בעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!
- 
שלום וברכה 
 אני היום ניסיתי לשאוב גירסה ואח"כ בצריבה משהו נתקל ומאז הטלפון לא נדלק.....
 ניסיתי לעשות לפי המדריך של @מישהו12 אם רום מלא ש @אלוף-העולם-1 נתן לי ועזר לי שלב שלב!!!!
 ותכלס זה עבר עד ל100%  אבל עוד עדיין הטלפון לא נדלק!!! 
 מה אני יכול לעשות, או מי יכול לעזור לי (אני גר בירושלים) או בצריבה מרחוק.....
 תודה רבה לכל העוזרים ובעיקר ל @אלוף-העולם-1
 לילה טוב
 וחודש טוב ומבורך!
 @YKINGSMART אשמח שתעזור לי..... כמו שאתה עושה תמיד...
 ( @מישהו12 אני אשמח אם תעזור לי אני יודע שאתה יכול אבל אני מתנצל על התיוג.....)
 @mefateach
- 
שלום וברכה 
 ניסיתי לעשות לפי המדריך של @מישהו12 אם רום מלא ש @אלוף-העולם-1 נתן לי ועזר לי שלב שלב!!!!
 לילה טוב
 וחודש טוב ומבורך!
 @mefateach
- 
@hvusv1234 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO 
 איזה גירסא אתה מנסה לשאוב?שאבתי גירסה דרך סקאטר לקובץ רום בטעות ואז צרבתי הכול בתור רום ולא בתור IMG אז הכול קרס 
- 
שלום וברכה 
 לילה טוב
 וחודש טוב ומבורך!
 @mefateach
- 
@מישהו12 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO תנסה דרך MTKCLIENT מה זה אומר תדריך אותי בבקשה 
- 
@מישהו12 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO אין לי לינק, יש בפורום מדריך של חגי זה? 
 https://mitmachim.top/topic/34884/מדריך-תיקון-שיאומי-f21-pro-מ-בריק-לא-מגיב-hardbrick-fixאין לי מושג איך עושים את זה!! 
 לא מתמצא בדברים האלה....
 אתה יכול לסדר לי את זה אפילו בתשלום?
- 
@מישהו12 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO אין לי לינק, יש בפורום מדריך של חגי זה? 
 https://mitmachim.top/topic/34884/מדריך-תיקון-שיאומי-f21-pro-מ-בריק-לא-מגיב-hardbrick-fixאין לי מושג איך עושים את זה!! 
 לא מתמצא בדברים האלה....
 אתה יכול לסדר לי את זה אפילו בתשלום?
- 
@FSHLOMO כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: אין לי מושג איך עושים את זה!! איפה נתקעת? יש שם מדריך די ברור @מישהו12 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: אין לי מושג איך עושים את זה!! איפה נתקעת? יש שם מדריך די ברור איך להוסיף את זה למחשב שלי 
  וגם חסום לי ההורדה של הגיבוי 
- 
@מישהו12 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: אין לי מושג איך עושים את זה!! איפה נתקעת? יש שם מדריך די ברור איך להוסיף את זה למחשב שלי 
  וגם חסום לי ההורדה של הגיבוי 
- 
@hvusv1234 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO 
 איזה גירסא אתה מנסה לשאוב?שאבתי גירסה דרך סקאטר לקובץ רום בטעות ואז צרבתי הכול בתור רום ולא בתור IMG אז הכול קרס @FSHLOMO כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @hvusv1234 כתב בבעיה | הטלפון מת, תכנסו ותקראו את ההשתלשלות!: @FSHLOMO 
 איזה גירסא אתה מנסה לשאוב?שאבתי גירסה דרך סקאטר לקובץ רום בטעות ואז צרבתי הכול בתור רום ולא בתור IMG אז הכול קרס איזה גירסא? של מי?