בקשה | מחשבון מסתיר ישומים
-
אני צריך לשיומי חצי טאץ מחשבון מסתיר ישומים מה שיש פה בקבוצה לא עובד אני צריך משהו שעובד לחצי טאץ בבירור, קובץ התקנה של APK תודה
-
אני צריך לשיומי חצי טאץ מחשבון מסתיר ישומים מה שיש פה בקבוצה לא עובד אני צריך משהו שעובד לחצי טאץ בבירור, קובץ התקנה של APK תודה
-
האתר חסום לי אתה יכול להוריד לי כAPK ,USV
-
@יוסי-שווארץ כתב בבקשה | מחשון מסתיר ישומים אני צריך לשיומי חצי טאץ דחוף מסתיר ישומים מה שיש פה בקבוצה לא עובד אני צריך משהו שעוד לחצי טאץ בבירור התקנה של APK קובץ תודה:
אני צריך משהו שעוד לחצי טאץ בבירור התקנה של APK קובץ תודה
כלומר?
-
קובץ APK שעובד על שיומי F21 בוודאות התקנתי כבר כמה והם לא עבדו אולי יש פה למישהו משהו שעובד ספציפי על הדגם הזה
-
קובץ APK שעובד על שיומי F21 בוודאות התקנתי כבר כמה והם לא עבדו אולי יש פה למישהו משהו שעובד ספציפי על הדגם הזה
@יוסי-שווארץ אם אין לך רוט אני לא חושב שיש מסתיר שעובד באמת
-
@יוסי-שווארץ אם אין לך רוט אני לא חושב שיש מסתיר שעובד באמת
@גאון-0 אני לא יודע אם יש לי רוט
-
@יוסי-שווארץ אם לא עשית רוט כנראה שאין לך
-
@יוסי-שווארץ אני יכול לעשות רוט לבד
-
@יוסי-שווארץ אני יכול לעשות רוט לבד
@יוסי-שווארץ אז תעשה ותחפש בפורום מסתיר ישומים יש פה המון שעובדים ברוט
-
@יוסי-שווארץ אז תעשה ותחפש בפורום מסתיר ישומים יש פה המון שעובדים ברוט
@גאון-0 אני שואל אם אפשרי לעשות רוט לבד
-
-
@יוסי-שווארץ כתב בבקשה | מחשבון מסתיר ישומים:
אני שואל אם אפשרי לעשות רוט לבד
אפשרי, אבל אתה לוקח סיכון
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות