בעיה | נחסם לי המייל
-
@מוישי-2-0
יתכן שאני טועה
אבל אם לא עשית שום כתובת אימייל לשחזור החשבון או מספר טלפון שיש לך גישה אליו
נראה לי שאין לך מה לעשות
אולי יש אפשרות לפנות אליהם או מהומכאן הקריאה לכולם לעשות אימייל לשחזור החשבון או טלפון שתמיד זמין (טקסט או שיחה )
-
@מוישי-2-0 כתב בבעיה | נחסם לי המייל:
אמרו לי מה שידעתי ושכל אחד היה עושה...
יש דברים שבלתי מציאותיים
כמו שתרצה לעלות לירח ברגל או עם קורקינט ואפילו עם מטוס
בעבר הרחוק בשנים קדמוניות היה אפשרי ליצור קשר טלפוני עם נציג אנושי ולהוכיח בעלות
עם השנים הוחמרו הנהלים ועדיין היה אפשרי ליצור קשר דרך מייל (וגם אז, נציג אנושי היה מתכתב איתך)
כיום מאד קשה עד בלתי אפשרי לעשות זאת, ברוב המוחלט של המקרים מערכות ממוחשבת [ללא פשרות] עושות את העבודה ולכן... -
נחסם לי האיימייל והטלפון לאימות אינו ברשותי וכן נסיתי ממחשבים שנכנסתי בעבר ללא הועיל
אני ישמח אם מי שהוא יוכל לעזור אני עובד עצות...מאותם מחשבים ומאותו רשת ?
-
@משחזר-מידע יש עוד אפשרות שהציעו לי ואולי מי שהוא יחכים אותי עוד
(לעת עתה היא לא עזרה לי)
לקנות סים ולנייד את המספר הישן
השאלה איך עושים כזה דבר ללא הוכחת בעלות על המספר הישן ?אני שמח על העזרה מכולם הבעתי את התחושה סורי... -
@שעטנ-ז-ג-ץ כן
-
נחסם לי האיימייל והטלפון לאימות אינו ברשותי וכן נסיתי ממחשבים שנכנסתי בעבר ללא הועיל
אני ישמח אם מי שהוא יוכל לעזור אני עובד עצות...תנסה כמה פעמים לפתוח אותו על אותו מחשב אני ניסיתי פעם וזה הלך לי
-
-
@משחזר-מידע יש עוד אפשרות שהציעו לי ואולי מי שהוא יחכים אותי עוד
(לעת עתה היא לא עזרה לי)
לקנות סים ולנייד את המספר הישן
השאלה איך עושים כזה דבר ללא הוכחת בעלות על המספר הישן ?אני שמח על העזרה מכולם הבעתי את התחושה סורי...דבר ראשון תתקשר למס' הישן. אם אומרים קו זה איננו מחובר. אפשר להתקשר לחברה למשל הוטמובייל (תלוי של מי הקו) ולבקש שיפעילו את המס' הזה על סים שתקנה. אם מישהו כבר תפס ומשתמש במס' יותר בעיה אתה תצטרך לשכנע אותו שאתה לא רמאי...