בעיה | הגדרות כרום מוזרות
-
כל פעם שאני פותח את הדפדפן נפתח הדף הזה
http://hi.ru/?md81
זה קרה בעקבות תוכנה שהתקנתי ששאלה אותי אם להגדיר את זה כדף הבית, ובטעות לחציתי כן.
אבל בהגדרות של כרום זה לא מופיע שום מקום, ודף הבית מוגדר כגוגל , וכן מסומן לפתוח כרטיסיות ממקום בו הפקתי.
פתרון?
לא בא לי להסיר כרום ולהתקין מחדש ,אבל אם לא יהיה ברירה זה מה שאעשה..@ARI
אין לי מושג מה זה האתר הזה,
אני יודע עליו שני דברים:-
יש לו דומיין רוסי, שכנראה מקושר לאיזה שירות חיפוש מפוקפק..
-
האתר חסום בנטפרי, אך התוצאות הראשונות עליו בגוגל מכילות רק נושאים המדברים על 'כיצד להסיר את הבעיה הזו', ואידך זיל גמור...
תכל'ס:
בשורת הפקודה (מנהל)rd /S /Q "%WinDir%\System32\GroupPolicyUsers" rd /S /Q "%WinDir%\System32\GroupPolicy" gpupdate /force(להבנתי זה מאפס את המדיניות הקבוצתית, אם זה חשוב לך..)
כמו"כ, בכרום היכנס לכתובת
chrome://extensionsושם הסר אתHi.ru
(מסיבות מובנות, לא ניסיתי בעצמי)
בהצלחה! -
-
@ARI
אין לי מושג מה זה האתר הזה,
אני יודע עליו שני דברים:-
יש לו דומיין רוסי, שכנראה מקושר לאיזה שירות חיפוש מפוקפק..
-
האתר חסום בנטפרי, אך התוצאות הראשונות עליו בגוגל מכילות רק נושאים המדברים על 'כיצד להסיר את הבעיה הזו', ואידך זיל גמור...
תכל'ס:
בשורת הפקודה (מנהל)rd /S /Q "%WinDir%\System32\GroupPolicyUsers" rd /S /Q "%WinDir%\System32\GroupPolicy" gpupdate /force(להבנתי זה מאפס את המדיניות הקבוצתית, אם זה חשוב לך..)
כמו"כ, בכרום היכנס לכתובת
chrome://extensionsושם הסר אתHi.ru
(מסיבות מובנות, לא ניסיתי בעצמי)
בהצלחה!@dfhzrhree @אליר325000
אין לי תוספים שאני לא מכיר, בשורת הפקודה עידכן מדיניות,תכלס עדיין זה נפתח. -
-
@dfhzrhree @אליר325000
אין לי תוספים שאני לא מכיר, בשורת הפקודה עידכן מדיניות,תכלס עדיין זה נפתח. -
@ARI
יש לך גישה לאיפוס דפדפן, או שזה גם נחסם?
chrome://settings/resetProfileSettings?origin=userclick@dfhzrhree יש, אבל רציתי להמנע מזה כי י שלי כמה חשבונות פתוחים ואתרים עם כניסה אוטומטית וכו וכו, אם לא יהיה ברירה אני יבצע זאת.
-
@dfhzrhree יש, אבל רציתי להמנע מזה כי י שלי כמה חשבונות פתוחים ואתרים עם כניסה אוטומטית וכו וכו, אם לא יהיה ברירה אני יבצע זאת.
-
@dfhzrhree אני יודע שלא ימחק אבל זה להגדיר שוב את כרום , ובאתרים אני לא יהיה שמור. זה לא כזה נורא אבל רציתי להמנע.
התוכנה הוסרה מיד כשהתקנתי.
זה היה פריצה לסי קלינר או IDM או ווינראר . התקנתי אותם ביחד ואני לא יודע איזה מהם גרמה לזה. -
-
@dfhzrhree לא. זה דברים שדקתי מיד.
-
@dfhzrhree אני יודע שלא ימחק אבל זה להגדיר שוב את כרום , ובאתרים אני לא יהיה שמור. זה לא כזה נורא אבל רציתי להמנע.
התוכנה הוסרה מיד כשהתקנתי.
זה היה פריצה לסי קלינר או IDM או ווינראר . התקנתי אותם ביחד ואני לא יודע איזה מהם גרמה לזה. -
@ARI כתב בבעיה | הגדרות כרום מוזרות:
זה היה פריצה לסי קלינר או IDM או ווינראר
לידיעה בעלמא, מהיכן הורדת?
-
כל פעם שאני פותח את הדפדפן נפתח הדף הזה
http://hi.ru/?md81
זה קרה בעקבות תוכנה שהתקנתי ששאלה אותי אם להגדיר את זה כדף הבית, ובטעות לחציתי כן.
אבל בהגדרות של כרום זה לא מופיע שום מקום, ודף הבית מוגדר כגוגל , וכן מסומן לפתוח כרטיסיות ממקום בו הפקתי.
פתרון?
לא בא לי להסיר כרום ולהתקין מחדש ,אבל אם לא יהיה ברירה זה מה שאעשה..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות