מדריך | עריכה של העמוד הראשי בהגדרות
-
המדריך נכתב בעקבות השאלה הזו (אני יודע שעבר חודשיים פשוט רק עכשיו יצא לי לשבת על זה...)
וכעת למדריך
המדרך הוא בעצם הסבר איך לשנות את השורה "רשת ואינטרנט" וכן את השורות המופיעות מתחת
וע"י אפשר להגיע שההגדרות יראו ככה
אז דבר ראשון תתקינו את העורך המתקדם מפה
ותיכנסו לנתיב system_ext > priv-app > MtkSettings
כעת תיראו את האפליקציה של ההגדרות
תלחצו עליה ותבחרו view (עריכה)
כעת תעבדו לפי התמונות ותלחצו לפי הסימון
כעת תלחצו על השלוש נקודות בצד ימין למעלה ותבחרו filter (חיפוש)
תקלידו בשורת החיפוש 0B3 תלחצו חפש ותגיעו למסך הזה
שלושת השורות שמסומנות בסגול הם הכיתוב שמופיע למטה ומה שמסומן בצהוב זה השורה למעלה תשנו למה שתבחרו
נבחר ב save (שמור) ונעשה חזור עד שנגיע ליציאה מהאפליקציה שאותה עורכים כעת נבחר שוב בשמור (חשוב לא ללחוץ על הסימון כשיוצאים כדי לא לחתום את הקובץ) וזהו כעת יוצג בהגדרות כמו התמונה שיש למעלה או כמו כל שינוי אחר שתבחרו לעשות
בהצלחה -
@אליר325000 התמונה שיש במדריך זה לא של ה-F21 PRO
-
@מאן-דאמר כתב במדריך | עריכה של העמוד הראשי בהגדרות:
(ואני האמת לא מבין כ"כ מה זה משנה שהרי אם לא ערכת את הקובץ נכון אז השגיאה תהיה כשתכניס אותו לאפליקציה)
אני אסביר את דבריי
לפי התצלום במדריך נראה שהעריכה נעשית בתוך האפליקציה בנתיב של השורש, וכדי שלא יטעו חידדתי שיש לחלץ את הקובץ resources.arsc ורק אז לערוך אותו (כשהוא מגובה במכשיר) ואחרי העריכה להחזיר אותו (add) לתוך האפליקציה, וככה גם לא צריך לתת הרשאות וכו', וד"ל. -
@דניאל-לוי כתב במדריך | עריכה של העמוד הראשי בהגדרות:
ככה גם לא צריך לתת הרשאות וכו', וד"ל.
גם באופן שעורכים את הקובץ בתוך האפליקציה לא צריך לתת הרשאות
@דניאל-לוי כתב במדריך | עריכה של העמוד הראשי בהגדרות:
שיש לחלץ את הקובץ resources.arsc ורק אז לערוך אותו (כשהוא מגובה במכשיר) ואחרי העריכה להחזיר אותו (add) לתוך האפליקציה,
@מאן-דאמר כתב במדריך | עריכה של העמוד הראשי בהגדרות:
לא מחייב בכלל (ואני האמת לא מבין כ"כ מה זה משנה שהרי אם לא ערכת את הקובץ נכון אז השגיאה תהיה כשתכניס אותו לאפליקציה)
כנ"ל
-
-