בעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?
-
@שמואל-ש כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
@נעזר1000 @מיישה אוקיי, אז כנראה שזה אכן בגלל התמונה, אבל מה למעשה? איך אני יכול להמשיך להשתמש בתמונה ללא בעיות ספאם?
לענ"ד אם תבקש מכל חבר שלך שיסמן שזה לא ספאם, זה יסתדר...
-
@שמואל-ש כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
@נעזר1000 @מיישה אוקיי, אז כנראה שזה אכן בגלל התמונה, אבל מה למעשה? איך אני יכול להמשיך להשתמש בתמונה ללא בעיות ספאם?
אתה משתמש בגימייל או במייל על דומיין פרטי?
-
@ARI כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
@שמואל-ש כנראה שהוא הבעיה
לא כ"כ נראה לי...
צודק.
זה לא כנראה הבעיה, אלא ודאי הבעיה.
כבר נידון פה בפורום בשבוע האחרון. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
כבר נידון פה בפורום בשבוע האחרון.1.מקור?
2.אתה יודע מכאלה שהיה להם את הבעיה והסירו את התוסף ועבר להם? -
2.אתה יודע מכאלה שהיה להם את הבעיה והסירו את התוסף ועבר להם?
אמנם לא ראיתי דיון כאן על זה
אבל אני שבוע שעבר ניסיתי להשתמש בזה אחרי תקופה ארוכה שזה היה מושבת-ומיד המייל שלי סומן כספאם.
לא ברור לי למה קשה לך להשבית את זה לרגע ולבדוק. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
כבר נידון פה בפורום בשבוע האחרון.1.מקור?
2.אתה יודע מכאלה שהיה להם את הבעיה והסירו את התוסף ועבר להם?- תחפש, אבל אולי האשכול נמחק.
- כן, אני ועוד כמה שם. [-לא עבר לגמרי, לוקח זמן עד שגוגל לומד שהמייל שלי אמין]
-
@ARI כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
לא ברור לי למה קשה לך להשבית את זה לרגע ולבדוק.
ממש לא קשה לי, אך הבעיה היא שאני לא יכול לדעת אכן אם עזר כי לא בכל המקומות זה מסומן כספאם אלא רק בכמה מקומות, ולכן אני לא יכול לקבל תשובה אם זה ספאם או לא...
-
כן, אני ועוד כמה שם. [-לא עבר לגמרי, לוקח זמן עד שגוגל לומד שהמייל שלי אמין]
ואיזה תוסף יש לך עכשיו?
-
כן, אני ועוד כמה שם. [-לא עבר לגמרי, לוקח זמן עד שגוגל לומד שהמייל שלי אמין]
ואיזה תוסף יש לך עכשיו?
אין
יש לי כמה אופציות, אבל לא אהבתי אותם, סנובו היה דווקא ממש נחמד. -
לי זה קרה בעבר עם תוסף מעקב אחר ומה שיצא לי אז זה ככה:
דבר ראשון כל תוסף מעקב עובד על ידי השארת קובץ תמונה של פיקסל אחד שלכל מייל מצורף קובץ אחר ולפי הגישה לתמונה יודעים אם המייל נפתח
מה שגורם למייל להיות מסומן כספאם זה כללים שנקבעים על ידי השרת שמקבל את המייל ויש סוג של ניקוד לכל מייל של הסיכון לספאם לדוגמא כתובת מייל חדשה מורידה כמה נקודות, מייל שנשלח עם מילים חשודות מוריד כמה נקודות וכן מייל עם קצת תוכן או שגיאות כתיב וכדומה
ואחד מהדברים שמורידים את הניקוד זה תמונות מצורפות ובמיוחד תמונות בלי תווית או תמונות שיושבות על שרתים שמנתחים תעבורה
מייל שיש לו מעל כמות מסוימת של נקודות שליליות הולך לספאם ולכן מייל שיש לו כבר דירוג נמוך והוא על הגבול של להיות מסומן כספאם - תוסף מעקב מיילים יכול לגרום לו ללכת לספאם
והפיתרון הוא לבטל את המעקב מיילים עד שהמייל יצבור קצת יותר וותק או פחות פעילות חשודה -
@beri-zip2 כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
והפיתרון הוא לבטל את המעקב מיילים עד שהמייל יצבור קצת יותר וותק או פחות פעילות חשודה
אני לא בטוח לגבי זה.
המייל שלי ותיק מאוד ולא חושב שסומן עי מישהו אי פעם כספאם, ולמרות זה זה קרה לי.
פשוט המעקב שלהם משאיר סימן כספאם. -
@beri-zip2 כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
לי זה קרה בעבר עם תוסף מעקב אחר ומה שיצא לי אז זה ככה:
דבר ראשון כל תוסף מעקב עובד על ידי השארת קובץ תמונה של פיקסל אחד שלכל מייל מצורף קובץ אחר ולפי הגישה לתמונה יודעים אם המייל נפתח
מה שגורם למייל להיות מסומן כספאם זה כללים שנקבעים על ידי השרת שמקבל את המייל ויש סוג של ניקוד לכל מייל של הסיכון לספאם לדוגמא כתובת מייל חדשה מורידה כמה נקודות, מייל שנשלח עם מילים חשודות מוריד כמה נקודות וכן מייל עם קצת תוכן או שגיאות כתיב וכדומה
ואחד מהדברים שמורידים את הניקוד זה תמונות מצורפות ובמיוחד תמונות בלי תווית או תמונות שיושבות על שרתים שמנתחים תעבורה
מייל שיש לו מעל כמות מסוימת של נקודות שליליות הולך לספאם ולכן מייל שיש לו כבר דירוג נמוך והוא על הגבול של להיות מסומן כספאם - תוסף מעקב מיילים יכול לגרום לו ללכת לספאם
והפיתרון הוא לבטל את המעקב מיילים עד שהמייל יצבור קצת יותר וותק או פחות פעילות חשודה@ARI כתב בבעיה | המייל שלי מסומנת בכמה וכמה מקומות כספאם ומסוכן, יכול להיות קשור לתמונה בחתימה?:
והפיתרון הוא לבטל את המעקב מיילים עד שהמייל יצבור קצת יותר וותק או פחות פעילות חשודה
אני לא בטוח לגבי זה.
המייל שלי ותיק מאוד ולא חושב שסומן עי מישהו אי פעם כספאם, ולמרות זה זה קרה לי.
פשוט המעקב שלהם משאיר סימן כספאם.יש עוד אופציה:
גוגל זיהו תופעה של מיילים המכילים קישורים לאתרים ספציפיים [ובמקרה דנן: לאתר סנובו], והם לא נראים (קטנים, לבנים וכד'), וכל מייל שמכיל אותם - מועבר לספאם. -
-