסקריפט של @KINGYOS שהובא כאן: https://mitmachim.top/post/385332 וגם לא עזר.
@יוסי-מחשבים זה לא קשור לאיקטוב, המערכת היתה מאוקטבת כבר לפני כן, ועבדה מצוין, בכל אופן ניסיתי לאקטב שוב, והוא לא נותן במצב כזה לפתוח את הסקריפט. נדלק מסך שחור ונכבה מיד. (אני מכיר את הסקריפט הזה, השתמשתי בו עשרות פעמים).
חוסר איקטוב לכאו' גם לא קשור למסך שחור כולו בלי שום אופציה להדליק שום דבר. רק מנהל המשימות ע"י קונטרול אלט דל. גם מקש חלונות והצירופים שלו - לא עובדים כלל.
יש לציין שמדובר בווינדוס 11 22H2, ובמחשב לא תואם ממש, אבל זה עבד יופי תקופה ארוכה מאוד. ומעולם לא קרה לי מקרה כזה.
זה קרה לאחר שהתקנתי עדכון דרך ווינ' יופדייט, וכשעשיתי הפעלה מחדש, אז הוא נתקע באמצע וכתב לי - 'לא הצלחנו להתקין את העדכונים, אל תדאג אנחנו מבטלים שינויים', ומאז נהי' מסך שחור.
יש לציין שהיה לי כל הזמן בווינדוס [כשהוא עבד מצוין לפני הבעיות] התראה על שגיאות בדיסק.
כמו"כ ניסיתי להפעיל את המערכת עם קובץ תמונה חדש של ווינדוס 11, והוא התקין הכל כרגיל, אך לאחר הכניסה אחרי המסך של שם המשתמש שוב מסך שחור, בקיצור לא עזר כלום. -
@יום-חדש-מתחיל תפתח CMD ונסה את הפקודות הבאות:
https://mitmachim.top/post/335460יש הרבה דרכים ברשת להפעיל CMD במצב כמו שלך אם אתה לא יודע.
-
@KINGYOS כבר עשיתי זאת לפני כן. (כתבתי למעלה, זה מה שהביא @מתכנת-חובב)
-
@יום-חדש-מתחיל נסה ליצור משתמש חדש ותראה איך המסך כניסה מגיב לך.
-
@KINGYOS כתב בבאג | המחשב תקוע במצב בטוח:
נסה ליצור משתמש חדש ותראה איך המסך כניסה מגיב לך.
לצערי לא הועיל כלל.
-
@KINGYOS ניסיתי שוב לעשות את תיקוני המחשב שהבאת לי לפנ"כ, וב DISM.exe הוא לא מצא כלל בעיות, רק בSfc /scannow הוא מצא בעיות, וכתב לי [מתורגם] -
Windows Resource Protection מצא קבצים פגומים ותיקן אותם בהצלחה. עבור תיקונים מקוונים, פרטים כלולים בקובץ היומן של CBS שנמצא בכתובת windir\Logs\CBS\CBS.log. לדוגמה C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. לא מקוון תיקונים, הפרטים כלולים בקובץ היומן המסופק על ידי הדגל /OFFLOGFILE. השינויים לתיקון קבצי המערכת ייכנסו לתוקף לאחר האתחול הבא.
אך גם לאחר הפעלת המחשב מחדש, ושוב סריקת Sfc /scannow אותה תוצאה.
אולי תוכל אתה או @משחזר-מידע או @מתכנת-חובב או @יוסי-מחשבים לעשות לי שליטה מרחוק? -
@יום-חדש-מתחיל תוריד תמונת ווינדוס ותתקין (קליק כפול על הקובץ, יווצר כונן ב"מחשב זה" שם תפתח את Setup)
להורדת תמונת ווינדוס 10 לחץ כאן -
@יום-חדש-מתחיל אשמח לדעת אם הסתדרת
נתקלתי בבעיה הזאת בשתי מחשבים השבוע