בירור | כיצד לייצא את התלמוד מהדורת ויליאם דוידסון (ספריא) כרגע
-
כידוע ספריא מעדכנים כל הזמן את התלמוד שלהם (מהדורת ויליאם דוידסון - מתוך שטיינדזלץ) בפיסיקים ונקודות, בפרט הדף היומי, פשוט היה תענוג ללמוד את זה משם, אבל מאז שנטפרי חסמו אין לי אפשרות להוריד את התלמוד המתעדכן שלהם
האם יש למישהו לינק של אתר אחר שמסתנכרן איתם שיהיה אפשר להוריד תמיד את עדכוני התלמוד משם? -
כמובן שצריך למצוא פתרון לסנכרן רק את הספרים הכשרים שלהם.
אני כותב לך שוב מה שכתבתי למאן דהו במיילכתבת שאתה רוצה לשנות את קוד המקור של ספריא ולהכניס את הספרים שנטפרי מאשרים בלבד
אני באופן אישי הרבה יותר נהנה מאורייתא שתומך בפונטי משתמש ותומך במסך מלא ותומך בספריית משתמש, בפועל הדברים הללו הרבה יותר מתאימים ללומדים
ואין פה הרבה עבודה כי יש כבר לאורייתא תוכנה שממירה ספרים לפורמט שלהם (תוכנה לא ארוזה)
מה שצריך רק גשר לעדכן מפעם לפעם את אורייתא ממסד הנתונים של ספריא שמתעדכן כל הזמן כידוע (ויש אתרים שיש להם משהו כזה או כעין זה) ואם הגשר הזה יאפשר רק ספרי קודש נטפרי יאשרו את זה כעין המכלול.המייל הזה נכתב בעקבות האשכול הזה והזה.
https://mitmachim.top/topic/34088/בקשת-מידע-מאגרים-מותאמים-לאורייתא/33?_=1675248704748https://forum.netfree.link/topic/9864/אפליקציית-ספריא-לאנדרואיד-תחליףוכמו שמסיימים בכרוזי הקודש:
ולה' התשועה -
וכהשלמה לכל הנ"ל. אני קצת נחלשתי ואין היום הכוחות שהיו לי פעם לחפש בפייבר אנשי מקצוע. אבל אם מישהו מכיר בפייבר מישהו שעובד עם ג'אווה ויכול לעזור לארוז את הקבצים המופיעים בפורום שלנו באשכול השכן, (המצויין בהודעה הקודמת), אשמח אם יוכל להפנות אלי.
-
@נוכחות כתב בבירור | כיצד לייצא את התלמוד מהדורת ויליאם דוידסון (ספריא) כרגע:
אני באופן אישי הרבה יותר נהנה מאורייתא
@נוכחות לגיטימי...
אבל אי אפשר להשוות בנוחות השימוש של הקישורים של ספריא
שזה משהו גאוני ולפעמים פשוט מדהים
מקורות שלא היייתי מגיע אליהם בשום צורה
לולי הקישורים הללו -
אני מסכים שספרייא יש שם בעיות ובכל זאת צריך משהו מקביל להמכלול שיפתור את הבעיה ע"י סינון התכנים, וכפי שצייתי הפתרון קרוב ולא רחוק מכמה סיבות:
- יש את אורייתא שכבר אפשר לייבא לשם ספרים.
- יש אתרים שמשתמשים בAPI של ספרייא.
ולכן לא יהיה סיפור מורכב ליצור את שניהם יחד, דהיינו אפליקציית API שמייבא את התכנים מספריא לאורייתא לפי הכרעת ושיקול דעת הרבנים.
וממתמחים תצא אפליקציות
-
אני יכול ברמה הרעיונית (לא ברמה של התחייבות) ליצור אתר וורדפרס של תלמוד ספריא ששואב את הנתונים מספריא העדכנית ויהיה פתוח בנטפרי, השאלה אם אחרי שזה יוקם יהיה איכשהוא לעמוד בעלויות האחסון ודומיין. (יש תורמים שיתרמו?, או יש חברת פרסומות כשרה שתוכל לממן את זה?)
והשאלה היותר עיקרית, אני צריך את זה בקבצים אופליין, כך שעוד אתר לא יעזור לי מאוד ולא יקדם אותי בהרבה, אבל אם יש דרישה גדולה אולי בשביל לקדם איך שהוא ואולי בהמשך נוסיף אופציה להוריד קבצים. -
@נוכחות מי הם פרוייקט מרכבה ומה עניינם? https://www.themercava.com/app/books/source/1074809
הסגנון של העימוד ומבנה הבסיס דומה מאוד לספריא, מה שמחשיד על זהותם ומגמתם, אבל אינני יודע דבר ואיני יודע איך לבדוק...
מאידך גם שיתופתא משתמשים באותו בסיס [אם כי בינתיים לא ראיתי שמצליח להיות ממשק חלק, ומצפים לישועה]האם ישנה דרך לקחת את הממשק במעולה הזה ולהרכיב עליו את הספרים התורניים שברשותנו?
האם יש דרך להביא לשיתופי פעולה בין כל הפועלים עם א־ל - ובכללם פרוייקט השו"ת דבר אילן, D.B.S, אורייתא [וארכיון 'תורת אמת' ע"ה], ועל כולנה תא שמע, תוכנת רבותינו, ואחרונים חביבים סטנדר [שאני מבין שבנויים על ארון הספרים היהודי]
ועי"ז נגדיל תורה ונאדיר ולא יעשו עוד אגודות אגודות, ולא תהא כשתי תורות, ולא תהא האמת הולכת עדרים עדרים ונעלמת לה חלילה.
וגם לא נפסיד מה שיש בזה מזה ובזה מזה, וד"ל.