עזרה דחופה בוינדוס!!!!
-
@AVIVI אמר בעזרה דחופה בוינדוס!!!!:
@a-y-f איך?
עם הכפתור שעל הכונן?
הוא חוזר ומביא לי את ההודעה הזואיזה כונן?
אם זה מחשב נייח אז צעשה ריסטארט בלחצן המיועד לכך בדרך כלל עיגול קטן 3 פעמים, בפעם השלישית הוא יביא לך אפשרויות לתקון. -
@AVIVI אמר בעזרה דחופה בוינדוס!!!!:
@a-y-f איך?
עם הכפתור שעל הכונן?
הוא חוזר ומביא לי את ההודעה הזואיזה כונן?
אם זה מחשב נייח אז צעשה ריסטארט בלחצן המיועד לכך בדרך כלל עיגול קטן 3 פעמים, בפעם השלישית הוא יביא לך אפשרויות לתקון. -
-
@AVIVI אני לא בטוח, אבל כשאני מסתכל על התמונה שהעלת זה נראה שזה בעייה בבוט של הוינדוס עצמו.
המחשב עובר את הסמל של החברה? -
@AVIVI תנסה כשהמחב עולה ללחוץ הרבה פעמים F8 ותדווח מה קורה
( ידוע לי שזה מביא אפשרויות תיקון בוינדוס 7 אבל לא ניסיתי בוינדוס 10@a-y-f נראה לי שזה לא יעזור מפני שזה תלוי בהגדרות של הבוט או הביוס כלומר זה משתנה בין מחשבים
אני מנסה עדיין לעשות את מה ש @יוסי-מחשבים אמר נראה מה יהיה... -
-
כנס לשורת הפקודה (אם אין כניסה למחשב השתמש בשורת הפקודה שבחלון השחזור או הכנס דיסק התקנה ובחר במסך ההתקנה ב"תקן את המחשב" ומשם תבחר את שורת הפקודה)
הקלד את הפקודות הבאות:Bootrec / fixmbr Bootrec / Fixboot Bootrec / scanos Bootrec / buildildbcdcdcd
פקודות אלו יתקנו את קבצי האתחול במחשב
כל זה בתקווה שהכונן לא פגום@יוסי-מחשבים יוסי אתה וכולם פה תותחים תודה רבה הכל הסתדר ברוך השם!!!!
הבעיה היתה כנראה בקובצי האתחול לכן העלתי התקנה של וינדוס על USB כמו שאמרת ונכנסתי לתיקון המחשב הכנסתי שם את הטקסט שהבאת והכל הסתדר -
@מוטי-ברנד אמר בעזרה דחופה בוינדוס!!!!:
יש מישהו שמוכן להסביר לי בפלאפון בדיוק מה לעשות יש לי אותה בעיה במחשב נייד בתודה מראש
תעלה צילום מסך, ואם לא קשה לך תפתח נושא חדש עם פירוט מלא של הבעיה.
-
@מוטי-ברנד אמר בעזרה דחופה בוינדוס!!!!:
יש מישהו שמוכן להסביר לי בפלאפון בדיוק מה לעשות יש לי אותה בעיה במחשב נייד בתודה מראש
תעלה צילום מסך, ואם לא קשה לך תפתח נושא חדש עם פירוט מלא של הבעיה.