בקשת מידע | התייעצות בקנייית מחשב
-
-
@have-a-good-day לזה יש יתרון מבחינת הזיכרון כך שאם אתה משתמש בהרבה תוכנות במקביל לכאורה זו תהיה הבחירה הטובה אבל... במידה ואתה לא משתמש בהרבה תוכנות במקביל ברור שלזה יש יתרון מבחינת המעבד שהוא יותר חזק השאלה היא מה כח העיבוד שנצרך לתוכנות האלו נבדוק את זה...
-
@have-a-good-day כשמדובר בתכנות לדעתי כן אבל אפשר גם למצוא מחשבים יותר זולים עם אותו מפרט מחברות אחרות (הקטע של המסך מגע זה דחוף ? אם אני מחפש אני רוצה לדעת...)
-
@big-boy זה כאמור לא בירור בשבילי- והמסך מגע- נראה לי שכן...
תודה רבה על הטרחה וההענות.
מה שאמרתם מקודם על הפער ב4GB- גם אם מדובר כן בהרבה תוכנות שרצות יחד?
(כי במחשבה שניה יכולות לפעול יחד sql server, vs, vs code, ועוד כל מיני קלות יותר..)
תודה רבה -
@have-a-good-day כתב בבקשת מידע | התייעצות בקנייית מחשב:
@big-boy זה כאמור לא בירור בשבילי- והמסך מגע- נראה לי שכן...
תודה רבה על הטרחה וההענות.
מה שאמרתם מקודם על הפער ב4GB- גם אם מדובר כן בהרבה תוכנות שרצות יחד?
(כי במחשבה שניה יכולות לפעול יחד sql server, vs, vs code, ועוד כל מיני קלות יותר..)
תודה רבהאסוס ויוובוק לא מומלץ לענ"ד
-
@have-a-good-day אוקיי. נראה לי שזאת הבחירה הכי משתלמת במקרה הזה ואתה גם מרויח מעבד של AMD מקביל ל I7 של אינטל גם 1TB אחסון וגם 32GB זיכרון ובערך 70 דולר פחות מהמחשב השני (DELL) לדעתי שווה את המחיר...
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | התייעצות בקנייית מחשב:
אסוס ויוובוק לא מומלץ לענ"ד
ג''א מצטרף
רק שאני לא בטוח שביל הצרכים שלו שווה לשלם על הדל -
@קינג-קומפיוטר יש איזה דגם ביניים מומלץ שיענה על הדרישות אבל המחיר יהיה יותר נמוך?
-
@have-a-good-day אני חושב שלשלם כ"כ הרבה על סדרות יחסית נמוכות זה בל תשחית.
אם יש לך דרך להביא מחו"ל וקצת מתמצא תקנה באיביי, תוכל לקבל סדרות הרבה יותר חזקות ואפילו בפחות כסף.לדוגמא: [אין לי כל אחריות, הכל זה ממש מלמעלה!!!]
https://www.ebay.com/itm/266030060024?hash=item3df0a091f8%3Ag%3AO8wAAOSwrChjIRMm&amdata=enc%3AAQAHAAAAoBZGxCCUgl%2BmFk5jv4zYqR5JVmuwKDbLr5tu1nHNXHH%2FDAHjZlboRf7X3diERGOJUJFxO4Q4vVMhwji%2FCGYN7xUhemuTdap%2BfuQRnRkV8mKN0Wo9RuwO5eT6IMQP9H0d8nG6l%2FcmhH8q%2FVOg%2B9NTNaUt2VeGNadyHT3mhTKVIhfKjOstdeqx%2F24r7QwpRf3wv2iPewLyQ%2FpQTE%2FRxj787w8%3D|tkp%3ABk9SR-ywl_2_YQ&LH_ItemCondition=3 -
@aiib סליחה שאני חולק עליך אבל נראה לי שפספסת כמה דברים:
- במחשבים שהבאת מאיביי יש עד 512GB אחסון ולפי מה שנשמע מפותח הדיון הוא רוצה הרבה אחסון 512 לא עונה להגדרה הזאת לדעתי...
- איביי בשנים האחרונות מלאה בעקיצות (בפרט בתחום המחשבים) וצריך לברר טוב טוב על מוכר לפני שקונים אצלו...
- עלות המשלוח לפעמים מגיעה לאותו מחיר מההצעות הקודמות ולפעמים אפילו יותר כי איביי זה משהו גלובלי ומחיר המשלוח משתנה ממדינה למדינה...
ועוד משהו קטן... חלק מההצעות שהבאת אינם זמינות למשלוח בישראל ושניים מההצעות כבר נמכרו...(אולי אחד מהם לפותח הדיון אם כן נחזיק אצבעות שזה באמת יתאים והכל יבוא על מקומו בשלום...)
-
@big-boy כתב בבקשת מידע | התייעצות בקנייית מחשב:
@aiib סליחה שאני חולק עליך אבל נראה לי שפספסת כמה דברים:
- במחשבים שהבאת מאיביי יש עד 512GB אחסון ולפי מה שנשמע מפותח הדיון הוא רוצה הרבה אחסון 512 לא עונה להגדרה הזאת לדעתי...
דבר ראשון 512 זה סביר ויותר. דבר שני ניתן תמיד לשדרג בעלות לא גבוהה, דבר שלישי אלו היו דוגמאות למה ניתן לקבל.
- איביי בשנים האחרונות מלאה בעקיצות (בפרט בתחום המחשבים) וצריך לברר טוב טוב על מוכר לפני שקונים אצלו...
ברור! תמיד ולא רק בשנים האחרונות. אבל זה לא כ"כ מסובך וגם יש ביטוח מלא של פאייפאל ואיביי, זה לא אליאקספרס...
- עלות המשלוח לפעמים מגיעה לאותו מחיר מההצעות הקודמות ולפעמים אפילו יותר כי איביי זה משהו גלובלי ומחיר המשלוח משתנה ממדינה למדינה...
בדרך כלל שמישהו קונה מחו"ל הוא מביא את זה לארץ דרך מישהו שמביא לו ולא שולח כי המחיר של המשלוח פלוס מע"מ כבר שווה לקנות בארץ... וכמו שכתבתי לו שאני מדבר אם יש לו דרך להביא מחו"ל [ההצעות שהוא הביא הם גם מחו"ל]
ועוד משהו קטן... חלק מההצעות שהבאת אינם זמינות למשלוח בישראל ושניים מההצעות כבר נמכרו...(אולי אחד מהם לפותח הדיון אם כן נחזיק אצבעות שזה באמת יתאים והכל יבוא על מקומו בשלום...)
היו רלוונטיות בשעת כתיבת הפוסט שלי...
וכבר עניתי על עניין המשלוח