בקשת מידע | איך שולחים מייל לכל מי שהתכתב איתי והמייל שלי מכיר אותו?
-
@שמחת-ישראל כתב בבקשת מידע | איך שולחים מייל לכל מי שהתכתב איתי והמייל שלי מכיר אותו?:
ואין פיתרון לעשות כן באופן שזה לא יזדהה כספאם?
קשה להאמין
גוגל משקיעה בזה מיליארדים -
@שמחת-ישראל @משחזר-מידע
היה פה פעם איזה אתר, שמחובר לכמה מיילים שמסמנים אוטומטית כ"לא ספאם".
אם כי אני נגד זה, משום שבדרך כלל הסימון ספאם הוא לא לחינם... -
@י-פל כתב בבקשת מידע | איך שולחים מייל לכל מי שהתכתב איתי והמייל שלי מכיר אותו?:
@שמחת-ישראל @משחזר-מידע
היה פה פעם איזה אתר, שמחובר לכמה מיילים שמסמנים אוטומטית כ"לא ספאם".
אם כי אני נגד זה, משום שבדרך כלל הסימון ספאם הוא לא לחינם...ממש לא נכון.
לי היה תוסף מעקב מיילים שהכניס אותי לספאם, עד עכשיו אני מנסה להתאושש. -
@שמחת-ישראל אתה יכול לשמור את מה שאתה רוצה לשלוח כ"תבנית", ולעשות את התבנית הזאת ל50 50!!!
-
@hjhtk-com כתב בבקשת מידע | איך שולחים מייל לכל מי שהתכתב איתי והמייל שלי מכיר אותו?:
@שמחת-ישראל אתה יכול לשמור את מה שאתה רוצה לשלוח כ"תבנית", ולעשות את התבנית הזאת ל50 50!!!
אתה מתכוין שאם אני יחלק לתוויות ל-50 50, אז זה לא יראה בספאם, ואם אני יעשה את כולם ביחד זה כן יראה כספאם?
והאם התכתבתי עם מישהו פעמיים והוספתי את הכל לתווית, זה ישלח אליו פעמיים? -
@שמחת-ישראל כתב בבקשת מידע | איך שולחים מייל לכל מי שהתכתב איתי והמייל שלי מכיר אותו?:
איך שולחים מייל לכל מי שהתכתב איתי והמייל שלי מכיר אותו?
למה לא תוסיף את כולם לאנשי קשר?
תגנס בחשבון גוגל לאנשי קשר, ושם יש לך אופצייה להוסיף את כולם, ואז נראה לי שגם לא תזוהה כספאמר אצל גוגל.
אם כי, אני לא הייתי ממליץ שמה שאתה רוצה לשלוח, לא תשלח גם לאיזה מתווך שפעם שלח לך תומנות של דירה, או בנקאי ששלח לך מסמך, או מטפלת ששלחה לך תמונה של הבן, או בעל דירה קודמת ששלח לך את טיוטת החוזה, או שכן שביקש ממך טובה להדפיס מסמך, או---בקיצור הבנת... -
אתה מתכוין שאם אני יחלק לתוויות ל-50 50, אז זה לא יראה בספאם, ואם אני יעשה את כולם ביחד זה כן יראה כספאם?
בדיוק
והאם התכתבתי עם מישהו פעמיים והוספתי את הכל לתווית, זה ישלח אליו פעמיים?
אני לא מבין, למה זה ישלח פעמיים?
-
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | איך שולחים מייל לכל מי שהתכתב איתי והמייל שלי מכיר אותו?:
גוגל משקיעה בזה מיליארדים
1.מה האינטרס שלהם בזה?
2.ושליחה בעותק מוסתר לא עוזרת?