בירור | איך ניתן לדעת בוודאות צורת שילוח מאליאקספרס?
-
הזמנתי מוצר מאליאקספרס, ופעם ראשונה אני מקבלת אותו דרך חברת צ'יטה לאיזה נקודת מסירה שבחרתי , שהיא לא קרובה אליי כלל... אבל הכי קרובה מהאופציות שהוצעו,
אפשרי לדעת לפני הזמנה איך המוצר יגיע אליי? אני רוצה שיגיע לסניף הדואר כרגיל, איך מזהים את זה לפני הזמנת המוצר?
או שצריך לשאול את המוכר ספציפית לגבי כל מוצר לפני שמזמינים?
תודה -
@דאבל-קליק כתב בבירור | איך ניתן לדעת בוודאות צורת שילוח מאליאקספרס?:
הזמנתי מוצר מאליאקספרס, ופעם ראשונה אני מקבלת אותו דרך חברת צ'יטה לאיזה נקודת מסירה שבחרתי , שהיא לא קרובה אליי כלל... אבל הכי קרובה מהאופציות שהוצעו,
אפשרי לדעת לפני הזמנה איך המוצר יגיע אליי? אני רוצה שיגיע לסניף הדואר כרגיל, איך מזהים את זה לפני הזמנת המוצר?
תודהאפשר לראות בדף מה צורת המשלוח
יש כמה סוגים
לא זוכר מה כל אחד
תעשה גוגל צורות משלוח אלי אתה תראה בדיוק מה כל משלוח דרך מיהו וכמה זמן משוער -
תודהבעיקרון זה קבוע, מה שנשלח ע"י צ'יטה לא תוכלו להעביר לדואר ישראל.
כמובן שאפשר לשאול את המוכר, אבל מניסיון ייקח הרבה זמן עד שהוא יבין מה את רוצה בכלל.
פיתרון יותר פשוט: להכנס לכתובת הזו, להזין שם את מספר הטלפון שהוזן בשעת ההזמנה מעליאקספרס, גם אם זה כשר, תקבלו הודעה קולית עם קוד, כנסו לאתר, שם מובאים המשלוחים שמקושרים למס' טלפון זה, תראו את המשלוח שציינתם שהגיע רחוק, לעשות "פתיחת קריאה" ולשאול מדוע לא הגיע המשלוח לנקודה קרובה יותר, אם יש להם אפשרות, הם יעבירו את המשלוח לנקודה קרובה יותר לביתכם, אך גם אם אין זה מתאפשר, הכניסו שם את כתובת האימייל שלכם, ובקשו מהנציג לעדכן שכל הודעה תגיע גם למייל, ומעתה, כל משלוח לפני שהוא מגיע ארצה, יישלח לכם הודעה למייל על אפשרות לבחירת נקודת איסוף, וזהו. -
@מיישה כתב בבירור | איך ניתן לדעת בוודאות צורת שילוח מאליאקספרס?:
תודהבעיקרון זה קבוע, מה שנשלח ע"י צ'יטה לא תוכלו להעביר לדואר ישראל.
כמובן שאפשר לשאול את המוכר, אבל מניסיון ייקח הרבה זמן עד שהוא יבין מה את רוצה בכלל.
פיתרון יותר פשוט: להכנס לכתובת הזו, להזין שם את מספר הטלפון שהוזן בשעת ההזמנה מעליאקספרס, גם אם זה כשר, תקבלו הודעה קולית עם קוד, כנסו לאתר, שם מובאים המשלוחים שמקושרים למס' טלפון זה, תראו את המשלוח שציינתם שהגיע רחוק, לעשות "פתיחת קריאה" ולשאול מדוע לא הגיע המשלוח לנקודה קרובה יותר, אם יש להם אפשרות, הם יעבירו את המשלוח לנקודה קרובה יותר לביתכם, אך גם אם אין זה מתאפשר, הכניסו שם את כתובת האימייל שלכם, ובקשו מהנציג לעדכן שכל הודעה תגיע גם למייל, ומעתה, כל משלוח לפני שהוא מגיע ארצה, יישלח לכם הודעה למייל על אפשרות לבחירת נקודת איסוף, וזהו.תודה על המידע! שמרתי לעצמי.
אבל עיקר תלונתי היא לא שהמשלוח הגיע לנקודת איסוף שלא רציתי, בחרתי נקודת איסוף מהרשימה שלהם, ממה שהציעו אבל גם כך שום דבר לא מדי קרוב אליי וחייבת ללכת במיוחד.... אני רוצה מראש לא להכנס לזה ולא לקבל ע"י צ’יטה, אלא רק בדואר ישראל,אפשרי? -
אני רוצה מראש לא להכנס לזה ולא לקבל ע"י צ’יטה, אלא רק בדואר ישראל,אפשרי?
לצערי ממש לא.
יותר מכך, מרגע המשלוח ניתן לזהות האם הוא מטופל ע"י צ'יטה, לפי זה שמס' המעקב מתחיל באותיות AE.
וזה מאד נכון לגבי נקודות האיסוף, באמת הן אינן נוחות, ולרוב גם לא באותו מקום של דואר ישראל. -
@מיישה כתב בבירור | איך ניתן לדעת בוודאות צורת שילוח מאליאקספרס?:
אני רוצה מראש לא להכנס לזה ולא לקבל ע"י צ’יטה, אלא רק בדואר ישראל,אפשרי?
לצערי ממש לא.
יותר מכך, מרגע המשלוח ניתן לזהות האם הוא מטופל ע"י צ'יטה, לפי זה שמס' המעקב מתחיל באותיות AE.
וזה מאד נכון לגבי נקודות האיסוף, באמת הן אינן נוחות, ולרוב גם לא באותו מקום של דואר ישראל.הבנתי, לכאורה אין איך לחמוק... אולי רק לשאול את המוכר מראש אם המשלוח שלו מתחיל בAE....
תודה
-
אני באופן מיוחד ממליץ על אמזון גם איכות וגם מגיע מהר
וגם יש אפשרות שזה יגיע עד הבית בחינם רק אם את\ה עקפתם את הסכום של120
ויש אפשרות לבדוק מישלוח אך ורק אם בחרתם את חברת המישלוחים הזאות
שגם היא מהירה מאוד https://gaashwd.com/
לשאלות אפשר לכתב לי ואשמח לעזור חג שמח