שאלה | שינוי קובץ SAM בקובץ SAM שאני מכיר
-
היי שלום
יש ברשותי מחשב XP שלא הצלחתי לפרוץ אותו בדרכים המקובלות שהן לא ע"י דיסק טכנאים (אין לי כונן וזמן לצרוב דיסק...)
תכלס קראתי ברשת שהסיסמה מתורגמת ל האש והוא נשמר בקובץ SAM ושאני מקיש את הסיסמה במחשב הוא בודק אם זה אותו האש
השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר שאני יודע מה התרגום של האש שלו, או שזה יתקע משהו?
(אני יכול לחבר את הארדיסק למחשב אחר...)
תודה מראש -
@איש-אמת
אם יש לך גישה לקבצים שבכונן אז אתה יכול גם לפרץ אותו בלי הדיסק טכנאים רק עם התוכנה שבתוכו תנסה את זה לא יודע אם זה טוב לXPntpwedit64.exe ntpwedit_x86.exe
תבחר רק את הכונן הנכון -
@איש-אמת כתב בשאלה | שינוי קובץ SAM בקובץ SAM שאני מכיר:
היי שלום
יש ברשותי מחשב XP שלא הצלחתי לפרוץ אותו בדרכים המקובלות שהן לא ע"י דיסק טכנאים (אין לי כונן וזמן לצרוב דיסק...)
תכלס קראתי ברשת שהסיסמה מתורגמת ל האש והוא נשמר בקובץ SAM ושאני מקיש את הסיסמה במחשב הוא בודק אם זה אותו האש
השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר שאני יודע מה התרגום של האש שלו, או שזה יתקע משהו?
(אני יכול לחבר את הארדיסק למחשב אחר...)
תודה מראשלכאורה כן רק לכאורה אתה תצטרך קובץ sam של xp
אני עשיתי את בווינדוס יותר מתקדם -
@איש-אמת
אם יש לך גישה לקבצים שבכונן אז אתה יכול גם לפרץ אותו בלי הדיסק טכנאים רק עם התוכנה שבתוכו תנסה את זה לא יודע אם זה טוב לXPntpwedit64.exe ntpwedit_x86.exe
תבחר רק את הכונן הנכון -
@BIZO כתב בשאלה | שינוי קובץ SAM בקובץ SAM שאני מכיר:
@איש-אמת
תבחר רק את הכונן הנכוןתודה רבה עזרת לי מאוד
-
-
-
-