באג | לא מצליח להפליש MAGISK
- 
@יוסי את שאר הקבצים הוא מוצא? @אליר325000 גם לא! 
- 
@אליר325000 גם לא! 
- 
פועל לפי המדריך הזה 
 כמובן שהעתקתי לפני כן לאחסון המכשיר את קובץ הזיפ של מגיסק
 ושאני נכנס ל"אינסטול" בריקבורי - אני פשוט לא מוצא את הקובץ בשביל להפליש
- 
י יוסי סימן נושא זה כשאלה ב
- 
פועל לפי המדריך הזה 
 ושאני נכנס ל"אינסטול" בריקבורי - אני פשוט לא מוצא את הקובץ בשביל להפליש
- 
- 
פועל לפי המדריך הזה 
 ושאני נכנס ל"אינסטול" בריקבורי - אני פשוט לא מוצא את הקובץ בשביל להפליש@יוסי כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: ושאני נכנס ל"אינסטול" בריקבורי - אני פשוט לא מוצא את הקובץ בשביל להפליש גם לי היה כך והפיתרון הפשוט הוא לעשות כמו ש @אליר325000 כתב @אליר325000 כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: אתה יכול להכניס את זה בכרטיס זכרון, או אפילו שאתה על הריקברי תחבר את זה למחשב ותעתיק אני חיברתי דיסק און קי 
- 
@יוסי כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: ושאני נכנס ל"אינסטול" בריקבורי - אני פשוט לא מוצא את הקובץ בשביל להפליש גם לי היה כך והפיתרון הפשוט הוא לעשות כמו ש @אליר325000 כתב @אליר325000 כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: אתה יכול להכניס את זה בכרטיס זכרון, או אפילו שאתה על הריקברי תחבר את זה למחשב ותעתיק אני חיברתי דיסק און קי 
- 
@ITAMAR25 אין אופציה של כרטיס זיכרון בF21 PRO 
 וגם כשהייתי על הריקבורי אז חיברתי אותו למחשב והמחשב בכלל לא זיהה אותו....@יוסי כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: @ITAMAR25 אין אופציה של כרטיס זיכרון בF21 PRO @ITAMAR25 כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: אני חיברתי דיסק און קי 
- 
@יוסי כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: @ITAMAR25 אין אופציה של כרטיס זיכרון בF21 PRO @ITAMAR25 כתב בבאג | לא מצליח להפליש MAGISK: אני חיברתי דיסק און קי 
- 
י יוסי סימן נושא זה כנושא רגיל ב