באג | לא מצליח להגיע ל TWRP
-
אני עם מכשיר נעול עם סיסמה גבוהה מ 4 ספרות, ניסיתי להפליש TWRP כפי שמופיע פה במדריך של @מישהו12 ואני לא מצליח להכינס אליו ע"י הליחצות, מישהו יכול לכוון אותי בבקשה?
-
@אליר325000 סתם לידיעתך יש גירסאות שחסמו את הגישה לריקוברי, גם אם התקנת twrp, כנראה מה שיש לך זה אחד מאלה....
@דניאל-לוי גרסה רוסית....
אבל בכל אופן תודה
-
@דניאל-לוי גרסה רוסית....
אבל בכל אופן תודה
-
@אליר325000 תוודא שאתה לוחץ נכון
לחצן הדלקה + ינשוף + כוכבית בו זמנית וכשנדלק הלוגו אחרי שניה תעזוב רק את לחצן ההדלקה@דניאל-לוי יודע יודע, אין מה לעשות
-
@אליר325000 סתם לידיעתך יש גירסאות שחסמו את הגישה לריקוברי, גם אם התקנת twrp, כנראה מה שיש לך זה אחד מאלה....
@דניאל-לוי כתב בבאג | לא מצליח להגיע ל TWRP:
סתם לידיעתך יש גירסאות שחסמו את הגישה לריקוברי, גם אם התקנת twrp
ידוע לך אולי איך חוסמים?
-
אני עם מכשיר נעול עם סיסמה גבוהה מ 4 ספרות, ניסיתי להפליש TWRP כפי שמופיע פה במדריך של @מישהו12 ואני לא מצליח להכינס אליו ע"י הליחצות, מישהו יכול לכוון אותי בבקשה?
@אליר325000 סתם שאלה לידע היות וגם לי זה קרה בכמה מכשירים
איזה גירסה המכשיר שלו אתה מנסה לצרוב? זה גירסה ישנה שיצאה עוד לפני הגלובלית? ניסת לצרוב את שני ה twrp שיש במדריכים גם מה שאני הבאתי וגם מה ש @hagay העלה? האם הצריבה הצליחה ובכול זאת הוא נפתח?
תודה -
@דניאל-לוי כתב בבאג | לא מצליח להגיע ל TWRP:
סתם לידיעתך יש גירסאות שחסמו את הגישה לריקוברי, גם אם התקנת twrp
ידוע לך אולי איך חוסמים?
-
@אליר325000 אם אתה יכול להגיע ל fastboot אתה יכול לעשות reboot recovery וכן אם המחשב שלך כבר מאושר ל adb במכשיר שוב אתה יכול בפקודה הנ"ל, אם גם זה לא , יתכן שיש עוד דרך אבל כיון שזה תלוי במה מכיל הרום ואני לא מכיר את המכשיר הזה מספיק אז אני לא יודע כרגע, יכול לבדוק
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות