בעיה | הנגן [אנדרואיד] לא קורא כרטיסי זיכרון
-
אוקי
@צדיק-0 כתב בבעיה | הנגן [אנדרואיד] לא קורא כרטיסי זיכרון:
אתה בוחר ב fat32
איפוה אני בוחר בfat32
-
@בין-אדם-לחבירו בתמונה זה כבר מסומן (דרך אגב אני מתנצל על התמונה פשוט המחשב שלי באנגלית)
-
@צדיק-0 וואו באמת תודה רבה
(דרך אגב אני מתנצל על התמונה פשוט המחשב שלי באנגלית)
שטויות לא צריך להתנצל
-
מוזר עשיתי אתחול לדיסק כמי ש@צדיק-0 האלוף הדריך אותי והכרטיס באמת אותחל, אבל הנגן עדיין לא קורא אותו למה?
-
@בין-אדם-לחבירו תעלה צילו"מ של ההודעה בנגן
-
@בין-אדם-לחבירו תעלה צילו"מ של ההודעה בנגן
אין שום הודעה שהוא מציג לי
וזו הנקודה
בהתחלה הנגן כן קרא את הכרטיס ואז לא נגעתי בנגן שבועיים וכשנגעתי בו אחרי שבועיים הוא כבר לא קרא שום כרטיס גם לא כרטיס חדש שהכנסתי לו
אבל יש כן הודעה בנגן שאני לא יודע אם היא קשורה לכרטיס
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1674151053496-1.jpgנ.ב עשיתי קינג רוט לנגן והכשרתי אותו יכול להיות שבגלל זה הנגן לא קורא שום כרטיס
-
@בין-אדם-לחבירו ההודעה הנ"ל לא קשורה בכלל לזה
כמו"כ לא מסתבר שההכשרה קשורה לזה
מה שכן בהרבה מהנגנים הסיניים שפגשתי שי בעיות מגעים במגירת הכרטיס
לכן אני ממליץ לך לבדוק האם כרטיסים אחרים נקלטים חלק וגם לנסות להוציא את המגירה ואז להכניס אותה (כשהכרטיס בפנים) בכוח עמוק עד כמה שאפשר לנגן -
@בין-אדם-לחבירו לא נראה לי זה יותר ענין של מיקום המגירה כדי שיקלוט שיש כרטיס בפנים
אגב בהגדרות / אחסון מסתבר שכתוב הכנס כרטיס SD צודק? סימן שלא קלט שיש כרטיס בפנים -
אגב בהגדרות / אחסון מסתבר שכתוב הכנס כרטיס SD צודק? סימן שלא קלט שיש כרטיס בפנים
צודק
אני ימשיך לשחק עם המגירה עד שהצליח תודה רבה -
@בין-אדם-לחבירו הצליח בסוף? (סתם סקרן)
-
@צדיק-0 תשמע לקחתי מגירה מנגן אחר שמתי בה את אותו כרטיס שמקודם הנגן לא קרא והכנסתי את הכרטיס לנגן בעזרת המגירה הזאת. ופלא הנגן קרא את הכרטיס.
תשאל למה?
בחנתי את 2 המגירות מקרוב וגיליתי שהגודל של החור במגירה ששם שמים את הכרטיס הגודל שונה
כלומר המגירה השנייה שהבאתי הכרטיס ישב בול על החור בלי לזוז ובמגירה הראשונה היה לו רווח ששם הוא זז ולכן כל פעם שהכנסתי את הכרטיס לנגן בעזרת המגירה הראשונה לא משנה כמה דחפתי חזק שיכנס אני דחפתי את המגירה בעוד הכרטיס בכלל לא במיקום הנכון.
עכשיו אני מנסה לשים במגירה סולוטפ כדי לצמצם את הרווח שהכרטיס ישב בול במקום
הזוי הא? -
@בין-אדם-לחבירו עוד מנפלאות אלי אקספרס...
-
הזוי! לא יודע אם תאמינו אבל הדבקתי סולוטפ מסביב לאחד הצדדים במסגרת של המגירה וזה עבד הנגן עכשיו קורא את הכרטיס
אשכרה השני מילימטרים של הסולוטפ הם היו הבעיה [הסינים האלה לא יכלו להוסיף עוד שני מילימטר למסגרת של המגירה, מתלבט מה יותר גרוע עבודה ערבית או עבודה סינית ]
[ @צדיק-0 ולחשוב ששברנו את הראש אייך לאתחל את הכרטיס וזה לא היה בכלל הבעיה. בכל אופן תודה על העזרה] -
@בין-אדם-לחבירו כתב בבעיה | הנגן [אנדרואיד] לא קורא כרטיסי זיכרון:
[ @צדיק-0 ולחשוב ששברנו את הראש אייך לאתחל את הכרטיס וזה לא היה בכלל הבעיה. בכל אופן תודה על העזרה]
לא מדויק כי תכל'ס אם זה באמת היה במערכת קבצים exfat זה לא היה נתמך באנדרואיד, אממה שהנגן היה מציע פרמוט לבד ולא היית צריך לעשות את זה דרך המחשב.