בירור | צאט דרך דפדפן באנדרואיד
-
@שלום-וברכה-1 כתב בבירור | צאט דרך דפדפן באנדרואיד:
@ppp מכשיר רגיל עם רשת נטפרי, את וויפרי לא ניסתי אבל אתה יכול לנסות בתצוגת מחשב כמו שכתבו לך
שאלה נוספת ברשותך
האם המכשיר התחבר אי פעם לרשת שאינה נטפרי בזמן שהיה מותקן גוגל צאט? -
הצלחתי לעבור לצאט בתצוגת מחשב
תודה רבה לכם שיידעתם אותי בפתרון הזה
האפליקציה גוגל צאט לא עובדת כרגע על וויפרי אנדרואיד משיקולי השקפה דנטפרי
טוענים שהתקלה עם הדפדפן (שלא בתצוגת מחשב) היא גם מהשיקולים הנ"ל
@שלום-וברכה-1 אשמח אם תענה על שאלתי אם יש באפשרותך
תודה -
@אביעה-רננות עובד מצוין צ'אט באנדרואיד גם באפליקציה (עם נטפרי כמובן)
למה אצלי האפליקציה לא עובדת עם נטפרי בכלל?
רק רואה את ההודעות הנכנסות אך לא יכול להכנס לאפליקציה -
חברה
יש כאן אי בהירות רצינית בנושא
אני מציע שכל אחד יכתוב
א. מה המכשיר שלו האם הוא מושרש עם תעודת אבטחה או שיש לו וויפרי אנדרואיד
ב. מה הבעיה באפליקציה - האם הצאט לא נפתח (בעיה בהתחברות) או שרואים ולא מצליחים להיכנס וכדומה
ג. האם ומה הבעיה בדפדפן
ברצוני לברר את העניין הזה אחת ולתמיד
תודה לכם -
אני אתחיל
א. טאבלט לנובו אנדרואיד 8 עם וויפרי אנדרואיד
ב. את האפליקציה ניתן להוריד מהחנות של נטפרי אבל כשפותחים מופיע שאין חיבור (משהו מוזר - פעם התחברתי לרשת פתוחה לכמה שניות (לפני שהוויפרי חסם) ואז הייתי רואה את הצאטים בהודעות הקופצות (התראות) אבל לא היה אפשר לשלוח הודעות מתוך האפליקציה
ג. בדפדפן כתוב שא"א לטעון את הצאט בגלל שהכרום לא מעודכן (נטפרי טענו שאין להם פתרון בנתיים לעדכון כרום הזה) ורק בתצוגת מחשב נפתח כמו שהמליצו כאן
תודה
אודה לשיתו"פ מצידכם -
@ppp לי יש מכשיר סיני קטן ועובד גוגל צ'אט באפליקציה לקבלת ושליחת הודעות, כמובן שהוא מושרש עם תעודות אבטחה נטפרי בסיסטם, בחודשים האחרונים התחילה לקפוץ לי הודעה "לא ניתן לטעון את הצ'אט האישי" אבל זה בפועל לא משפיע רק מעצבן כי ההודעה קופצת על שורת הכתיבה ועד שהיא יורדת לוקח כ5 שניות, וכן זה התחבר פעם גם לרשת לא נטפרי, בעניין הודעות קופצות - נטפרי לא מצליח לסנן הודעות קופצות משום אפליקצייה גם אם תתקין פייסבוק וטלגרם זה כנראה יקפיץ הודעות רק בלי תמונות ובלי יכולת לפתוח אותם ולראות את התוכן המלא @yos מרחבים משותפים באמת לא עובד לי.
-
@ppp כתב בבירור | צאט דרך דפדפן באנדרואיד:
חברה
יש כאן אי בהירות רצינית בנושא
אני מציע שכל אחד יכתוב
א. מה המכשיר שלו האם הוא מושרש עם תעודת אבטחה או שיש לו וויפרי אנדרואיד
ב. מה הבעיה באפליקציה - האם הצאט לא נפתח (בעיה בהתחברות) או שרואים ולא מצליחים להיכנס וכדומה
ג. האם ומה הבעיה בדפדפן
ברצוני לברר את העניין הזה אחת ולתמיד
תודה לכםיש לי סמסונג A52 עם תעודת אבטחה שהתקנתי דרך אישורי CA את האפליקציה הורדתי מהחנות הרגילה של גוגל כאשר המכשיר היה מחובר לאינטרנט פתוח ללא חסימה וכעת האפליקציה לא מתעדכנת יותר כלל אלא רק לפי מה שהיה כאשר המכשיר היה מחובר לאינטרנט פתוח
-
@ppp לי יש מכשיר סיני קטן ועובד גוגל צ'אט באפליקציה לקבלת ושליחת הודעות, כמובן שהוא מושרש עם תעודות אבטחה נטפרי בסיסטם, בחודשים האחרונים התחילה לקפוץ לי הודעה "לא ניתן לטעון את הצ'אט האישי" אבל זה בפועל לא משפיע רק מעצבן כי ההודעה קופצת על שורת הכתיבה ועד שהיא יורדת לוקח כ5 שניות, וכן זה התחבר פעם גם לרשת לא נטפרי, בעניין הודעות קופצות - נטפרי לא מצליח לסנן הודעות קופצות משום אפליקצייה גם אם תתקין פייסבוק וטלגרם זה כנראה יקפיץ הודעות רק בלי תמונות ובלי יכולת לפתוח אותם ולראות את התוכן המלא @yos מרחבים משותפים באמת לא עובד לי.
כנ"ל לי
אולי צריך גרסה מסוימת של גוגל צ'אט בשביל שיעבוד עם נטפרי
@Ykingsmart אולי יש לך פתרון
(בזמנו פתרת לי את הבעיה עם הגוגל) -
@849060AAA אם כן בוודאי שלא יעבוד, מאנדרואיד 7 לא עובד תעודות אבטחה אלא אם כן הם בסיסטם הפתרון הוא רוט עם מגיסק ואז יש מודול פשוט שמכניס תעודות אבטחה
-
ואז יש מודול פשוט שמכניס תעודות אבטחה
שאלה שלא ממין העניין, איפה אני מוצא את המודול?
-
@אביעה-רננות netfree-ca-magisk.module-v4.zipיש עוד מודולים , לי זה עבד הכי טוב קרדיט ל @A0533057932
שמתי לב שהוא מוזכר בגיטהב כמי שהביא את התעודות העדכניות