בקשת מידע | יש סיבה לחשוש מהאקרים כאן בפורום?
-
@אישאשכולות אם אתה רואה שהסקריפט נמצא בשרשור ארוך שהרבה משתמשים הגיבו עליו ודנים בו - הוא ככל הנראה בטוח כי אם לא - מישהו שמסתמא עבר עליו היה רואה שהוא וירוס ומזהיר
בדבר שאתה לא בטוח - אתה תמיד יכול לשאול (אפשר אותי, בצ'אט)
כל זה אמור בסקריפטים - שאגב, לרוב גם להעלות לוירוס טוטאל לא יעזור והם לא יזוהו
בתוכנות מקומפלות - צריך לנהוג בזהירות יתירה, להעלות לוירוס טוטאל ובכל מקרה לא להפעיל תוכנה לא מוכרת על מחשב שיש בו חומר חשוב -
@dfhzrhree אתה עלול לגרום לחוסר אמון חמור בבני אדם.
ככלל - אל תסמוך באופן מוחלט זה משפט שלענד" לא מנוסך טוב גם אם כוונתו טובה.
תסמכו על בני אדם (ק"ו אנשים פה בפורום שבנוכחותם מביעים רצון לעזור לאחרים) אלא שתשימו לב למה שאתם עושים ומומלץ לבדוק כל קובץ שנכנס למחשב. אבל ממש לא לחשוב שכל אדם שעוזר לך אולי יש לו אינטרסים זדוניים -
@222972
אם התכונת לדברי (ולא לדברים ברורים יותר שנכתבו בשרשור הנוכחי),
אני עומד על דעתי, הדגש הוא על "באופן מלא", כמובן...
משם יש אינספור רמות של אימון...אגב, לא אני גורם לחוסר אמון בב"א, אלא ב"א הם הגורמים לחוסר אמון..
ו"לא שמענו - אינה ראיה"... -
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | יש סיבה לחשוש מהאקרים כאן בפורום?:
@222972
אני עומד על דעתי, הדגש הוא על "באופן מוחלט", כמובן...
משם יש אינספור רמות של אימון...
אגב, לא אני גורם לחוסר אמון בב"א, אלא ב"א הם הגורמים לחוסר אמון..לא משנה מה הגורם, כבדהו וחשדהו. צריך לתת אמון בבני אדם וגם להיזהר מדברים העלולים לפגוע.
שהיחס לבני אדם לא יהיה "הוא רע, אלא אם יוכיח אחרת" -
ובאופן כללי על הדיון בנושא זה:
מי שנמצא בפורום זה ועוזר לאחרים הוא כנראה יר"ש, כך שקטן מאודמאוד הסיכוי שמישהו ינסה להזיק לאחרים.
גם בלי כוונות בעייתיות יכול להיגרם נזק כמובן כמו וירוסים שיכולים להגיע מכל מיני הורדות ולכן מומלץ להיזהר אבל מי שאין לו דרך לבדוק את הקבצים שלא יחשוב שכל מה שעוזרים לו זה כדי להשתלט על המחשב ולקחת כופר/להזיק/לגנוב פרטי אשראי וכו' -
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | יש סיבה לחשוש מהאקרים כאן בפורום?:
@אישאשכולות אם אתה רואה שהסקריפט נמצא בשרשור ארוך שהרבה משתמשים הגיבו עליו ודנים בו - הוא ככל הנראה בטוח כי אם לא - מישהו שמסתמא עבר עליו היה רואה שהוא וירוס ומזהיר
נו באמת
כמה ממשתמשי הפורום בכלל רלוונטי בשבילם לקרוא קוד של סקריפט?
אני לא יודע אם יש אפילו עשירית אחוז
וכמה מאלה שרלוונטי, יתחילו לקרוא? וסקריפט של מאות שורות? -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | יש סיבה לחשוש מהאקרים כאן בפורום?:
נו באמת
כמה ממשתמשי הפורום בכלל רלוונטי בשבילם לקרוא קוד של סקריפט?
אני לא יודע אם יש אפילו עשירית אחוז
וכמה מאלה שרלוונטי, יתחילו לקרוא? וסקריפט של מאות שורות?בדרך כלל מי שיודע לקרוא קורא הרבה סקריפטים שהוא רואה ובפרט של כאלו שהוא מכיר- מהפורום לדוגמה
-
@מתכנת-חובב
אבל מה זה סקריפט? -
@מלכיאל-דש כאן הכוונה לקבצים בסיומת BAT בדרך כלל
-
@מתכנת-חובב אלו שמתעניינים בתחום, מה שמוריד את הכמות בחצי לפחות
לדעתי אפשר למנות את כמות המשתמשים הפעילים (כלומר עוברים על נושאים) שעשויים לעשות את זה על יד אחת וישאר עודף -
א אלישי נעל נושא זה ב-
-
א אלישי נעל נושא זה ב-
-
א אלישי נעל נושא זה ב-
-
א אלישי נעל נושא זה ב-
-
א אלישי נעל נושא זה ב-
-
א אלישי נעל נושא זה ב-
-