בקשת מידע | מחפש המלצה לפאנל מערכת סטריאו זול לניסאן טידה
-
-
@אלי123 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לפאנל מערכת סטריאו זול לניסאן טידה:
@מיישה תודה רבה על התגובה.
בעיקרון אני רק מחפש אופציה להזרים מוזיקה דרך המערכת אני לא מחפש אנדרואיד מה גם שאני מחפש כמה שיותר זול.
אני חושב גם על כיוון של הלחמה של aux לcd.
בעיקרון אם אני מחפש זול מה מהדגמים שהבאת יהיה מספיק ?(אני לא צריך סטיק)תראה, אם אתה לא צריך גם מצלמה, יש לך כאן מאותו חנות, אחרי הנחות ב265 ש"ח בערך, ועם מצלמה פשוטה, יש לך כאן בכ300 ש"ח.
חשוב לציין שדווקא החברה הזו, בכמה וכמה מערכות שהתקנתי, כבל הAUX לא פעל, לא הצלחתי להבין מדוע, אבל המחיר, ושאר המעלות של המערכת הזו, מאפילים על בעיה זו, כיון שאפשר להשמיע מוזיקה בקלות דרך בלוטוס או דיסק אונקי. -
@אלי123 אם אתה מחפש רק מוזיקה דרך בלוטוס, יש לך אופציה לקנות מכשיר קטן שמתחבר למצת, והוא משדר לרדיו של הרכב, ובמכשיר הזה יש בלוטוס, און קי, כרטיס זיכרון ומטען usb.
מה גם זה עולה גרושים באלי, הזמנתי לעצמי ב 15 ש"ח, לא יצא לי להשתמש הרבה, אבל כשהשתמשתי היה מצויין.
אם אתה רוצה אני יצרף את הקישור של מה שקניתי (יתכן שיש יותר מוצלחים, לא בדקתי). -
@הכל-מלמעלה-0 ראיתי כזה של Baseus שנחשבת חברה מומלצת באליאקספרס וראיתי בתגובות שאנשים כותבים שהווליום חלש מידי ושיש רעש סטטי.
אתה שמת לב לדברים האלה או שעבד לך טוב?
נשאלה אם אפשר לסמוך על זה. -
@הכל-מלמעלה-0 ראיתי כזה של Baseus שנחשבת חברה מומלצת באליאקספרס וראיתי בתגובות שאנשים כותבים שהווליום חלש מידי ושיש רעש סטטי.
אתה שמת לב לדברים האלה או שעבד לך טוב?
נשאלה אם אפשר לסמוך על זה.אם תדע איך זה עובד, תדע לענות לעצמך.
זה 'מתלבש' על תדר רדיו שאתה מגדיר, אם התדר הזה, הוא נקי לחלוטין, לא יהיה רעש סטטי, ולא יהיה בעיות, אבל ברגע שפתאום הרדיו קולט את 'רדיו רמאללה' או משהו כזה, האיכות יורדת.
לכן, אם מדובר באיזור ירושלים, צפון ודרום הארץ, לא הייתי ממליץ, כי יש במרחק קרוב כל מיני רדיו למיניהם, אבל אני חושב שבאיזור המרכז, זה פחות קיים. -
@מיישה אם אני צריך את זה רק למוזיקה ומצלמה הדגם T3 Fan-Camera ממה שהבאת, יספיק לי? (1 ראם 16 איחסון)?
בחברה הזו בלבד אני יכול לומר בוודאות ש1 ראם מספיק לשימוש קלאסי, כולל וויז.
אמנם בדגם היותר משופר, איכות הרדיו יותר טובה, אבל זה לא מידיי משמעותי. -
@מיישה בסוף הזמנתי את הדגם שהמלצת T3 Max Cam(Carplay
ואז גיליתי שזה מגיע עם input למצלמה אבל בלי המצלמה עצמה...
יש לך קישור למצלמה פשוטה מומלצת?
אגב ממש תודה על כל העזרה!!!ממש לא!
תראה את הרשימה עם החץ, זה מה שזה מכיל...
יותר מכך, זה לא מכיל מצלמה פשוטה, אלא מצלמת AHD!!
-
@אלי123 ברור לי איזה תמונה העלית עוד לפני שהיא נפתחה, זה הבסיס מערכת, שנשלח בכל מוצר שתזמין, נוסף ע"ז מה שיש לך ברשימה כפי שהבאתי לעיל.
אבל באמת עשית בחירה מעולה, ודרך אגב, גם במחיר מאד טוב עכשיו, לגבי מכס אין לך מה לדאוג, המוכר אוטומטית רושם שזה עלה 35 דולר בלבד. -
@מיישה כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לפאנל מערכת סטריאו זול לניסאן טידה:
ודרך אגב, גם במחיר מאד טוב עכשיו
זה עולה אפילו פחות ממה שרשום זה לא 470 זה 424
לגבי מכס אין לך מה לדאוג, המוכר אוטומטית רושם שזה עלה 35 דולר בלבד.
אה יופי באמת דאגתי לגבי זה.
לא צריך לכתוב לו שיכתוב ככה? -
@מיישה כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לפאנל מערכת סטריאו זול לניסאן טידה:
אני תמיד עושה את זה לייתר ביטחון...
נקווה שאם אני אעשה את זה יכשיו זה לא יהיה מאוחר מידי...
אבל הבנת מה אמרתי לגבי המצלמה?
כן אבל לפי איך שזה נראה בתמונה שצירפתי זה פירוט למותר הזה צפציפית כי יש כאלה שאין להם בכלל caera input
-
יש כאלה שאין להם בכלל caera input
לא, הכבל הזה מגיע לך כבסיס המערכת, כי גם אם אתה תזמין מצלמה בנפרד ממקום אחר, לא שולחים איתה את החלק הזה, כי זה קשור יותר למערכת גופא, הנה, בדיוק הים אספתי מהדואר עוד מערכת כזו, וזה הגיע עם מצלמה...
אה, והפירוט של המוצר הזה ספציפית, זה מה נוסף על כל הרשימה, ששם יש את הסטיק, ומכיוון שהסטיק יוצא מכל ה"צמת חוטים" אז הוא הביא בתמונה את כל ה"צמת חוטים" שיש בה את הסטיק...