שאלה | שידור חי איכותי
-
@dfhzrhree ומה זה מוסיף
כוונתי מה זה יותר טוב מפלאפון? -
בנוגע לקול הלשון כמדומני שכל המערכת שלהם מסונכרן למערכת הגברה, כך שאיך שהבנתי בתחילת השרשור שאתה צריך את השידור לטלפון בלי מערכת הגברה.
כמו כן לחיבור טלפון למעכת הגברה שהשידור יעבור באיכות טובה, יש כבל מיקי שנמכר ע"י מיכה בלום וזה מתחבר לטלפון נוקיה 208 ועוד כמה סוגי טלפון, [לא להכל - מכיון שלא בכל הטלפונים מיקום הפלוס והמינוס והכנסת שמע שיש בשקע האוזניות באותו סדר, מקוה שתבין אותי].
{אגב, ניתן לעשות כזה כבל באופן עצמאי אצל מי שמבין את מיקום החיבורים}
לשידור חיצוני רק עם הטלפון השתמשתי רבות עם נוקיה C2 שהמיקרפון שלו מאוד איכותית, והשידור יצא די טוב. -
@A0533057932 אשמח אם תוכל להסביר לי יותר איך עושים שידור עם המחשב דרך ימות (הארוע מחר אז בבקשה עכשיו אם אפשר)
תודה רבה. -
@A0533057932 סליחה על הבורות מה זה כרטיס קול?
-
@A0533057932 כאילו מעביר בין מערכת ההגברה למחשב?
מאיפה אני ימצא את זה עכשיו?
אגב לא מספיק פשוט כבל?
סליחה על הטרטור אני פשוט לחוץ קצת מהאירוע.
תודה רבה רבה על העזרה. -
לשידור חי אינטרנטי אני לא יודע איך ניתן לעשות בימות המשיח, מכיון שאין להם אופציה לשדר דרך לינק רדיו.
בכל אופן שידור טלפוני עם הכבל שהבאתי למעלה הוא באיכות מאוד טובה, [אם זה אירוע עם מוזיקה, תבקש מהאחראי על מערכת ההגברה שיגדיר לך {באם זה אפשרי ספציפי עבורך} שאת המיקרופונים ישמעו יותר גבוה מהכלי זמר, או לחילופין להנמיך את הכלי זמר שימשעו את המזיקה טוב, ושלא יצרום באוזן].בנוגע לכבל עצמו, אם תצליח תוכל לשאול מ'קול הלשון' כזה כבל, ואולי הם יכולים להשכיר לך.
אבל אם יש לך ידיד המתמצא בכבלי הגברה, תבקש ממנו שיכין לך אישית כזה כבל.ויש גם כבל יותר זול, אבל כמובן איכות השידור גם פחות, אבל גם טוב מאוד, אני אצרף לך קישור למוצר, ותוכל למצוא אותו גם בחנויות לפלאפונים.
תחבר את הצד עם הארבע טבעות לפלאפון [נוקיה 208 ועוד, אני לא יודע לפרט באיזה זה עובד], ובצד השני תחבר מתאם לכניסה לאוזניות במיקסר, ואתה צריך לראות על צג הטלפון שיש לו חיבור אוזניות כולל דיבורית, וכדי להשמיע ישירות לטלפון צריך ללחוץ על הכפתור באמצע הכבל, [תוכל להדק אותו עם אזיקון קטן], ואז השמע יועבר ישירות מהמיקסר לפלאפון.
[אגב: חשוב לציין שלא ללחוץ על הכפתור לפני החיבור לפלאפון, כי אז הוא קולט אותו כאוזניות ללא דיבורית, ורק אחרי שחיברת אותו לפלאפון תלחץ על הכפתור].מקוה שעזרתי לך
-
@הלי כתב בשאלה | שידור חי איכותי:
@A0533057932 כאילו מעביר בין מערכת ההגברה למחשב?
מאיפה אני ימצא את זה עכשיו?
אגב לא מספיק פשוט כבל?
סליחה על הטרטור אני פשוט לחוץ קצת מהאירוע.
תודה רבה רבה על העזרה.כבל פשוט לא יצליח כי חיבור הזכר והנקיבה ביניהם לא תואמים לשקע אוזניות בפלאפון.
-
@בעלזא כתב בשאלה | שידור חי איכותי:
לשידור חי אינטרנטי אני לא יודע איך ניתן לעשות בימות המשיח, מכיון שאין להם אופציה לשדר דרך לינק רדיו.
אתה בטוח בכך?
לא ניתן לפנות להם והם נותנים לינק עבור זה? -
@A0533057932 כתב בשאלה | שידור חי איכותי:
@בעלזא כתב בשאלה | שידור חי איכותי:
אתה בטוח בכך?
לא ניתן לפנות להם והם נותנים לינק עבור זה?כבר ביררתי אצלהם לפני כשנה בערך.
תוכל לברר שוב אולי נשתנו הנתונים. -
@A0533057932 לגבי הכרטיס קול דברתי עכשיו עם ההגברה והם אמרו לי שזה דורש תוכנה מיוחדת שדורשת התקנה וכולי
ומשתמשים עם זה להקלטה אז לא בטוח בכלל שאפשר להעביר עם זה גם לעוד מקום
אם אתה יודע יותר פרטים אשמח לשמוע
אבל בבקשה מהר כי האירוע אוטוטוטו