איך מוחקים מחרוזות
- 
@sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה תשאל את @שלום-כהן הוא מבין בזה 
- 
@sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! בשביל הפירסומות?? 
- 
@sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! בשביל הפירסומות?? @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher 
- 
@זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher זה בעברית?! כי לי יש בעברית.. 
- 
@יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher זה בעברית?! כי לי יש בעברית.. @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher זה בעברית?! כי לי יש בעברית... לפעמים הגירסה מתורגמת יותר ולפעמים פחות, הגירסה האחרונה לא בעברית 
- 
@זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher זה בעברית?! כי לי יש בעברית... לפעמים הגירסה מתורגמת יותר ולפעמים פחות, הגירסה האחרונה לא בעברית @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher זה בעברית?! כי לי יש בעברית... לפעמים הגירסה מתורגמת יותר ולפעמים פחות, הגירסה האחרונה לא בעברית וזה כאילו האחרונה??! 
- 
@יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher זה בעברית?! כי לי יש בעברית... לפעמים הגירסה מתורגמת יותר ולפעמים פחות, הגירסה האחרונה לא בעברית וזה כאילו האחרונה??! @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @יוסי-מחשבים אמר באיך מוחקים מחרוזות: @זונדל-גרנד אמר באיך מוחקים מחרוזות: @sxsx אמר באיך מוחקים מחרוזות: באיזה קבצים צריך למחוק שורות כדי להסתיר פונקציה באפליקציה למה למחוק מחרוזות?! ::: בשביל הפרסומות ::: לזה יש את Lucky Patcher זה בעברית?! כי לי יש בעברית... לפעמים הגירסה מתורגמת יותר ולפעמים פחות, הגירסה האחרונה לא בעברית וזה כאילו האחרונה??! הקישור שהבאתי זה לאחרונה