בירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?
-
-
@ARI כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
משהו הזוי
אני נכנס לאתר של דואר ישראל , אני רואה את הכתב הזה(מי מזהה?)עכשיו, ההקשר היחיד שיש לזה שהיום השתמשתי בתוכנת בר אילן ושינתי את התצוגה(בתוכנה, כן?) לכתב הזה, ואח"כ החזרתי לכתב המקורי,
למה למען ה זה השפיע על התצוגה באתר דואר ישראל?
ואיך מסדרים את זה?
(למרות שזה נשמע הטרלה עם עורך אתרים או משהו, אבל לא, זה אמיתי, ואין קשר ל הגדרות כרום מוזרות #1, זה ברור וזה לא קשור באמת להגדרות כרום, גם בדפדפן אחר זה ככה.)מישהו בעבר הרחוק כבר התלונן על כך.
בכ"א זה קרה אצלי לאחרונה, למרות שככל הזכור לי מעולם לא סימנתי את זה בבר אילן. -
@מיכאלוש כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
@ARI כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
@מיכאלוש אין לך בכלל את הפונט הזה?? אם כן זה בכלל מוזר.
זה פונט שמישהו כאן יצר.
ואם זה מופיע במחשבים ללא הפונט הזה..המישהוא הזה הוא אני במקרה.....
אני מתנצל על אי הנעימות אך התקלה לא קשורה אלי, זה פונט רגיל ככל הפונטים זה משהו בהגדרות אצלך,
מקסימום תסיר את פונט הרב קנייבסקי מהמחשב.... -
@אלף-שין כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
אני מתנצל על אי הנעימות אך התקלה לא קשורה אלי, זה פונט רגיל ככל הפונטים זה משהו בהגדרות אצלך,
מקסימום תסיר את פונט הרב קנייבסקי מהמחשב....אני לא יודע אם קשור אליך או לא ואין לי כלים לבדוק את זה .
יש כאן תרתי לריעותא שזה קשור
א. ניסתי עם עוד פונטים וזה לא קרה.
ב. יש כאן עוד משתמש שדיווח על אותה הבעיה ודווקא עם הפונט קנייבסקי.
ואני ישמח מאוד אם יתברר שאכן זה לא קשור לפונט הזה.
ואני מודה לך מאוד על הפונט היפה הזה.. וכבר קישרתי למעלה לשרשור שלך.. -
@אלף-שין כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
@מיכאלוש כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
@מיכאלוש אין לך בכלל את הפונט הזה?? אם כן זה בכלל מוזר.
זה פונט שמישהו כאן יצר.
ואם זה מופיע במחשבים ללא הפונט הזה..המישהוא הזה הוא אני במקרה.....
מקסימום תסיר את פונט הרב קנייבסקי מהמחשב....אין תלונות, רק מדווחים.
לדעתי זה קשור לכך שהשם גופן הוא בעברית. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
לדעתי זה קשור לכך שהשם גופן הוא בעברית.
רעיון מצוין!
אפשרי לנסות, לעשות עוד גופנים עם שם בעברית,@ARI כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
אני לא יודע אם קשור אליך או לא ואין לי כלים לבדוק את זה .
זה נשמע כאילו אתה מתכוון לרמוז שיש לחשוד בי אולי הכנסתי שם איזה רוגלה מתוחכמת......
אני לא יודע תיכנות ברמה כזאת גבוהה....@ARI כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
יתכן שזה קשור לתוכנה בה ערכתי את הפונטים.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
רעיון מצוין!
אפשרי לנסות, לעשות עוד גופנים עם שם בעברית,@ARI כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
אני לא יודע אם קשור אליך או לא ואין לי כלים לבדוק את זה .
זה נשמע כאילו אתה מתכוון לרמוז שיש לחשוד בי אולי הכנסתי שם איזה רוגלה מתוחכמת......
אני לא יודע תיכנות ברמה כזאת גבוהה....לא צריך להסתבך יותר מידאי.
התכוונתי שטכנית אין לי איך לבדוק לעומק מה בעייתי שם --אם בכלל.@ARI כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
יתכן שזה קשור לתוכנה בה ערכתי את הפונטים.
יכול להיות.
תכלס יש בעיה ככל הנראה בפונט הזה וחשבתי שתשמח לסדר את זה . -
@gon-kandi כתב בבירור | הגדרות כרום מוזרות #2 או: מה הקשר בין פרוייקט הש"ת לדואר ישראל?:
אני יכול להגיד שזה כנראה בגלל שהשם הוא בעברית כי גם לי זה קרה אבל עם פונט אחר