שליטה מהמחשב על שואב אבק
-
יש לי שואב אבק רובוטי של שיואמי roborck s50 שיש לו אופציה להתחבר לאפליקציה ולשלוט בו משם, למעשה רוב השליטה עליו היא מהאפליקציה,אין לי מכשיר חכם אבל הורדתי את האפליקציה שלו למחשב (mi home) והפעלתי אותה דרך bluestacks וניסיתי להתחבר דרך הוויפי (יש לי סטיק עם וויפי) אבל זה נראה כאילו אין אפשרות לאפליקציה לעשות סריקה דרך הבלוסטאקס ולקלוט את השואב, האם למישהו יש פיתרון לזה?
-
@josh מתנצל על העיקוב אבל הסיבה כנראה הוא כמו שכתוב כאן
https://mitmachim.top/topic/7694/עזרה-האם-קיים-התקן-בלוטוס-לתוכנות-אנדרואיד-למחשב
עיין שם וגם במה שהבאתי תצטרך להתקין כנראה אם אתה כל כך רוצה אנדראיד על המחשב או לנסות עם מכונה וירטאלית שטוענים שיש ניתוקים -
@josh אמר בשליטה מהמחשב על שואב אבק:
@פישל
תודה רבה, אבל לא הבנתי מה זה מכונה וירטואלית, תוכנה?
גם בקישור שהבאת לא הבנתי מה בדיוק אני אמור לעשות, אתה הצלחת להתחבר לבלוטוס?מכונה וירטאלית היא בעצם התקנת מערכת הפעלה נוספת על המחשב ללא סיבוכים וללא מחיצות
בקישור שהבאתי הבאתי דיונים והוכחת מעוד אנשים שחיפשו פתרון לבעיות כמו שלך רק לדברים אחרים והמסקנה שם שכנראה אין פתרון אלא להתקין אנדרואיד עצמו או מכונה וירטאלית אך יש ניתוקים אני אישית עוד באמצע לבדוק את זה אין לי זמן כל כך להתחיל לשחק אם זה אני יעדכן בקרוב שם באשכול את התוצאות תיהיה במעקב על האשכול הזה